DESKGRAM
  1. borongshawl

#borongshawl Photos & Videos

borongshawl - 161.4k posts

EYELASHES MATTE SATIN WIDESHAWL . 🌸Material Dull Satin/Matte Satin 🌸Measurement 1.8m x 0.7m. 🌸Warna 18-19 random . 10 helai SM RM125 || SS RM135 20 helai SM RM215 || SS RM225 . Harga termasuk postage . whatsapp 0192600035 . #eyelashesshawl #shawleyelashes #eyelashesshawlborongmurah #shawlkeknisborongmurah #eyelashesmurahborong #shawleyelash #pemborongtudung #eyelashesdullsatin #dullsatineyelash #shawleyelashsatin #eyelasheschiffonshawl #pemborongtudungmurah #tudungmurah #borongtudung #borongtudungmurah #tudungwholesale #shawldullsatin #shawlkeknis #shawlsatineyelash #shawlsatin #borongshawl #tudungborongmurah

EYELASHES MATTE SATIN WIDESHAWL . 🌸Material Dull Satin/Matte Satin 🌸Measurement 1.8m x 0.7m. 🌸Warna 18-19 random . 10 helai SM RM125 || SS RM135 20 helai SM RM215 || SS RM225 . Harga termasuk postage . whatsapp 0192600035 . #eyelashesshawl #shawleyelashes #eyelashesshawlborongmurah #shawlkeknisborongmurah #eyelashesmurahborong #shawleyelash #pemborongtudung #eyelashesdullsatin #dullsatineyelash #shawleyelashsatin #eyelasheschiffonshawl #pemborongtudungmurah #tudungmurah #borongtudung #borongtudungmurah #tudungwholesale #shawldullsatin #shawlkeknis #shawlsatineyelash #shawlsatin #borongshawl #tudungborongmurah

EYELASHES MATTE SATIN WIDESHAWL . 🌸Material Dull Satin/Matte Satin 🌸Measurement 1.8m x 0.7m. 🌸Warna 18-19 random . 10 helai SM RM125 || SS RM135 20 helai SM RM215 || SS RM225 . Harga termasuk postage . whatsapp 0192600035 . #eyelashesshawl #shawleyelashes #eyelashesshawlborongmurah #shawlkeknisborongmurah #eyelashesmurahborong #shawleyelash #pemborongtudung #eyelashesdullsatin #dullsatineyelash #shawleyelashsatin #eyelasheschiffonshawl #pemborongtudungmurah #tudungmurah #borongtudung #borongtudungmurah #tudungwholesale #shawldullsatin #shawlkeknis #shawlsatineyelash #shawlsatin #borongshawl #tudungborongmurah

EYELASHES MATTE SATIN WIDESHAWL . 🌸Material Dull Satin/Matte Satin 🌸Measurement 1.8m x 0.7m. 🌸Warna 18-19 random . 10 helai SM RM125 || SS RM135 20 helai SM RM215 || SS RM225 . Harga termasuk postage . whatsapp 0192600035 . #eyelashesshawl #shawleyelashes #eyelashesshawlborongmurah #shawlkeknisborongmurah #eyelashesmurahborong #shawleyelash #pemborongtudung #eyelashesdullsatin #dullsatineyelash #shawleyelashsatin #eyelasheschiffonshawl #pemborongtudungmurah #tudungmurah #borongtudung #borongtudungmurah #tudungwholesale #shawldullsatin #shawlkeknis #shawlsatineyelash #shawlsatin #borongshawl #tudungborongmurah

EYELASHES MATTE SATIN WIDESHAWL . 🌸Material Dull Satin/Matte Satin 🌸Measurement 1.8m x 0.7m. 🌸Warna 18-19 random . 10 helai SM RM125 || SS RM135 20 helai SM RM215 || SS RM225 . Harga termasuk postage . whatsapp 0192600035 . #eyelashesshawl #shawleyelashes #eyelashesshawlborongmurah #shawlkeknisborongmurah #eyelashesmurahborong #shawleyelash #pemborongtudung #eyelashesdullsatin #dullsatineyelash #shawleyelashsatin #eyelasheschiffonshawl #pemborongtudungmurah #tudungmurah #borongtudung #borongtudungmurah #tudungwholesale #shawldullsatin #shawlkeknis #shawlsatineyelash #shawlsatin #borongshawl #tudungborongmurah

