DESKGRAM
  1. cadarqueenpatchwork

#cadarqueenpatchwork Photos & Videos

cadarqueenpatchwork - 1.9k posts

24 HOURS SALE 11.11! ! . . đŸŒčCADAR PREMIUM EMBROIDERY 3IN1đŸŒč . Set Mengandungi 📌1 Cadar Quilt Tebal 📌2 Sarung Bantal Berzip . đŸŒčSaiz : Super Queen & Super King đŸŒčUkuran : 230cm x 250cm (Q) & 250 cm x270 cm (K) .. 🌾Jahitan lebih halus dan kemas . 🌾Material kain pure cotton yang berkualiti tinggi . 🌾Lebih tebal dari biasa . 🌾Kain Sejuk dan Selesa dipakai . 🌾Mudah diurus dan dibasuh mesin . 🌾Tebal dan boleh dipakai lama . 🌾Menambah keempukkan tilam anda. 🌾Bilik nampak eksklusif, mewah dan bergaya . 🌾Membantu kamar tidur anda dan penaik semangat dan keceriaan suami isteri . 🌾Melekap dan terletak di atas katil . 🌾Sesuai dijadikan hadiah untuk tersayang . 🌾Boleh dijadikan cadar pengantin . Sale 11.11 RM 159 (Q) & RM 189 (K)đŸ’„đŸ’„ . POSTAGE RM13 (SM) RM26.50 (SS) . Sah sehingga hari ini sahaja (11.11.2019) . Berminat? . . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

24 HOURS SALE 11.11 . . đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . SALE 11.11 hanya RM125 sahaja đŸ’„đŸ’„ . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Assalammualaikum & Selamat Pagi ❀ Sale 11.11 da bermula. Alhamdulillah. Special 11.11 hanya untuk 111 orang pelanggan bertuah sahaja 😍😍 . Diskaun sebanyak RM 11 akan diberikan bagi setiap pembelian bernilai RM111 dan ke atas . 1. Toto Patchwork QUEEN n KING 2. Super Queen n Super King Patchwork Embroidery 3. Semua jenis CADAR PREMIUM 4. Cadar Patchwork Printed 6in1 5. Semua combo item belian melebihi RM111 . Nak latest update. Jom cepat join us. Klik je 👇 . . https://chat.whatsapp.com/GrE4rTosZMI2OJFcH0vdW3 . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor .

Assalammualaikum & Selamat Petang ❀ . Berita baik untuk tarikh cantik 11.11. . Esok kita ada special 11.11 hanya untuk 111 orang customer bertuah sahaja tau.😊 . Nak latest update. Jom cepat join us. Klik je 👇 . . https://chat.whatsapp.com/GrE4rTosZMI2OJFcH0vdW3 . . Atau . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor .

Tercari-cari hadiah 🎁 yang ideal untuk majlis akhir tahun nanti seperti untuk hari keluarga? . Jom grab alas serbaguna 3in1 nie. Corak menarik, ceria, material kain lembut & serbaguna lagi. 😉 . Alas serbaguna 3 in1 boleh diguna sama ada di ruang dapur, alas di dalam kereta dan sebagai alas meja atau kerusi di ruang tamu. ❀ . đŸŒčMULTIPURPOSE MAT 3PCSđŸŒč . MATERIAL . ✅Fabric (top & back) : 100% cotton. ✅Filling : 100% Cotton . SIZE . ✅48cm x 48cm (2 Front Seats Pads) . ✅50cm x 135cm (Back) . HARGA RM50 . POSTAGE RM11.50 SM POSTAGE RM20.50 SS . Berminat? .. . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor .

Tercari-cari hadiah 🎁 yang ideal untuk majlis akhir tahun nanti seperti untuk hari keluarga? . Jom grab alas serbaguna 3in1 nie. Corak menarik, ceria, material kain lembut & serbaguna lagi. 😉 . Alas serbaguna 3 in1 boleh diguna sama ada di ruang dapur, alas di dalam kereta dan sebagai alas meja atau kerusi di ruang tamu. ❀ . đŸŒčMULTIPURPOSE MAT 3PCSđŸŒč . MATERIAL . ✅Fabric (top & back) : 100% cotton. ✅Filling : 100% Cotton . SIZE . ✅48cm x 48cm (2 Front Seats Pads) . ✅50cm x 135cm (Back) . HARGA RM50 . POSTAGE RM11.50 SM POSTAGE RM20.50 SS . Berminat? .. . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor .

