DESKGRAM
  1. SabunGaramBuluh

#SabunGaramBuluh Photos & Videos

SabunGaramBuluh - 6.9k posts

Masalah kulit hilang asbab beauty bar marine essence.. Tiada LG jerawat Dan kulit brminyak... #sabungarambuluh #sabungarambuluh #SabunMe #sabunkecantikan

MISS J MANA MISS J?? Best baca perkongsian daripada kak Zee nie mengenai adik ipar kak zee yang mengalami masalah kulit berjerawat dan ikhtiar dengan ME Bar. Kini kulit dah bersih tiada lagi miss J diwajah. Full kredit to Zeela Razak Testimoni adik ipar sendiri Adik ipar KakZee ni jenis takleh nak tengok cermin dan nampak jerawat di muka. Mesti rasa nak picit je. Tapi bila dah picit, merebak kat kawasan lain pulak. Maka, tumbuhlah Mr. J secara berjemaah di wajahnya. Pas tu, KakZee suruh dia cuba pakai sabun hijau ajaib tu untuk cuci muka. Dan hasilnya ⬇⬇ Selepas 2 minggu konsisten pakai Beauty Bar Marine Essence untuk cuci muka, jerawat semakin berkurang. Kawan-kawan yang ada masalah kulit wajah berjerawat, sensitive, gatal dan berparut meh ikhtiar dengan Sabun Marine Essence Beauty Bar nie. In Syaa Allah puas hati. Inbox atim sebagai pengedar sah anda www.wasap.my/ 0197480297/MEBar #SabunGaramBuluh #projekSTG #GWEmpire

Kongsi sikit pengalaman sendiri guna sabun hijau ni.. Sue suka bila time nak cuci muka,bukan apa,Kulit muka Sue ni cepat berminyak dan mudah naik jerawat.. Bila guna sabun hijau ni,kulit muka makin bersih,parut-parut jerawat makin pudar.. Yang penting kulit muka nampak cerah dari sebelum ni..Alhamdulillah.. . . . #marineessencebeautybar #sabunhijau #sabungarambuluh

Sabun me dpt merawat kulit yg sensitif.Jerawat cepat kering. Gatal2 kulit dpt diatasi dgn sabun me #SabunMe #sabunkulitgatal #sabungarambuluh #SabunMekelantan #kualakraikelantan

Aduiii tentu pedih kan ni? Kalau ada masalah yang sama macam ni atau masalah kulit yang lain, mari lah cuba sabun garam ni. #marineessence #sabungarambuluh #Projekstg

TESTIMONI SAYA SENDIRI... Kredit to sis Raidah Ray. . Alhamdulillah sejak guna sabun marine essence masalah kulit mengelupas saya tiada lagi.... . Dulu sebelum diperkenalkan dengan sabun marine essence nie, macam2 rawatan saya cuba,,, sampai ke rawatan kampung...Bertahun-tahun jugala saya tanggung penyakit kulit nie.. Sembuhnya pun sekejap je..lepas tu datang balik... . Sekarang nie... saya da bebas dari masalah kulit mengelupas... dan bestnya kulit kembali cerah dan licin... Happy sangat....Terima kasih marine essence.. . Alhamdulillah syukur bila sabun ME memberi manfaat..... . Sangat berbaloikn bila berani mencuba dr diam & terus tgok jerr😁. . Rm113(sm) sekotak dpt 3bar....seisi keluarga boleh guna....best ke sgt best. . Nk cuba PM tau. https://mssg.me/ideeann Real Product , Real Income & Real FREE trip. #PreciousXJ50 #sabunmarineessence #sabungarambuluh

Sabun hijau mmg xleh klu xde stok ni.. Anak2 plk jenis kulit sensitif.. Suka gatal2 badan.. Mmg kak ju bg guna sabun garam buluh ni jer bg depa mandi.. Alhamdulillah gatal2 badan semua boleh hilang.. Wangi pun yer..1 family pun guna..sbb suka kan bau dia.. Fresh jer bak kat spa gitew😉 Korang yg ada masalah kulit sensitif, muka berjerawat, berjeragat, kudis, panau ke boleh la try.. Insyaallah dgn izinNYA semua tu boleh settle.. #SabunMEbeautybar #sabunME #sabungarambuluh #sabungarambuluh #sabunhijau #sharingthegood

Sabun Marine essence sgt bagus untuk membantu mengurangkan masalah kulit berkudis dan gatal2. . . . . #SabunMe #sabungarambuluh #SabunMarineEssence #SabunMekelantan #kualakraikelantan

Sabun me Wangian yg berpanjangan..badan rasa segar..kulit menjadi lembut & halus #SabunMe #sabungarambuluh #SabunMekelantan #sabunbrubat #SabunMarineEssence #kualakraikelantan

. Eh...apsal kat atas sinki sy ada garam buluh masakan?? sy masak apa dlm toilet?? wahaha....sy x masak la.. sy guna garam buluh tu utk scrub muka...best gler wei... hilang sume black head, white head dan segala kotoran degil di muka..kulit rasa mulus mcm bby.. 👍🏼 ⠀⠀ Sesungguhnya garam buluh masakan adalah sahabat terbaik dalam mendapatkan kulit mulus yg diidam2kan. 📲 019-6580087 (Eza) ⠀⠀ #ProjekRM1000seMinggu >> bina EXTRA INCOME gaya STG #Biz Online Modal RM 47 gaya STG #be #SayaGunaSayaKongsi #suppliment #shom #healty #happylife #sabungarambuluh