EYELASHES SILK SATIN WIDESHAWL . 🌸Material Satin Silk 🌸Measurement 1.8m x 0.7m. 🌸Warna random . 10 helai SM RM160 || SS RM170 20 helai SM RM270 || SS RM280 . Harga termasuk postage . whatsapp 0192600035 . #eyelashesshawl #shawleyelashes #eyelashesshawlborongmurah #shawlkeknisborongmurah #eyelashesmurahborong #shawleyelash #pemborongtudung #eyelashesdullsatin #dullsatineyelash #shawleyelashsatin #eyelasheschiffonshawl #pemborongtudungmurah #tudungmurah #borongtudung #borongtudungmurah #tudungwholesale #shawldullsatin #shawlkeknis #shawlsatineyelash #shawlsatin #borongshawl #tudungborongmurah

Jom berniaga, bulan puasa x lama lagi, mesti ramai yg cari tudung raya 😍 senang2 je dpt 4,5k dlm tangan 😍😍 . 🌸 shawl batu . Material chiffon . Panjang 1.8 x 0.7 . BORONG SAHAJA 20 pcs minimum . . For fast respond blh terus wasap admin di 0137341078 #borongtudung #pemborong #borongshawl #borongbawal #shawl #bawal #usahawantudung

Crush Shawl ( Full pleated ) Price : Rm15 Add postage : Rm8 SM/ Rm10 SS Measurement: 1.8x0.8 Material : chiffon 0178131717 #shawlcrush #shawlpleated #pleatedshawl #crushshawl #chiffoncrush #shawlmurah #shawlborong #shawltutorial #tutorialshawl #borongshawl #tudungpleated #tudungcrush #bawalcrush #tudungmurah #tudungmurah #bawaleyelashes #innertali #instantshawl #shawlcrush

📣 NEW ARRIVALS ‼️ . 🌹 BAWAL CORNSKIN SHIMMERING CRUSH . 👉 Bidang 45 👉 Material Cornskin Shimmering . . 💢 NAK HARGA BORONG KLIK LINK DEKAT BIO 💢 . . 💥 JOIN MEMBERSHIP UNTUK HARGA SPECIAL 💥 . Terus order sekarang sebelum kehabisan stok! . . . #Tudung #TudungBawal #BawalCotton #BawalCottonVoile #BawalCottonMurah #BawalMurah #TudungMurah #TudungBawalMurah #PemborongTudung #PemborongBawal #PemborongKosmetik #PemborongTudungMalaysia #PemborongTudungMurah #BorongTudung #BorongBawal #BorongHijab #HargaBorong #BawalChiffon #BawalChiffonVoile #BawalBidang45 #BawalBidang50 #BawalBidang55 #BawalBidang60 #SayaJualTudung #BawalCrepe #BorongShawl #TudungSarung #TudungLabuh #AirisPremium #HidayuPremium

📣 NEW ARRIVALS ‼️ . 🌹 BAWAL CHIFFON AWNING LASERCUT MANIK BIDANG 50 . 👉 Bidang 50 👉 Material Heavy Chiffon 👉 Soft Awning Scuba . . 💢 NAK HARGA BORONG KLIK LINK DEKAT BIO 💢 . . 💥 JOIN MEMBERSHIP UNTUK HARGA SPECIAL 💥 . Terus order sekarang sebelum kehabisan stok! . . . #Tudung #TudungBawal #BawalCotton #BawalCottonVoile #BawalCottonMurah #BawalMurah #TudungMurah #TudungBawalMurah #PemborongTudung #PemborongBawal #PemborongKosmetik #PemborongTudungMalaysia #PemborongTudungMurah #BorongTudung #BorongBawal #BorongHijab #HargaBorong #BawalChiffon #BawalChiffonVoile #BawalBidang45 #BawalBidang50 #BawalBidang55 #BawalBidang60 #SayaJualTudung #BawalCrepe #BorongShawl #TudungSarung #TudungLabuh #AirisPremium #HidayuPremium