Tercari-cari hadiah 🎁 yang ideal untuk majlis akhir tahun nanti seperti untuk hari keluarga? . Jom grab alas serbaguna 3in1 nie. Corak menarik, ceria, material kain lembut & serbaguna lagi. 😉 . Alas serbaguna 3 in1 boleh diguna sama ada di ruang dapur, alas di dalam kereta dan sebagai alas meja atau kerusi di ruang tamu. ❀ . đŸŒčMULTIPURPOSE MAT 3PCSđŸŒč . MATERIAL . ✅Fabric (top & back) : 100% cotton. ✅Filling : 100% Cotton . SIZE . ✅48cm x 48cm (2 Front Seats Pads) . ✅50cm x 135cm (Back) . HARGA RM50 . POSTAGE RM11.50 SM POSTAGE RM20.50 SS . Berminat? .. . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor .

Sweet sangat cadar nie.😍😍 . Perincinan reben menambahkan tarikan pada cadar nie selain dari teknik jahitan cantum tampal. Original patchwork! Jahitannya pun menarik😉 . Just nice! . Warna neutral tapi mampu mengamit mata yang memandang. 😊 . . Set cadar best ni mengandungi :- ✔ 1 cadar (bedspread) ✔ 2 sarung bantal dwi lapisan ✔ Ukuran cadar Superqueen (230 x 250cm) . . đŸŒ·Sesuai untuk katil queen & king đŸŒ·Cadar ini lebih tebal dari biasa đŸŒ·Jenis cantum-cantum jahitan tampalan đŸŒ· Jahitan lebih kemas dan padat đŸŒ· Ada yang bersulam/ lining / lace đŸŒ· Material 💯% pure cotton đŸŒ· Di jamin tidak luntur SPECIAL PRICE RM180.00đŸ’„đŸ’„ . RM13 POS SEMENANJUNG RM26.50 POS SABAH SARAWAK . Berminat jangan segan-segan DM atau whatsapp umi ye . . đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ· . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarPertunangan #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Da sampai 😍😍 . Antara corak laku keras untuk set cadar patchwork printed 6in1 nie. . Tengok dari plastik da lawa. Kalau da bentang bertambah lawaa lagi 😉 . Corak hot nie corak yang tak lekang dek panas tak lekang dek hujan. Berkali restok. 😊 . Tq kongsikan gambar 😘 . . đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . ~HARGA : RM139~ BEST PRICE RM125 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . ~HARGA : RM139~ BEST PRICE RM125 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarPertunangan #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Assalammualaikum & Selamat Pagi ❀ . Semoga hari ini dibukakan.. 🌾Pintu rezeki 🌾Pintu pengampunan 🌾Pintu kebaikan 🌾Pintu kebahagiaan di dunia & di akhirat . Aamiin. . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #cadarcantik #CadarQueenpatchwork #cadarpengantin #CadarPertunangan

đŸ’„NOVEMBER SPECIAL ~ COUPLE SET đŸ’„ . . . *PATCHWORK EMBROIDERY 6IN1* . . Kain Lembut, Sejuk dan Selesa Warna Cantik dan Tidak Luntur Material : 100% Cotton ( Washed Cotton Process ) . ✅ Superqueen 6in1 (SQ) ✅ Superking 6in1 (SK) . SQ + SQ SK + SK SQ + SK . . *PROMOSI COMBO JIMAT RM15* . . Sah sehingga *30 Nov 2019* . . Nak dapatkannya boleh DM @ WHATSAPP 👉014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarPertunangan #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