Mereka sudah, dan hasilnya tak mengecewakan. Ada masalah yg sama? Dan nak cuba jg? Wasap tcerR #SabunME #sabungarambuluh #sabunmarineessence #SabunHijau

✅KUDIS BERNANAH PULIH ✅JERAWAT CIKGU PUYA DAH HILANG HEBATNYA SABUN TERAPI GARAM BULUH 💯% BEBAS KIMIA Ada tak orang terdekat awak yang ada masalah kulit dan sebagainya? Boleh cuba produk ORIGINAL berasaskan garam buluh ni. Dengan izinNya, in shaa Allah berkesan. Jom PM/Whatsapp.. ☘️ http://TicerLeesa.wasap.my / 0123739437 . . #SabunGaramBuluh #SabunHijau #SabunBebasKimia #RawatKulit #Kudis #Jerawat #Gatal #Luka

Sabun me dpt Menyelesaikan masalah jerawat,ruam dan jeragat... . . . . #SabunMe #sabungarambuluh #sabunjerawat #SabunMekelantan

KEGATALAN AWAK BOLEH HILANG TAU . . Ada masalah gatal-gatal badan? Jerawat penuh di muka? Sis ada sabun Marine Essence yang boleh membantu masalah korang. Seketul RM 38. Nak harga kasih sayang beli 3 ketul. Ready stock. 📲https://CheDaTBO.wasap.my #SabunGaramBuluh #sabunhijau #sabunwangi #ProjekSTG #elitkingdom #hilangkegatalankulit

Alhamdulillah semua dengan izinmu Yaa Allah. . SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN HIJAU telah memberi manfaat yang besar pada pemakainya. . Kredit to Noor Aidillah. Testimoni ini dari anak saya sendri menghidap eczema yang terok sejak berusia 2 bulan. . Pelbagai cara telah saya gunakan...namun hasil tidak memuaskan. . Tapi sejak saya di perkenalkan dengan SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN HIJAU nie...hasilnyer amat menakjubkan...eczema c bujang saya semakin pulih....kulit yang mengerutu juga semakin licin...akhirnya setelah 13th menghidap eczema...c bujang kini tersenyum puas kerna kulit nyer semakin pulih...no more eczema...no more scar... /kami sudah...anda bila lgy..?? . Ada yang tercari² sabun ME ni dan ingin ikhtiar gunakan sabun ME...Insya-Allah penggunaan yang konsisten akan membantu merawat. . Sekotak hanya Rm113(sm) ada 3bar . Nk cuba PM. https://mssg.me/ideeann Real Product , Real Income & Real FREE trip. #PreciousXJ50 #sabunmarineessence #sabungarambuluh #untukseisikeluarga

Lepas seminggu guna, kulit wajah jadi lebih bersih, jerawat segan nak timbul. 😍 Today's promo! 1 box dalam ada 3 buku hanya RM100! Normal price RM113.20. Jimat RM13.20, boleh pakat-pakat share dengan kawan2 kat opis dan kakak adik. Jom grab now! Click link to order! www.wasap.my/60174028024 #sabungarambuluh #sabunserbaguna #marineessence #MarineEssenceBeautyBar #sabunhijau

Sabun garam buluh mampu merawat masalah kulit sensitif... Sesuai utk semua golongan... Wangi dn menyegarkan...selepas guna. #SabunMe #sabungarambuluh #SabunMarineEssence #sabunbrubat

Hadiah produk nilai RM800++ dah bertemu puan dia. Tak sangka, Hasil shopping #LipstikCOZUMA #InfinenceSkinCare #SyampuGaramBuluh #SabunGaramBuluh ... resit shopping produk hot si balqis ni terpilih by HQ sebagai pemenang🎉🎉🎉 #MisiBadanCun 🎉🎉🎉 Alhamdulillah, Selain Pakai sendiri produk hebat dapat rebet & bonus bulanan... dapat lagi menang hadiah. 🎁🎁 Rezeki tak terjangka kan Sememangnya produk makanan kesihatan hebat #GaramBuluh sesuai dgn Balqis ibu yg sedang menyusukan si bam bam. Khasiat terbaik dr ibu utk kesihatan, baby kuat imunisasi tubuh. Insya Allah. Ikhtiar utk sihat sepanjang hayat dgn #ProdukORIGINAL Next, JOM JOIN & menang hadiah #LoketEmas916 & #GelangEmasCoco916 . . #JomJoinBizOnline #ModalRM47Jer #TicerLeesa_CikguBiznesOnline #TuisyenBizOnline #ProdukORIGINAL #MinKaffe #Sweetality #Prolicious #Garlic #ShakeMe

Sabun me sesuai untuk pelbagai masalah kulit seperti jerawat, gatal2, alahan, hitam2 dicelah leher, ketiak juga boleh hilang jika diguna dengan konsisten. Sabun ME mmg terbaik.... #SabunMe #sabungarambuluh #sabunbrubat #sabunkecantikan

