DESKGRAM
  1. abang

#abang Photos & Videos

abang - 190.8k posts

르예예와 아방의 콜라보로 제작한 특별한 당신을 위한 세상 하나뿐인 파우치🍒 #와디즈오픈예정 입니다! 12월19일 오픈해요🎉 알람 신청하시고 특별한 혜택을 받아 보세요. . . #르예예 #Leyeye #옥희파우치 #아방 #abang #아트파우치 #와디즈펀딩 #아티스트콜라보 #파우치 #일러스트파우치 #디자인파우치 #휴대용파우치 #파우치추천 #파우치스타그램 #파우치가방 #데일리스타일링 #포인트스타일링 #스타일링하기 #펀딩 #입생로랑 #맥 #나스 #입생로랑쿠션

🧑 : posisi ? ☝️ : Dibawah ... 🧑 : Hah ? ☝️ : Dengerin dulu. Dibawah pohon, di samping #bangjo. 🧑 : Oke, otw. Begitulah sepenggal percakapan dengan #abang #ojol @grabistimewa, ketika lokasi penjemputan nggak masuk map. @grabid @grab.solo #Grab #GrabIstimewa #GrabPhotoHunt #GrabMuralSolo #GrabSolo #GrabSoloRaya #GrabJateng #GrabBike #GrabCar #GrabExpress #AntiNgaret #Foto #Photo #Challenge #Giveaway #Event #Kontes #agenda #Solo #Surakarta #SpotFotoSolo #SoloSpotFoto #SurakartaSpotFoto #SpotFotoSurakarta

#abang,adek,ito

🙏😇🙏😇 #abang#

💙My Litle Brother💙 #abang#

🏠HAI semua ....berminat untuk dapatkan produk kami yg TERLARIS & TERMURAH daripada penjual2 lain Di luar Sana. . Pelbagai jenis produk ubat kuat lelaki dan perempuan (SUPPLEMENT) dijual dengan HARGA MAMPU MILIK . . *HARGA BOLEH RUNDING SAMPAI JADI BELI!!!* . Kalau nak join DROP SHIP pun boleh...kami guide anda dari zero to hero😉 . TUNGGU APA LAGI??!!... . . Klik link direct Wasap ⬇️⬇️⬇️ . www.wasap.my/+60142777615/nakproduk . . #magicblink #tiktokmalaysia #tiktokanaksarawak #kotakinabalu #kotakinabalusabah #kkcity #sandakan #miri #ipoh #malaysia #lelaki #ubatkuatjb #followme #promosi #igbizmalaysia #igshopmalaysia #jombeli #sayajual #alatseks #sextoys #abang #sayajualmurah #murah #sedap #enak #henjut #mantap #jb #johor

Senyum ulun Gasan pian Haja, “ senyumku hanya untukmu” Assalamualaikum #cinta #cintasejati #abang #kangen #pecintasholawat #pecintaulama #rindu #sayangkamu #sayang #sayangkamu #cintailahi #sholawatnabi #subhanallah

Urip iku Kadang susah kadang senang ... #uriprasahspaneng .. #slow ... #santai ... Pengen e #ngunu ehhh tibak e #ngene ... Mergo #urip iku penuh #warna ... #abang #ijo #kuning Koyo #pelangi Yo koyo werno #undakundakan kui ...

Tumis cumi pete.. #abang request# yummy..👍cookingwithluv..

embim....embim...celotehan si abang raff #edisijelong2💋💋💕💕 #pulangimunisasi #18months #babycute💋 #abang #RAD

Semesta tidak pernah sombong akan keindahannya, akan keagungannya. Wahai manusia yang menganggungkan "sebuah harga" malu. Kau sangat kecil, sangat kecil jika dilihat dari puncak ini. . . #2152mdpl #mountain #abang #bali

Semoga hubungan silaturahim ini berkekalan. Terima kasih kerana menerima kehadiran kami. Thanks #kakak #abang #niece #nephew #dll

Kenangan berempat . . . . #museumkata #andreahirata #liburan #asyekale #abang #ayong #dedek

. Hai akak akak diluar sana tu. Siapa yg ada masalah payudara londeh, miss V longgar, berbau. . Senang cerita Aset akk semuanya da tak mcm Anak dara dulu. . Jom Kembalikan Keanjalan Aset akk akak semua dengan cara kita amalkan Jus Dara Vogue ni sahaja. . Saya pasti mesti cik abang sayam sampai tak jadi nak pergi kerja. . Tekan je link di bio ig, sy sharekan rahsia abam sayam 🌹 #Jusdaravogue #jdvlovers #jdv #abang #sayang #perapat #jamu #jamumoden #senggugut #senguguthilang #periodproblems

. Hai akak akak diluar sana tu. Siapa yg ada masalah payudara londeh, miss V longgar, berbau. Senang cerita Aset akk semuanya da tak mcm Anak dara dulu. . Jom Kembalikan Keanjalan Aset akk akak semua dengan cara kita amalkan Jus Dara Vogue ni sahaja. . Saya pasti mesti cik abang sayam sampai tak jadi nak pergi kerja. . Tekan je link di bio ig, sy sharekan rahsia abam sayam 🌹 #Jusdaravogue #jdvlovers #jdv #abang #sayang #perapat #jamu #jamumoden #senggugut #senguguthilang #periodproblems