📣 NEW ARRIVALS ‼️ . 🌹 KOLEKSI BAWAL CORNSKIN CORAK . 👉 Bidang 45 👉 Material Cornskin . . 💢 NAK HARGA BORONG KLIK LINK DEKAT BIO 💢 . . 💥 JOIN MEMBERSHIP UNTUK HARGA SPECIAL 💥 . Terus order sekarang sebelum kehabisan stok! . . . #Tudung #TudungBawal #BawalCotton #BawalCottonVoile #BawalCottonMurah #BawalMurah #TudungMurah #TudungBawalMurah #PemborongTudung #PemborongBawal #PemborongKosmetik #PemborongTudungMalaysia #PemborongTudungMurah #BorongTudung #BorongBawal #BorongHijab #HargaBorong #BawalChiffon #BawalChiffonVoile #BawalBidang45 #BawalBidang50 #BawalBidang55 #BawalBidang60 #SayaJualTudung #BawalCrepe #BorongShawl #TudungSarung #TudungLabuh #AirisPremium #HidayuPremium

📣 NEW ARRIVALS ‼️ . 🌹 KOLEKSI BAWAL SATIN CORAK . 👉 Bidang 45 👉 Material Satin . . 💢 NAK HARGA BORONG KLIK LINK DEKAT BIO 💢 . . 💥 JOIN MEMBERSHIP UNTUK HARGA SPECIAL 💥 . Terus order sekarang sebelum kehabisan stok! . . . #Tudung #TudungBawal #BawalCotton #BawalCottonVoile #BawalCottonMurah #BawalMurah #TudungMurah #TudungBawalMurah #PemborongTudung #PemborongBawal #PemborongKosmetik #PemborongTudungMalaysia #PemborongTudungMurah #BorongTudung #BorongBawal #BorongHijab #HargaBorong #BawalChiffon #BawalChiffonVoile #BawalBidang45 #BawalBidang50 #BawalBidang55 #BawalBidang60 #SayaJualTudung #BawalCrepe #BorongShawl #TudungSarung #TudungLabuh #AirisPremium #HidayuPremium

SHAWL MALAS 5 SAAT - (MATERIAL : COTTON JERSEY) - (SAIZ : PANJANG 1.8M) - (CODE : 10) ——————— . -1helai RM25 -2helai RM48 -3helai RM70 *harga tidak termasuk postage‼️ . ——————— . BORONG . Borong 10pcs = RM180 Borong 20pcs = RM260 . . #bawalmurah #bawalcotton #bawalchiffon #timelessbawal #timelessshawl #shawllabuh #meletopera #bawalmudahbentuk #bawalchiffonvoile #trustedseller #shawlpleated #shawlneelofa #shawlironless #hijabista #ironlesshijab #easypoint #borongmurah #borongtudung #borongbawal #borongshawl #borongmalaysia #bisnesanakmuda #bisnestudung #usahawanmuda #usahasendiri #ootd #buymorepayless #agenttudung #suppliertudung #suppliertudungmurah

SHAWL MALAS 5 SAAT - (MATERIAL : COTTON JERSEY) - (SAIZ : PANJANG 1.8M) - (CODE : 10) ——————— . -1helai RM25 -2helai RM48 -3helai RM70 *harga tidak termasuk postage‼️ . ——————— . BORONG . Borong 10pcs = RM180 Borong 20pcs = RM260 . . #bawalmurah #bawalcotton #bawalchiffon #timelessbawal #timelessshawl #shawllabuh #meletopera #bawalmudahbentuk #bawalchiffonvoile #trustedseller #shawlpleated #shawlneelofa #shawlironless #hijabista #ironlesshijab #easypoint #borongmurah #borongtudung #borongbawal #borongshawl #borongmalaysia #bisnesanakmuda #bisnestudung #usahawanmuda #usahasendiri #ootd #buymorepayless #agenttudung #suppliertudung #suppliertudungmurah

Bukan sombong la awak.. 😅😅😅 hari-hari sibuk mencari sesuap rezki.. Terima kasih ye awak 😂😂😂 walau tak tahu nama kuih, tapi makan sedap 😍😍😍 . Ada yang tahu ke nama kuih ni 🤔🤔🤔 yang khu tahu samosa dan ketayap je.. Yang dua lagi apa erk nama dia 😅😅 #tudunghomemade #bawalmalas #tudungsedondon #tudungsarungbudak #shawl #instantshawl #shawlmurah #shawlmalas #borongshawl #chiffonshawl #bundlejepun #preloved #slingbag #pouchbag #bagpack #totebag #shoulderbag #handbag #travelbag #wallet #purse #clutch #wrislet #eveningbag #shirt #hoodie #sweater #hklove #alfatihah #semogadipermudahkansegalaurusan