Selamat petang semua.. Mula tak percaya dengan sabun hijau ni..Haha.. Dah try sendiri baru tahu kelebihan marine essence beauty bar ni.. Sue nak kongsi sikit, Kelebihan Marine Essence Beauty Bar.. ☑️Pelembap kulit terbaik ☑️Anti penuaan ☑️Anti keradangan ☑️Anti bakteria ☑️Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak ☑️Mencerahkan pigmentasi kulit ☑️Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit Nak cuba boleh klik di bawah.. http://surianimuhammad.wasap.my #marineessencebeautybar #sabunhijau #sabungarambuluh #AinZulkarnaindProtege

EMOSI STABIL ,EKZEMA PON BOLEH SEMBUH. Banyak faktor boleh terjadi nya ekzema salah satunya sebab tidak boleh kawal emosi ,stress Join terapi online bersama kak jay. Hasilnya superbb 😍 Sekarang ada promotion THERAPY EKZEMA ONLINE hanya RM190 . #sabun #sabungarambuluh #krimekzema #sabunekzema #terapiaonline #omelaskincare #bazar #ekzemabayi #ekzemababy #sayajualsayapakai #ekzemamuka

Sabun hijau ni,sesuai sangat untuk orang yang ada masalah kulit.. Seperti kulit muka berminyak,berjerawat,eczema dan hilangkan daki-daki dekat celah ketiak,peha dan belakang tekak.. Yang best sangat sabun ni.. Satu keluarga boleh guna..Dah lah baunya wangi, kulit makin sihat dan cerah.. . . . #marineessencebeautybar #sabungarambuluh #sabunhijau

Bila ngandung, macam2 kuar!! Antaranya masalah gatal2 celah paha, lagi2 kalau kandungan dh makin besar... pastu paha makin emok2 😂(pengalaman sendiri). Sama juga la dgn customer sis Aishah ni. Biasala tu.. tp klu dibiar mana bole tahan gatal tu!!!!!! Mesti nak cari ikhtiar. Antaranya yg paling senang, mandi guna #SabunMarine ni..... wangi pon wangi 😍 Korang try la, especially yg ada gatal2 x kira ngandung or tak. Jgn segan2 pm hakak or wa okeh 0127779017. Biz Online | Modal RM47 #projekSTG #CATchampions #FALCONempire #sabungarambuluh #sabunwangi #sabunketiak #sabunmuka #hilangbaubadan

Alhamdulillah semua dgn izinmu Yaa Allah. . SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN HIJAU telah memberi manfaat yg besar pada pemakainye. . Testimoni ini dari anak saya sendiri menghidap eczema yang terok sejak berusia 2 bulan....pelbagai cara telah saya gunakan...namun hasil tidak memuaskan. . Tapi sejak saya diperkenalkan dengan SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN HIJAU nie...hasilnyer amat menakjubkan...eczema c bujang saya semakin pulih....kulit yang mengerutu juga semakin licin...akhirnya setelah 13th menghidap eczema...c bujang kini tersenyum puas kerna kulit nyer semakin pulih...no more eczema...no more scar... /kami sudah...anda bila lgy..?? Kredit to Noor Aidillah & tq sharing² testimoni. . Sekotak ada 3bar hanya Rm113(sm)...paling best seisi keluarga boleh guna😊. . Nk cuba PM tau. https://mssg.me/ideeann Real Product , Real Income & Real FREE trip. #PreciousXJ50 #sabunme #sabungarambuluh #untukseisikeluarga

PIPI SI COMEL DAH LICIN❗❗❗ ...asbab penggunaan Sabun ME Beauty Bar! Kredit to 👉 Nurul Maisarah. Mulanya hanya naik ruam kecik-kecik, lepas jumpa doktor...dapat krim untuk sapu, ruam kering tapi pipi masih lagi merah. Si ibu pm kata nak cuba Sabun Hijau kat pipi si comel Alhamdulillah dengan izinNya. Paling best si ibu pun dapat manfaat, katanya cuci muka dengan sabun ni, jerawat cepat kecut.. Terbaik👍👍 Jika anda alami masalah macam ni, cepat-cepat ikhtiar dengan Sabun Hijau ya Pm Nur sekarang.. 👉 www.wasap.my/601135160851/BeautyBarME #SabunGaramBuluh

ALHAMDULILLAH... Sharing Sahabat STG... Rasa terharu😭 dan teruja yg amat sangat...😭😭😭😭😭 Sebelum ni hanya sharing testimoni sahabat2 stg dlm group..Ini adalh sharing dari testimoni depan mata.. Dapat membantu sahabat setempat kerja yg anaknya mengalami kudis berair..menurutnya habis ikhtiar..klinik krjn..klinik swasta semua ubat dh dicuba..tapi kudis anaknya x jg sembuh malah makin berair dan merebak ketangan.. Dengan penuh rasa belas kasihan kak.N hulurkan seketul sabun ME sbgi ikhtiar...Alhamdulillah dgn izin Allah jua..setelah 2 x pakai..kudis anaknya semakin mengering.. Sabun ME yg mengandungi garam buluh tanpa bahan kimia sesuai utk penyakit kulit seperti gatal2 ,kurap,kayap ..sesuai jg utk merawat jerawat d muka dan ruam pd baby. Bagi sesiapa yg mengalami penyakit2 kulit seperti ini ..kak.N syorkan gunalh sabun ME ini.Insyaallah dgn izin Allah jua penyakit sprt ini tlh byk yg sembuh asbab #sabunhijauME Sabun ME ni juga boleh merawat pelbagai masalah kulit lain... TESTED & PROVEN‼ Investment utk kulit kekal cantik sekeluarga! Nak jadi agen sah pun bole... Nak sekotak kami jual... Nak seketul pun kami jual... SABUN MARINE ESSENCE Harga : RM113.20 (1 kotak = 3 bar) Diskaun istimewa untuk hari ni❗ READY STOCK ❗ Wasap sekarang utk order, 💬 www.wasap.my/60127267566/SabunME Biz Online | MODAL RM47 #projekSTG #CATCHAMPIONS #ABeautilicousEmpire #sabungarambuluh