đŸ’„NOVEMBER SPECIAL ~ COUPLE SETđŸ’„ . . . *PATCHWORK EMBROIDERY 6IN1* . Kain Lembut, Sejuk dan Selesa Warna Cantik dan Tidak Luntur Material : 100% Cotton ( Washed Cotton Process ) . ✅ Superqueen 6in1 (SQ) ✅ Superking 6in1 (SK) . SQ + SQ SK + SK SQ + SK . . *PROMOSI COMBO JIMAT RM15* . . Sah sehingga *30 Nov 2019* . . Nak dapatkannya boleh DM @ WHATSAPP 👉014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarPertunangan #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Ada yang geng warna garang? 😍😍 . Set cadar sesuai untuk majlis pertunangan & perkahwinan. . . Da nak akhir-akhir tahun nie mesti banyak majlis perkahwinan atau pertunangan. Jom bakal pengantin grab sekarang 😉. . . Kome pun boleh grab tau untuk dijadikan hadiah atau kegunaan hari-hari. 😄 . . đŸŒčPATCHWORK EMBROIDERYđŸŒč . . ✅ Size : Super Queen & Super King ✅ Material : 100% Cotton (Wash cotton) . . ✅ SET 6in1 . ~ 1 Cadar Quilt Tebal . ~ 4 Sarung Bantal . ~ 1 Boolster . . . HARGA (queen) : RM137🌾🌾 HARGA (king ) : RM 150 🌾🌾 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 SABAH SARAWAK ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ . . Nak dapatkannya boleh DM @ WHATSAPP 👉014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarPertunangan #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Warna-warna pastel. 😍😍 Sesuai untuk majlis pertunangan & perkahwinan. . . Da nak akhir-akhir tahun nie mesti banyak majlis perkahwinan atau pertunangan. Jom bakal pengantin grab sekarang 😉. . . Kome pun boleh grab tau untuk dijadikan hadiah atau kegunaan hari-hari. 😄 . . đŸŒčPATCHWORK EMBROIDERYđŸŒč . . ✅ Size : Super Queen & Super King ✅ Material : 100% Cotton (Wash cotton) . . ✅ SET 6in1 . ~ 1 Cadar Quilt Tebal . ~ 4 Sarung Bantal . ~ 1 Boolster . . . HARGA (queen) : RM137🌾🌾 HARGA (king ) : RM 150 🌾🌾 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 SABAH SARAWAK ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ . . Nak dapatkannya boleh DM @ WHATSAPP 👉014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarPertunangan #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Serba pinky ❀ . Tampak manis suasana bilik. Sesuai juga dijadikan cadar untuk bilik anak dara. . . Cadar premium real patchwork dengan teknik jahitan cantum tampal. . . Bukan cadar biasa-biasa tau.😉 . Cadar premium lebih tebal, lebih lembut & lebih berat. . . P/s: Selamat maju jaya menjalani ujian SPM pada semua calon SPM 2019. Semoga tenang & dipermudahkan menjawab soalan peperiksaan. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

😍😍 . Soft blue 💙💙. Tenang & mendamaikan. . Sedondon dengan patchwork quilt dengan warna senada sebagai selimut. . Ada yang minat rona biru? Jom grab set nie. Hanya RM 250 sahaja termasuk pos semenanjung. ➕RM 10 pos ke Sabah dan Sarawak. . . . DM atau Whatsapp umi ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Assalammualaikum & Selamat Pagi ❀ . Happy Sunday 💕 . Yeahhh weekend. Masa terbaik nak basuh & tukar cadar. Pepagi customer dah share gambar tukar cadar baru. . Throw cushion & patchwork quilt sebagai selimut tampak menyerlahkan lagi suasana bilik.😍 . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Lagi testimoni dari customer ❀ . Alhamdulillah berpuas hati dengan set cadar Superqueen printed HQ 6in1 nie. Katanya 1st time guna cadar patchwork. . . Best sangat cadar nie. 😍 Tak rugi kan grab.😉 Tak tersalah pilih juga grab warna biru katanya walaupun berbelah bagi dengan warna pink corak yang sama. . . Tq sudi kongsikan gambar & bagi testimoni terbaik nie. . . Ada yang berminat corak nie masih available lagi tau. Baru sahaja restok. . Hanya RM 137 sahaja termasuk pos semenanjung. ➕RM 10 pos ke Sabah dan Sarawak. . . DM atau Whatsapp umi ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Assalammualaikum & Selamat Pagi ❀ . Salam sabtu. Happy weekend uolls! . Selamat beristirehat bersama keluarga tersayang. Da kemas katil ke pagi nie? . Guna cadar patchwork inshaAllah mudahkan kerja mengemas. . Happy bila dapat testimoni dari customer nie. Alhamdulilah bila cadar da tiba customer puas hati. Cadar da lama beli tapi baru je rasmi set cadar baru nie. . Cantik kan! . Tq sudi kongsikan gambar. InshaAllah ada rezeki boleh repeat order lagi.😉 . . Berminat boleh DM atau Whatsapp umi ke link di bio . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Petang-petang nie jom cuci mata lihat close up🔍cadar cantik. . Premium patchwork. Warna tanah putih & soft blue 💙. . Antara pilihan corak untuk bakal pengantin. Guna hari-hari pun boleh. . Bonus ! Beli 1 dapat 2 corak tau. Corak depan belakang kedua-duanya cantik pasti memikat hati sesiapa yang memandang. Berbaloi kan grab.😉 . Hanya RM 172 sahaja termasuk pos semenanjung. ➕RM 10 pos ke Sabah dan Sarawak. . . Berminat? Apa lagi jom lekaih grab. Warna biru tengah 'in' tau.😄 . . DM atau Whatsapp umi ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Restock ! 😍😍 . . đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . ~HARGA : RM139~ BEST PRICE RM125 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Restock ! 😍😍 . . đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . ~HARGA : RM139~ BEST PRICE RM125 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Restock ! 😍😍 . . đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . ~HARGA : RM139~ BEST PRICE RM125 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Restock ! 😍😍 . . đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . ~HARGA : RM139~ BEST PRICE RM125 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Restock ! 😍😍 . . đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . ~HARGA : RM139~ BEST PRICE RM125 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Restock ! 😍😍 . . đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . ~HARGA : RM139~ BEST PRICE RM125 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Restock ! 😍😍 . . đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . ~HARGA : RM139~ BEST PRICE RM125 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Restock ! 😍😍 . . đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . ~HARGA : RM139~ BEST PRICE RM125 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Restock ! 😍😍 . . đŸŒčSQ PRINTED 6IN1-HQđŸŒč . . ✅1 Cadar Quilt Tebal ✅4 Sarung Bantal Bezip ✅1 Sarung Bantal Peluk . Saiz : Super Queen Ukuran : 230cm x250cm Material : 💯 Cotton (washed cotton) . . . ~HARGA : RM139~ BEST PRICE RM125 . RM11.50 POS SEMENANJUNG RM20.50 POS SABAH SARAWAK . 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 . Berkenan? . Wasap Umi ke 014 3017574 atau klik link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