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇 www.wasap.my/601111323466/pm BAWAL TAMARA OIWNING SCUBA KAIN : HEAVY SATIN /CHIFFON GRED AAAA MINIMUM 10 Pcs 20 PCS rm 210 10 pcs rm 130 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas☝ ❤ Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇 www.wasap.my/601111323466/pm BAWAL TABUR PRINTED KAIN : HEAVY COTTON GRED AAAA MINIMUM 10 Pcs 20 PCS rm 210 10 pcs rm 130 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas☝ ❤ Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇 www.wasap.my/601111323466/pm TELEKUNG SOFIA KAIN : HEAVY VISCOUS GRED AAAA MINIMUM 1 Pcs 1 pcs rm 60 Klau bly 5 pcs rm 55 sehlai jato S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas☝ ❤ Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇 www.wasap.my/601111323466/pm SHAWL NEGRO PRINTED KAIN : HEAVY CHIFFON GRED AAAA MINIMUM 10 Pcs 20 PCS rm 160 10 pcs rm 100 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas☝ ❤ Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇 www.wasap.my/601111323466/pm BAWAL CORAK DOUNT DAN OWL KAIN : HEAVY CORNSKIN WATERSPLASH GRED AAAA MINIMUM 20 Pcs 20 PCS rm 170 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas☝ ❤ Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇 www.wasap.my/601111323466/pm BAWAL CORAK SHIMMRING KAIN : HEAVY SHIMMRING GRED AAAA MINIMUM 20 Pcs 20 PCS rm 190 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas☝ ❤ Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇 www.wasap.my/601111323466/pm SHAWL 4 SILANG COTTON KAIN : HEAVY CHIFFON GRED AAAA MINIMUM 10 Pcs 20 PCS rm 250 10 pcs rm 140 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas☝ ❤ Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇 www.wasap.my/601111323466/pm SHAWL 4 SILANG COTTON KAIN : HEAVY CHIFFON GRED AAAA MINIMUM 10 Pcs 20 PCS rm 250 10 pcs rm 140 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas☝ ❤ Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

WATSAPP UNTUK PM TERUS CLICK LINK SHJA 👇 www.wasap.my/601111323466/pm BAWAL DAIMOMD PATCH KAIN : HEAVY COTTON GRED AAAA MINIMUM 20 Pcs 20 PCS rm 250 S/S RM 10 EXTRA #HIDAYAH #BUTIK #TUDUNG #TRUSTED #SELLER #ONLINE #SELLER !!! Nak tengok design lain Click je link di atas☝ ❤ Wasap admin cpt2 sementara stock masih ada #borongtudung #pemborongtudungkl #bawalpucci #hijabista #shawlmuslimah #keknis #tudungmurah #pemborongscarf #borongtudungjlntar #bawalsatin #shawlchiffon #borongshawl #instantshawl #instantkeknis #tudungonline #borongtudungon9 #shawlcrumple #arabicshawl #shawlbubbleprinted #shawlcorak

Top #borongshawl posts

Hey guys! Semester baru sudah pun bermula, ramainya sis tengok yang cantik2 hipster2 hijabistaa, semangat baru nak gi kelas mesti la kan . . Haa korang pun boleh la nak bergaya jugakk, beli je sekodi tudung shawl keknis ni pastu gayakan dgn pelbagai cara ikut keselesaan uolls janji patuh syariat . . . Dah alang2 nak beli tuu beli la sekodi terus baru rm7.50 sehelai, (sekodi = 20helai) pakat2 dgn kengkawan uolls roomate housemate collegemate semua lahh, okehh yang penting murahh bha . . . Kalo rasa nak beli sepuluh helai or sehelai je ke nak bargain ke watsap je la sis okey deariess . 014-5301449 . Skirt extender pun adee . . #shawl #borongshawl #shawlkeknis #shawlchiffon #uitmdihatiku #awalmuharram #studentslife #jimat #student #hargastudent 💋