ALHAMDULILLAH... Sharing Sahabat STG... Rasa terharu😭 dan teruja yg amat sangat...😭😭😭😭😭 Sebelum ni hanya sharing testimoni sahabat2 stg dlm group..Ini adalh sharing dari testimoni depan mata.. Dapat membantu sahabat setempat kerja yg anaknya mengalami kudis berair..menurutnya habis ikhtiar..klinik krjn..klinik swasta semua ubat dh dicuba..tapi kudis anaknya x jg sembuh malah makin berair dan merebak ketangan.. Dengan penuh rasa belas kasihan kak.N hulurkan seketul sabun ME sbgi ikhtiar...Alhamdulillah dgn izin Allah jua..setelah 2 x pakai..kudis anaknya semakin mengering.. Sabun ME yg mengandungi garam buluh tanpa bahan kimia sesuai utk penyakit kulit seperti gatal2 ,kurap,kayap ..sesuai jg utk merawat jerawat d muka dan ruam pd baby. Bagi sesiapa yg mengalami penyakit2 kulit seperti ini ..kak.N syorkan gunalh sabun ME ini.Insyaallah dgn izin Allah jua penyakit sprt ini tlh byk yg sembuh asbab #sabunhijauME Sabun ME ni juga boleh merawat pelbagai masalah kulit lain... TESTED & PROVEN‼ Investment utk kulit kekal cantik sekeluarga! Nak jadi agen sah pun bole... Nak sekotak kami jual... Nak seketul pun kami jual... SABUN MARINE ESSENCE Harga : RM113.20 (1 kotak = 3 bar) Diskaun istimewa untuk hari ni❗ READY STOCK ❗ Wasap sekarang utk order, 💬 www.wasap.my/60149828962/SabunME Biz Online | MODAL RM47 #projekSTG #CATCHAMPIONS #ABeautilicousEmpire #sabungarambuluh

Masalah gatal2 dan kulat di kaki tangan semua settle👍👍👍 Dengan Marine Essence Bar Kenapa hebat?? Kerana kandungannya yg osem *️⃣Garam Buluh Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit. Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan. Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh) Khasiat Garam Buluh Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan) Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama. 🌸Ekstrak Liquorice Mencerahkan pigmentasi kulit. 🌸Minyak Tea Tree Anti-bakteria, anti-kulat. 🌸Vitamin E – Antioksidan, anti-penuaan. Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan. 🌸Gliserin Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit Merupakan pelembap kulit yang terbaik. 🌸Aloe Vera Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah. Dgn kelulusan KKM NO. KOD : NOT140203726K Marine Essence Beauty Bar 🌸CARA GUNA SABUN MARINE ESSENCE Ada masalah kulit?? Meh wasap akak ..... 0193683226 #MEBeautyBar #SabunGaramBuluh #GAExJ50

SABUN MARINE ESSENCE HILANGKAN PANAU👍👍👍 . Nak share testimoni lagi.. ALHAMDULILLAH.. . Panau di tangan beransur hilang selepas guna sabun hijau ME.. Sebelum ni beliau dah cuba bermacam-macam ubat dah yang diambil di farmasi dan klinik..tapi tetap jugak tak hilang..😁😁😁 Memang beliau puas hati betul lah lepas guna sabun hijau ME ni.. . Ada yang nk cuba sekotak hanya Rm113. Free postage untuk 3orang yg terawal😊. . Insya-Allah, ikhtiar terbaikk . https://mssg.me/ideeann Real Product , Real Income & Real FREE trip. #PreciousXJ50 #sabunmerineessence #sabungarambuluh

Sabun Marine Essence SUPER AJAIB ! . . Hanya gosok2 manja sahaja dapat menyelesaikan pelbagai masalah :- . . ✔ Hilangkan parut lama & baru ✔ Hilangkan strectmark ✔ Hilangkan selulit ✔ Hilangkan jerawat maka dan badan ✔ Masalah eczema teruk ✔ Masalah tumit berkerak & pecah2 ✔ Sunburn & kulit x sekata ✔ Masalah kulit berminyak ✔ Mencerahkan pelipat ketiak, peha, kelengkang & leher ✔ Mencerahkan siku, lutut & buku lali . . Apa yg hebat pasal #sabunmarineessence....satu family boleh pakai 👨‍👩‍👧‍👦...dari baby👶🏼smpai hingga dewasa 👩🏻👨🏻 . . 1 kotak ada 3 ketul...kalau nk beli 1 ketul shj pun boleh... pm/wassap untuk lebih info😉 www.wasap.my/017-6768826 #CrystalFightersTeam_BizWithLove💕 #SabunBebasKimia #Antibakteria #SabunGaramBuluh

Sabun garam buluh Sabun me Penyelesaian kpd sgala mslh kulit.. Bebas bahan kimia.. Ssuai utk semua peringkat umur.. BERSIH, SEGAR, WANGI.. #SabunMe #sabungarambuluh #sabunbrubat #SabunMarineEssence #kualakraikelantan