HOT DESIGN 😍😍 . . đŸŒčSUPER KING PREMIUM EMBROIDERY 3IN1 đŸŒč . . Set Mengandungi 📌1 Cadar Quilt Tebal 📌2 Sarung Bantal Berzip đŸŒčSaiz : Super King đŸŒčUkuran : 250cm x270cm . .. 🌾Material kain pure cotton yang berkualiti tinggi . 🌾Lebih tebal dari biasa . 🌾Kain Sejuk dan Selesa dipakai . 🌾Mudah diurus dan dibasuh mesin . 🌾Tebal dan boleh dipakai lama . 🌾Menambah keempukkan tilam anda. 🌾Bilik nampak eksklusif, mewah dan bergaya . 🌾Melekap dan terletak di atas katil . 🌾Sesuai dijadikan hadiah untuk tersayang . 🌾Boleh dijadikan cadar pengantin . HARGA : RM 200 . POSTAGE RM13 (SM) RM26.50 (SS) . . Berminat? . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

HOT DESIGN 😍😍 . . đŸŒč *PREMIUM EMBROIDERY SUPER KING 3in1 (LIMITED EDITION)*đŸŒč . ✅ 1 cadar bedspread ✅ 2 pillow case ✅ 💯% pure cotton ✅ Corak sulaman timbul dipermukaan cadar ✅ Design curve di bahagian bawah ✅ Tebal & berat . Harga : RM 240 đŸ’„ . Pos Semenanjung RM 13 Pos Sabah dan Sarawak RM 26.50 . . Berminat? . DM atau Whatsapp umi ke 0143017574 . đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ· . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Set COMBO BLUE. Harga asal RM291 . Set Jimat promo RM252 sahaja 😍😍😍 . Cadar patchwork embroidery 6in1 + patchwork quilt (sebagai selimut/Comforter) . . Berminat? . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

Set COMBO CREAM Harga asal RM291 . Set Jimat promo RM252 sahaja 😍😍😍 . Cadar patchwork embroidery 6in1 + patchwork quilt ( sebagai selimut/Comforter) . . Berminat? . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

Lagi testimoni premium printed 💗 . Design corak yang ceria! Warna-warni & terang. . Istimewa corak depan belakang boleh guna. Bonus tau beli satu dapat 2 corak. Corak paisley & corak zig zag. . Berminat? . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