Harga runcit SHAWL CHIFFON PLEATED LOFA (PLEATED SERONG) SEMENANJUNG -1helai RM25 -2helai RM42 -3helai RM57 SABAH/SARAWAK -1helai RM31 -2helai RM48 -3helai RM63 _______________________ Harga borong SHAWL CHIFFON PLEATED LOFA (PLEATED SERONG) SEMENANJUNG Borong 10pcs = RM132 Borong 20pcs = RM199 SABAH/SARAWAK Borong 10pcs = RM140 Borong 20pcs = RM225 #nhahmed #nhahmedteam #borongshawl #borongbawal #jerseyshawl #shawlmalas #shawl15saat #shawljersey #shawlcotton #shawlcottonmurah #shawlcottonlycra #shawljerseyborong #shawljerseybabyseam #eyelashshawl #bawalcottonvoile #bawalcotton #bawalowning #bawalfiona #bawalfionamurah #bawalsatinsilk #bawalsatinsilkmurah #shawlsatin #shawlsatinmurah #shawleyelash #shawlcottoneyelash #tudungraya2019

Wedding is the beautifull and remembering moment in our life.Lets it be long last in our heart. Beginning to our journey.Lets make a it very happy and beutifull journey. . 💋💋Premium Shawl Chiffon💋💋 . Assalamualaikum Basic Shawl Plain Inspired By Shawl Keknis . ☺Info Produk Type LongShawl Square High Quality Chiffon Premium Exclusive Chiffon Heavy Chiffon Imported Direct China Jahitan Baby Seam Panjang 1.8 / 2.0 mtr Lebar 0.8mtr . 😍Kelebihan Produk Lebih 120 pilihan warna (whatsapp kami utk warna) Terletak bila dipakai Mudah dibentuk Lebih Panjang  Lebih Lebar Ready Stok . 💕Harga 1pcs : RM (0182759001) 💕Harga 10pcs : RM (0182759001) 💕Harga borong : RM 7.50 . 😑No FUSSY customer 😑No URGENT customer 😑No BLACKOUT customer . Sebarang pertanyaan dan tempahan dm/ws/call/sms 0182759001 (PA) . Important Harga Borong Dengan Pembelian 20pcs keatas sahaja Postage Akan Dibuat 2/3 Hari Bekerja Selepas Bayaran Dibuat Postage Price Akan Dibuat Seminimum Yang Boleh Postage boleh dibuat keseluruh Malaysia termasuk Sabah / Sarawak / Singapura Dan Brunei Terms And Condition . #shawlmurah #shawlmalaysia #sayajual #shawl #shawlcantik #shawls #sayajualshawl #shawlonline #shawlmuslimah #borongshawl #shawlborong #shawljohor #shawlkl #shawljohorbahru #jualshawl #sayajualonline #instabazar #instabazarmalaysia #instabazarjb #shawlbrunei #deluxjohore #tudung #modvier #venduerfestival #persada #bazarpaknil #moodrepublik #tudungmurah #cottonshawl #jualhijabcantik

. 💋💋Premium Bawal Chiffon💋💋 . Assalamualaikum  Basic Bawal Plain . 🙂Info Produk Type Bawal Square Bidang 45' High Quality Fukhara Chiffon Premium Exclusive Chiffon Heavy Chiffon Imported Direct China Jahitan Baby Seam . 😍Kelebihan Produk Lebih 120 pilihan warna (whatsapp kami utk warna) Terletak bila dipakai Mudah dibentuk Lebih Panjang  Lebih Lebar Ready Stok . 💕Harga 1pcs : RM (0182759001) 💕Harga 10pcs : RM (0182759001) 💕Harga borong : RM 8.00 . 😑No FUSSY customer 😑No URGENT customer 😑No BLACKOUT customer . Sebarang pertanyaan dan tempahan  dm/ws/call/sms 0182759001 (PA) . Important  Harga Borong Dengan Pembelian 20pcs keatas sahaja Postage Akan Dibuat 2/3 Hari Bekerja Selepas Bayaran Dibuat Postage Price Akan Dibuat Seminimum Yang Boleh Postage boleh dibuat keseluruh Malaysia termasuk Sabah / Sarawak / Singapura Dan Brunei Terms And Condition . #shawlmurah #shawlmalaysia #sayajual #shawl #shawlcantik #shawls #sayajualshawl #shawlonline #shawlmuslimah #borongshawl #shawlborong #shawljohor #shawlkl #shawljohorbahru #jualshawl #sayajualonline #instabazar #instabazarmalaysia #instabazarjb #shawlbrunei #deluxjohore #tudung #modvier #venduerfestival #persada #bazarpaknil #moodrepublik #tudungmurah #cottonshawl #jualhijabcantik