SET SPA GARAM BULUH NO 1 DI MALAYSIA Rangkaian penjagaan diri Marine Essence BAMBOO SALT ●MARINE ESSENCE Beauty Bar ●MARINE ESSENCE Nourishing Body Wash ●MARINE ESSENCE Nourishing Shampoo ●MARINE ESSENCE Bamboo Salt Toothpaste ●●●●●●●●●●●●●●●● [ SET MANDIAN GARAM BULUH ] 》MARINE ESSENCE BEAUTY BAR --------------------------------- *Bukan sabun biasa..ianya sabun penyelesai masalah kulit spt: + kulit sensitif & gatal-gatal + ruam pada muka & badan + ketiak,siku,lutut gelap + leher berdaki + ekzema + kurap,panau + jerawat/jeragat pada muka & badan + tumit kaki pecah-pecah . 》MARINE ESSENCE TOOTHPASTE -------------------------------- *Amat sesuai untuk menyelesaikan masalah spt: + gigi kuning + nafas berbau + gusi berdarah . 》MARINE ESSENCE NOURISHING SHAMPOO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *menyelesaikan masalah spt: + rambut gugur + kulit kepala gatal + kelemumur + berkutu . 》MARINE ESSENCE BODY WASH --------------------------------- *adalah krim mandian yang sesuai untuk menghilangkan masalah spt: + bau badan + ruam pada badan + kulit sensitif & gatal-gatal + jerawat badan ●●●●●●●●●●●●●●●●● . #sabungarambuluh #ubatgigi #toothpaste #syampoo #sabunkecantikan #bodywash #marineessenceoriginal #marineessencebamboosalt 🚛🚛 Penghantaran pos seluruh malaysia 🛵🛵 COD area Taman Scientex & sekitarnya 📲📲 https://www.wasap.my/60139929302/marineessence #stokisjsd #stokisbne #agenmashmila #agentvslbeautycare #agentwanted #dropshipwanted

sabunMarineEssence merawat pelbagai maslah kulit bebas dr bahan kimia.. #SabunMe #SabunMarineEssence #sabungarambuluh #kualakraikelantan

SabunME merawat badan & kulit mnjadi sihat serta cantik ! #SabunMe #sabunkulitgatal #sabunkecantikan #sabunjerawat #sabungarambuluh #sabunbrubat #kualakraikelantan

Kak Bhay nk share testimoni ME Beauty Bar (SABUN GARAM BULUH) utk jangkitan HFMD 👇👇. . Haaa.. camni la kan reaksi mak2 bile tau anak kite kena HFMD kann?? Mula lah risau tak tentu arah. 😅. . Isnin lepas g klinik & confirm twin Kak Bhay #arfanarfa dijangkiti #HFMD. Kesiannya.. dpt jangkitan HFMD ni tak tahulah dari mana...😒. . So apa yang Kak Bhay buat.. Balik je dari klinik Kak Bhay terus mandikan dengan sabun ME Bar.. Bagi je depa berendam few minutes dlm air sabun tu. Konsisten guna 2x sehari dari hari pertama smpai la hari ni. Alhamdulillah masuk hari ke-3 bintik2 merah yg berair tu dah #mengecut. Hari ke-4 tgk dah start #kering pon.. Moga2 parut HFMD tu pon akan hilang bile fully recover nanti. 😎. . So mak2 di luar sana, Jangan gundah gulana bila anak kena HFMD ya. Mommies boleh ikhtiar dengan #sabunhijau ni. In shaa Allah sgt2 membantu. Baby pon alhamdulillah x crancky sgt X percaya? Xpe.. Cuba dulu baru percaya Sebuku RM37.70 Sekotak RM100 (FREE POSTAGE) #SabunGaramBuluh . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #Sayajual #Luka #chickenpox #Gatalgatal #ruambaby #baby #ruam #campak #Sabunhijau #Eczema #sabunajaib #jerawat #sabunmuka #sabunjerawat #eczema #panau #gemas #seremban #kualalumpur #seluruhmalaysia #Negerisembilan #Melaka #Terengganu #Pahang #Kelantan #Selangor #KualaLumpur

Sabun me sabun garam buluh terbaik utk mengatasi masalah kulit.. #SabunMe #sabunkulitgatal #sabungarambuluh #SabunMarineEssence #sabunkecantikan #kualakraikelantan

Rezeki Jumaat. Alhamdulillah ❤ Utk anak2nya bwk balik asrama. #ubatgigigarambuluh #sabungarambuluh Sgt sesuai utk semua masalah gigi/mulut n kulit. Ulser pun cpt je baik (bygkn hri2 gosok gigi & badan dgn garam!! Kan ke bersih tu 😁) Salah seorang anaknya kulit sensitif smpi dh sekolah menengah pun. Masuk asrama faham2 ajela thp kebersihannya kn. So kata maknya Sabun ME ni la yg btahan jd peneman setia si anak btahun2 lamanya. Camne nk selesa bljr klau asik menggaru je hehee 😃 Utk muka, badan semua sesuai. Alhamdulillah. Tq Marine Essence product. Garam buluh tgi khasiat. #bizwithpleasure #nakbagihargaofferje