#Baby kembung perut sapu minyak herba asmak #Ibu terluka jari terkena pisau didapur, sapu minyak herba asmak #Ayah sakit kepala balik kerja, sapu minyak herba asmak #Kakak senggugut period, sapu minyak herba asmak #Abang terseliuh kaki main bola sepak, sapu minyak herba asmak #Atuk lenguh2 betis balik dari kebun, sapu minyak herba asmak 1 x minyak herba asmak 1 x family guna 1 x rumah 1001 kegunaan. Jimat berbaloi-baloi Jom dapatkan sekarang. #minyakherbaasmak #minyakpelbagaiguna #1001kegunaan

my cutes ❤️ #abang

Senin itu happy ... karena senin itu makin membuat Koko bersyukur dng diingatkan masih mempunyai pekerjaan. Happy working Kakak" semua ... . . . #koko #balikpapan #makassar #senin #happymonday #ilikemonday #monday #mondaymood #syukur #bersyukur #kerja #oppa #babang #abang #tiktokindonesia #tiktokindo #jelek #jelekbodoamat #berubah #perubahan #tiktoklucu #selebgramkaltim #kokolucu #lucu #justinbieber #opps #asianmen #kokohermawan #asianboy #mas

Top #abang posts

Bang. tag abang kandung atau abang yang sudah halal. 😁 @haruntsaqif #benerbareng #abang #kakak #brother

Kadang-kadang kita ada jugak rasa jealous dgn adik-beradik kita... . [ADIK DENGKI - TEAM BUAT HAL] . Pernah ke korang dengki dengan adik-beradik sendiri? Selalunya dengki sbb apa? . @a_syafiq_ahmad @akmalazwar @faninhalmi @p.easy._ @syazwanmohdanis @shazarul_syadzmi . #teambuathal #tbh #raya2019 #syawal2019 #aidilfitiri2019 #dengki #siblings #adik #kakak #abang

•>>> M O N O L O G <<<• . . #KataHilman . Sekali-sekali dengerin nasihat Abang, dik. Sekalipun abang gak baik. Tapi yakinlah, abang gak mau lihat kamu bersedih karena cinta yang belum waktunya. Abang sayang kamu, dik. . . 🎙 @hilmansaaputra 📖 @rizalwahid10 . . JANGAN LUPA TAG DAN SHARE KE TEMAN KALIAN❤️ . . #motivasi #monolog #dialog #duniabercakap #tempatberakap #anakrantau #perantau #rantauan #anakranataupunyacerita #merantau #motivasihidup #literasi #sajakliterasi #motivatorindonesia #palembang #indoesiaviral #indovidgram #perjuangan #hidup #ayah #ibu #nasihat #abang #kakakadik #kakak #adikkakak #letaksuara #yusuffilasafa

[monolog] . . #KataHilman Menurut kalian, cinta itu butuh alasan atau tidak? Yuk Komentar dibawah dan Tag 5 orang teman kalian.. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🎙 @hilmansaaputra Source: Unknown . . JANGAN LUPA TAG DAN SHARE KE TEMAN KALIAN❤️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #motivasi #monolog #dialog #duniabercakap #tempatberakap #anakrantau #perantau #rantauan #anakranataupunyacerita #merantau #motivasihidup #literasi #sajakliterasi #palembang #indoesiaviral #indovidgram #perjuangan #hidup #ayah #ibu #nasihat #abang #kakakadik #kakak #cinta #baper #baperan #puisicinta #quotescinta

Nih Yg req Abang🤪 -{Sekedar Konten} -Sv?Follow Dulu Bari Izin🤟🏻 -Repost? Tag Me🗣 -Ib: Me? Ac: @nyesekwoi #tasyaedtz #abang #kakakadik #abangadek #saudara #haeeqell #fckingkuk #bucin #cinta #sayang #ccpedit #ccp

Realiti bila keluar dengan abang yang tak berapa sweet 😌😌😌 #Lunagirls macam ni jugak ke? Tag abang/adik korang di bawah!

😍😍Siapa anak ketiga tu? Angkat tangan sikit nak tengok! 🙆‍🙆‍ #KisahDunia #AlleyHan #adikberadik #anakketiga #perangai #sifat #adik #kakak #abang

Semarah apapun kita kepada saudara kandung, tetap takkan rela jika dia disakiti oleh orang lain, kenapa guys ? . . . Follow media patner @semua__musik . . #terinspiratif #sahabat #sad #sadlove #semuakisah #film #comedy #berbuatbaik #motivasi #paidpromote #truestory #baper #guyonankekinian #dagelanregion #saudara #abang #kakak

Ngaku la korang pernah buat ni kan ? #adik #adikberadik #abang #kakak #KisahDunia #lawakdboom

Next Page