🌸Shawl Hidya 🌸 . ✔️RM19 sehelai ✔️Material heavy chiffon ✔️Inner dah dijahit sekali . Stok baru ni, color semua cantik-cantik tau 😍 . Berminat? 📲Whatsapp 01129195940 📲Whatsapp 01129195940 . Boleh beli retail & juga borong. Harga borong nak bagi murah-murah je ni 😉 . #shawlchiffon #instant2muka #shawlcottonmurah #instant2mukapearl #shawlcotton #borongtudungmurah #borongshawl #instantduamuka #dropshiptudungdiperlukan #dropshipwanted #shawlchiffon #shawlgalaxy #terapiinstagram #ajimaura #semiinstant #shawlhidya #shawlhidyamurah #shawlplain

🌸Shawl Galaxy 🌸 . ✔️RM19 sehelai ✔️Material heavy chiffon ✔️Inner dah dijahit sekali . Stok baru ni, color semua cantik-cantik tau 😍 . Berminat? 📲Whatsapp 01129195940 📲Whatsapp 01129195940 . Boleh beli retail & juga borong. Harga borong nak bagi murah-murah je ni 😉 . #shawlchiffon #instant2muka #shawlcottonmurah #instant2mukapearl #shawlcotton #borongtudungmurah #borongshawl #instantduamuka #dropshiptudungdiperlukan #dropshipwanted #shawlchiffon #shawlgalaxy #terapiinstagram #ajimaura #semiinstant #instant1muka #shawlplain

Nahhh kami belanja video sikit... Cantik x, sepantas 3 saat Je dah cantik kan 😍😍😍 . . ✳️TIARA INSTANT SWAROVSKI . ✳️Batu2 Swarovski Gred A yg mencantikkan lagi si pemakai 💗 . ✳️ Kain Chiffon yg berkualiti . ✳️Owning yg Sudah terbentuk . Harga Rm69. 00 sehelai. . Combo Price RM120. 00 (2 Helai) . seperti yg di janji kan Hadiah misteri utk 10 Pembeli pertama 😍😍😍 . . AGEN Perak @usnacuna . Wasap kami tekan link di BIO utk memudahkan uruskan pembelian, setiap pembelian kami serta kan dgn receipt 💗 . . #lawwascarves #lawwaootd #lawwa #borong #borongshawl #tudungruffle #tudungtravel #tudungbawal #arianihijab #muslimah #muslimahmodel #instanttudung #indonesia #brunei #singapore #modelhijab #mua #muakl #bridesmaids #bride #bridetobe

🌸Shawl Galaxy 🌸 . ✔️RM19 sehelai ✔️Material heavy chiffon ✔️Inner dah dijahit sekali . Stok baru ni, color semua cantik-cantik tau 😍 . Berminat? 📲Whatsapp 01129195940 📲Whatsapp 01129195940 . Boleh beli retail & juga borong. Harga borong nak bagi murah-murah je ni 😉 . #shawlchiffon #instant2muka #shawlcottonmurah #instant2mukapearl #shawlcotton #borongtudungmurah #borongshawl #instantduamuka #dropshiptudungdiperlukan #dropshipwanted #shawlchiffon #shawlgalaxy #terapiinstagram #ajimaura #semiinstant #instant1muka #shawlplain

Since ramai yg Tanya tutorial admin up lagi sekali tutorial Alhamra Swarovski 😍😍, senang Je nak pakai.. Lilit2 Je dah cantik 💗💗 . . ✳️MATERIAL HEAVY CHIFFON . ✳️PANJANG 2 METER . ✳️ BATU SWAROVSKI TRIPLE A . ✳️BATU SWAROVSKI YG TIDAK PUDAR . . 1 pcs RM59. 00. 2 pcs RM100.00 . Follow IG @lawwascarves @lawwascarves @lawwascarves . . OPEN for AGEN & DROPSHIP, jom joined team kami.. . . . #lawwascarves #lawwaootd #lawwa #borong #borongshawl #tudungruffle #tudungtravel #tudungbawal #arianihijab #muslimah #muslimahmodel #instanttudung #indonesia #brunei #singapore #modelhijab #mua #muakl #bridesmaids #bride #bridetobe

Next Page