BELI BANYAK DAPAT BANYAK !!! . Siyes ni uols, Happy giler harini, bila dapat testimoni ni dari customer. Tak sangka kebaikan produk dapat dikongsi dan dirasa sama sama kan. . Yesss, memang sabun hijau ni membantu hilangkan bau 'tiyak asyam' atau 'tiyak kepam'. adeh haruu. 😅 Kadang badan kuat berpeluh pun boleh kurangkan confiden level. So korang should try this product. Really ohsem. . Bukan tu aje, jerawat jeragat pun boleh hilang tau. Rasai kenikmatan kulit bersih tanpa minyak dengan #sabunme. . Sharing is caring Harga sekotak xsampai RM100 😱😱 ade 3ketol Sabun ME !! Jom order sekarag !! Wasap.my/0177010374/sabunMe Biz Online Modal RM47 #malaysia IDR150,000 #indonesia #projekSTG Projek #2gajisebulan #CATchampions #ABEautiliciousempire #setSPAme #SabunGaramBuluh #sayapakaisayasukasayajual

Tapau #mebeautybar 3 kotak skali😘🥰😍 Repeat order utk cust yg mau ikhtiar muka berjerawat..sesuai utk kulit sensitif & semua peringkat umur #sabungarambuluh #sayagunasayasharing

• • • • • • 🌷SABUN MARINE ESSENCE🌷 . SABUN GARAM UNTUK KULIT CANTIK 😍😍😍 . 😱KENAPA SABUN MARINE AJAIB ?? 😱 Hanya sental2 sahaja dapat menyelesaikan pelbagai masalah seperti⤵️ ✔ Hilangkan parut lama & baru ✔ Hilangkan selulit ✔ Hilangkan jerawat muka dan badan ✔ Masalah eczema teruk ✔ Masalah tumit berkerak & pecah2 ✔ Sunburn & kulit x sekata ✔ Masalah kulit ✔ Mencerahkan pelipat ketiak, peha, kelengkang & leher ✔ Mencerahkan siku, lutut & buku lali . Sabun marine essence satu family boleh pkai daripada baby smpai yg tua 😘👲👷👱👶 . Jom try sabun garam buluh yang harum bagaikan dibelai di dalam spa aje fefeelingnya👸 . 📲WHATSAPP +60104415053 [❌NO CALL] . #marineessence #marineessenceoriginal #marineessencemurah #marineessencebeautybar #marineessencemalaysia #beautybarmurah #beautybar #sabungarambuluh #marineessencebeautybar #sayasukabarusayajual #sabunmarineessencemurah

CACAR & KANAK-KANAK.. Mesti kesian tengok anak2 yg kena cacar ni kann.. Jom follow apa yg sis Azizah Jumat sharing ni...👍👍👍 Syukur...asbab ME Bar, baby Nur Syifa yg baru berusia 10 bulan sembuh sepenuhnya akibat cacar... Klo kita tinguk gambar baby ni pun, agak teruk juga cacarnya kannn...seolah olah, parut kesan cacar tu pasti akan ada sekali pun sudah sembuh...tp, syukur sgtt baby Syifa sembuh sepenuhnya tanpa tinggalkan bekas kudis cacar sikit pun. Hnya amalkan ME bar selama seminggu selepas kudis cacar mulai kering. Terima Kasih Tuhan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Mau try ❔ ❔ Inbox 📲 CATH 0168834157 & dptkan DISKAUN ISTIMEWA 😍😍 💚 ME BEAUTY BAR ✔ 100g x 3 - RM 115 #sayagunasayasharing #campak #sabungarambuluh

Hai selamat petang semua.. Nak belaja testimoni sabun hijau.. Kulit makin makin lembab dan tak kering.. #sabunhijau #sabungarambuluh #marineessencebeautybar

RUAM PELUH & GATAL² BADAN HILANG, KULIT MAKIN CANTIK😍 . Dah 3 Tahun setia dengan sabun ME! 😉😉 . >>Testimoni Cikgu Shakirah Bt Ahmad<< . Cikgu Shakirah ni rupanya sblm join ahli mmg dah pengguna tegar #sabunME ni.. Kata dia dah 3 thn dok guna sabun hijau ni 😃 . Al kisahnya dulu dia ada masalah gatal2 badan, pantang berpeluh sikit mmg keluar la ruam2 halus.. Mmg gatal x yah cerita la kan.. Paham jer camna rasa😩 . Tp kata dia asbab konsisten guna sabun garam buluh ni, semua masalah tu settle, xde lagi gatal2 badan walaupun berpeluh.. Dan bonusnya kulit makin cantik😍 . Kalau korang ada juga masalah di atas, jom cuba sabun hijau @ sabun garam buluh ni! Ready Stock ❗ . 📲📲📲 Azizah 017-3188540 . #sabunketiak #SabunME #sabungarambuluh #sabunhijau #

❗PROMOSI MINGGU GAJI❗ Jom dapatkan Produk Sahajidah HaiO dengan HARGA RUNTUH! Bermula 26/9 sehingga 30/9 ini sahaja! Jom dapatkan produk yang sangat bagus untuk kesihatan dalaman dan luaran serta produk keseluruhan seisi keluarga! Dm me NOW! Hanna Firhanni | 011 2654 5125 #ProdukSHOM #ProdukSeisiKeluarga #PromosiMingguGaji #MarrineEssence #SabunGaramBuluh #MYN

RUAM PELUH & GATAL² BADAN HILANG, KULIT MAKIN CANTIK😍 . Dah 3 Tahun setia dengan sabun ME! 😉😉 . >>Testimoni Cikgu Shakirah Bt Ahmad<< . Cikgu Shakirah ni rupanya sblm join ahli mmg dah pengguna tegar #sabunME ni.. Kata dia dah 3 thn dok guna sabun hijau ni 😃 . Al kisahnya dulu dia ada masalah gatal2 badan, pantang berpeluh sikit mmg keluar la ruam2 halus.. Mmg gatal x yah cerita la kan.. Paham jer camna rasa😩 . Tp kata dia asbab konsisten guna sabun garam buluh ni, semua masalah tu settle, xde lagi gatal2 badan walaupun berpeluh.. Dan bonusnya kulit makin cantik😍 . Kalau korang ada juga masalah di atas, jom cuba sabun hijau @ sabun garam buluh ni! Ready Stock ❗ . 📲📲📲 Zela 0132766317 . #sabunketiak #SabunME #sabungarambuluh #sabunhijau #

RUAM PELUH & GATAL² BADAN HILANG, KULIT MAKIN CANTIK😍 . Dah 3 Tahun setia dengan sabun ME! 😉😉 . >>Testimoni Cikgu Shakirah Bt Ahmad<< . Cikgu Shakirah ni rupanya sblm join ahli mmg dah pengguna tegar #sabunME ni.. Kata dia dah 3 thn dok guna sabun hijau ni 😃 . Al kisahnya dulu dia ada masalah gatal2 badan, pantang berpeluh sikit mmg keluar la ruam2 halus.. Mmg gatal x yah cerita la kan.. Paham jer camna rasa😩 . Tp kata dia asbab konsisten guna sabun garam buluh ni, semua masalah tu settle, xde lagi gatal2 badan walaupun berpeluh.. Dan bonusnya kulit makin cantik😍 . Kalau korang ada juga masalah di atas, jom cuba sabun hijau @ sabun garam buluh ni! Ready Stock ❗ . 📲📲📲 cguTinie 0193799106 . #sabunketiak #SabunME #sabungarambuluh #sabunhijau #

Sabun Marine Essence 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Testimoni berjaya hanya dengan Sabun Marine @ sabun garam buluh!!.. Best guna sabun nie sebab boleh digunakan dari muka sampai hujung kaki..😍😍 Kulit luka Kulit mengelupas Kulit kudis dan panau Kulit berminyak dan sensitif Berjerawat jeragat Kulit berdaki Kulit kusam Ketiak hitam Bau badan Resdung Ekzema dll Semuanya settle kalau ikthiar dengan Sabun ME @ Sabun Garam Buluh❗❗👇👇 SELAMAT digunakan semua lapisan usia Tanpa bahan kimia👍 ✔Buatan Malaysia ✔Halal Guna Secara Konsisten ok❗ Cuba dulu baru tahu keberkesanan Sabun Garam Buluh ni...boleh dapatkan dari k.fida ye😘 #sayagunabarusayajual #sabungarambuluh

Sabun Marine Essence 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Testimoni berjaya hanya dengan Sabun Marine @ sabun garam buluh!!.. Best guna sabun nie sebab boleh digunakan dari muka sampai hujung kaki..😍😍 Kulit luka Kulit mengelupas Kulit kudis dan panau Kulit berminyak dan sensitif Berjerawat jeragat Kulit berdaki Kulit kusam Ketiak hitam Bau badan Resdung Ekzema dll Semuanya settle kalau ikthiar dengan Sabun ME @ Sabun Garam Buluh❗❗👇👇 SELAMAT digunakan semua lapisan usia Tanpa bahan kimia👍 ✔Buatan Malaysia ✔Halal Guna Secara Konsisten ok❗ Cuba dulu baru tahu keberkesanan Sabun Garam Buluh ni...boleh dapatkan dari Nisah ye😘 #sayagunabarusayajual #sabungarambuluh

Top #SabunGaramBuluh posts

KURANG DAH BERSIN PAGI2 & BAU BADAN KURANG Ramai sebenarnya bersin2 setiap pagi. Tapi kadang orang dah anggap itu biasa. Dan proses pernafasan boleh terganggu sebab resdung, sampai badan berbau pun tak sedar. Macam testimoni dr anak Puan Azlin lps pakai sabun hijau marine essence, GATAL2 MUKA & HIDUNG, JUGA BERSIN DI WAKTU PAGI DAH TAKDE. Dan paling best, sedar tak sedar BAU BADAN PUN DAH KURANG. . Kalau korang alami atau tahu sesiapa yg alami mcm anak Pn Azlin, boleh lah suggest sabun hijau ni. . Boleh minta diorg klik link ni..NA bg special price, bagitau sekali nama org yg suggest sbb NA nak bg hadiah sebab menyampaikan yg benda baik. . https://Sabungarambuluh.wasap.my #sabungarambuluh #sabunmarineessence #resdung #baubadan #jerawat #sakitkulit

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah.. respond dari pengguna yang dah lama pakai, bila mengandung alah dengan bau dia.. bila dah ok cari balik sabun ni.. sebab apa? In shaa Allah kalau tak ok takkan tuan punya badan cari lagi kan.. tq dear shima.. kiter jual yer.. Ada rezeki kita roger lagi💕💕 #sabungarambuluh #sabunmarineessencebeautybar

SABUN GARAM BULUH + LOTION PREMIUM BEAUTIFUL 😘😘😘. . ( Testimomi Sis Fiezah ). . Tgklah Wan Iffat Amani ni.. bukan main suke die dgn #LotionLavender ni..Bau wangi levender yg best sgt Lepas mandikan Iffat dgn #SabunGaramBuluh ,Fiezah akan apply lotion ni pada Iffat... Sebab dkt pipi, kaki, perut die naik #ruam...Mmg selesa sgt guna, #takmelekit pun Untuk pengetahuan semua.. fiezah rujuk doctor tentang penggunaan #produkSHOM ni pada anak..so doctor pun bg feedback yg positif dan minta teruskan je guna..✔✔✔ . . Now,Alhamdulillah.. kulit Iffat dah ok sgt.. naik jew ruam terus letak..Tgk Muka Dia.. Muka Banyak Senyum☺ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #Sayajual #sabungarambuluh #bebaskimia #produkhot #lotionbadan #lotion #usahawan #ruambaby #campak #kulitallergik #parut #ruam #sabunajaib #jerawat #sabunmuka #sabunjerawat #masalahkulit #eczema #panau #trustedseller #seluruhmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #igersmalaysia #bizonlinemalaysia #Malaysia

Banyak promo utk STOCK CLEARANCE until malam ni. Nak boleh roger 😁 Mur mur semua untuk barang kegunaan harian #yearendsales #stockclearance #sabungarambuluh #marineessense #makkauijo #sabunhijau #newyear

Nak nyanyi tak boleh nyanyi, nanti hujan lagi😂😂 uolss kena hujan baik sabun dengan sabun wangi ni, fresh super duper wangi.. yang dah guna memang tau la. Sabun garam ni bagus jugak untuk kulit, ada masalah kulit pun cari akak naah😁 #marineessence #sabungarambuluh #yanarodzi #syukurselalu

1 sabun, 1 family, 4 kesan Sabun Viral Hijau ni mmg dr mak, ayah sampai ke anak2 kecil bole guna. Kesan?? . . . Haruslah dari muka hingga ke kaki. Asbab sabun ber'GARAM BULUH', inshaa Allah macam2 #masalahkulit pun bole sembuh. Pm/whatsapp ahkak utk dapatkan yg original @ nk jadi agen 👇 BEE 📲📩 www.wasap.my/60137398449/sabunME R E A D Y S T O C K S ‼️ H A R G A Marine Essence Beauty Bar Sekotak ~ RM113.20 (3 Bar) 1 Bar ~ RM38 **Nak Murah Lagi Meh Daftar Ahli 😉 Biz Online | MODAL RM47 | IDR100,000 #projekSTG kini bergabung dengan #Indonesia #CATchampions #ABeautilicousEmpire #TheMagicOfPartTime #Letsuccessmakesthenoise #SabunHijau #SabunViral #SabunGaramBuluh #SabunME #SabunMarineEssence

Sabun Hijau ni mmg bagus.. . . Dapat mengatasi pelbagai masalah kulit dibadan dan wajah.. . Satu family boleh pakai 👍👍👍 . . #projekstg #readystock #Sabunme #sabungarambuluh #sabunhijau #jerawat #eczema #gatalgatal #sabunviral #sayajual #sayajualonline #igersmalaysia #instaphoto #instamoment #bizonlinemalaysia #instagram #Malaysia

Alhamdulillah rezeki harini.... Terima kasih yg beli dgn Ina.. yg sentiasa konsisten menggunakan produk2 #HaiO #steviarcc , ada juga customer baru yg berminat mencuba... . Semoga produk2 yg Ina jual dapat membantu & memberi manfaat kpd customer2 ina.. . . Berminat nak beli boleh wassup ina yer 0176146202... . . . . . . . . #Alhamdulillah #terimakasih #sayajual #produk #SHOM #sabungarambuluh #sabun #eziclean #kopiviral #kopi #mincaffe #jombeli #readystock #bazaarpaknil #bazaaronline #customerorder #bazaarmalaysia #igersmalaysia #like4follow #likeforfollow #likeforlikes #produkhot #instagram #instaphoto #instamoment #bazaaronlinemalaysia #bizonlinemalaysia #instagram #Malaysia

Testimoni dari pengguna #SabunGaramBuluh Asbab menggunakan sabun Marine essence beauty bar anak sahabat Saya dah sembuh drp gatal2 dan kudis Mula2 anaknya terkena cacar.. Sebaik jak berhenti dr cacar. Gatal2 pula satu badan Sehingga berkudis Alhamdulillah mula guna sabun tu 26/4/16 seminggu dia mandikan Anaknya menggunakan sabun marine. Gatal pada badan anaknya berhenti. kesan kudis pun semakin kering dan sembuh . . Semoga bermanfaat Sebuku RM37.70 Sekotak 3 buku RM100 (FREE POSTAGE) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #sayajual #sabun #garambuluh #SHOM #jerawat #parut #sabunmuka #rawatmuka #jeragat #kulitsensitif #kudis #eczema #hargamampumilik #gemas #bahau #trustedseller #sayajualmurah #likeforlikes #bazaaronline #bazaarpaknil #produkhot #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #igersmalaysia #bizonlinemalaysia #instagram #Malaysia

Next Page