Assalammualaikum & Selamat Pagi 💙 . Matahari da tinggi lum bangkit lagi 😅. Cadar super duper selesa. . Bentuk katil macam mana pun muat design #premiumpatchwork nie. . Soft blue. . Berminat? . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 *SET CADAR PATCHWORK 6IN1 💯HIGH QUALITY COTTON* 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Ramai yg Suka Cadar Patchwork ni sbb cadar ni Jenis Tebal & Susah utk Gerak, Senang utk Uruskan Katil..Cadar Anti Renyuk/Kedut! Membantu anda Menyelesaikan Masalah, Tidak Perlu Mengambil Masa Terlalu Lama Utk Mengemas Katil.. . đŸ’„ 👉 RM105 Sahaja‌ đŸ’„ 👉 RM105 Sahaja‌ đŸ’„ 👉 RM105 Sahaja‌ (Postage : SM Rm11 / SS Rm22) Material : 100% high quality cotton SIZE : SUPER QUEEN Ciri2 Material High Quality Cotton : 👉Depan : 100% Cotton (Corak) 👉Belakang : Silk Cotton (Plain) 👉Filling : Super Soft Cotton 👉 875 Threads Count 👉 Kain Sejuk 👉 Lebih Tebal & Lebih Lembut 👉 Jahitan yg Kemas 👉 Tidak Berbulu 👉 Warna tidak Luntur KANDUNGAN SET 6IN1 💞 1 Cadar (230cm x 250cm) 💞 4 Sarung Bantal (50cm x 70cm) 💞 1 Sarung Bantal Peluk (130cm x 28cm) . . . . . #cadar #cadarcotton #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarmurah #cadarqueenmurah #cadarqueenpatchwork #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #igshop #igshoponline #melaka #malaysia

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 *SET CADAR PATCHWORK 6IN1 💯HIGH QUALITY COTTON* 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Ramai yg Suka Cadar Patchwork ni sbb cadar ni Jenis Tebal & Susah utk Gerak, Senang utk Uruskan Katil..Cadar Anti Renyuk/Kedut! Membantu anda Menyelesaikan Masalah, Tidak Perlu Mengambil Masa Terlalu Lama Utk Mengemas Katil.. . đŸ’„ 👉 RM105 Sahaja‌ đŸ’„ 👉 RM105 Sahaja‌ đŸ’„ 👉 RM105 Sahaja‌ (Postage : SM Rm11 / SS Rm22) Material : 100% high quality cotton SIZE : SUPER QUEEN Ciri2 Material High Quality Cotton : 👉Depan : 100% Cotton (Corak) 👉Belakang : Silk Cotton (Plain) 👉Filling : Super Soft Cotton 👉 875 Threads Count 👉 Kain Sejuk 👉 Lebih Tebal & Lebih Lembut 👉 Jahitan yg Kemas 👉 Tidak Berbulu 👉 Warna tidak Luntur KANDUNGAN SET 6IN1 💞 1 Cadar (230cm x 250cm) 💞 4 Sarung Bantal (50cm x 70cm) 💞 1 Sarung Bantal Peluk (130cm x 28cm) . . . . . #cadar #cadarcotton #cadarpatchwork #cadarpatchworkmurah #cadarmurah #cadarqueenmurah #cadarqueenpatchwork #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #igshop #igshoponline #melaka #malaysia

Jangan stress-stress hujung minggu nie.💃💃 . Jom ceriakan hati dengan lihat close up 🔎 set cadar ceria nie. Pasti menceriakan hari anda. . Warna yang ceria & terang tak jemu memandang. . Berminat? . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

Buat pencinta biru 💙💙 . Close up🔎. . Jom cuci mata hujung minggu nie. . Corak yang sentiasa mencuri hati. Lawa sangat corak biru nie. 😍😍 Cepat sold out tau corak nie. . . Berminat? . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

😍😍 . Cadar premium printed da restok. Jom cuci mata 😎. Corak yang hot pun da ada. Rambang mata uols 😍 . . <<<< UPDATED >>>> . . đŸŒčSQ PREMIUM PRINTEDđŸŒč . . ✅1 Cadar Tebal ✅2 Sarung Bantal ✅Saiz : Super Queen ✅Ukuran : 230cm x 250cm ✅Sesuai untuk Katil Queen dan King HARGA : PRINTED RM160 PRINTED NEW DESIGN RM170 RM12 POS SEMENANJUNG RM22 POS SABAH SARAWAK ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ . Berminat? . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

Cadar premium printed da restok. . Jom cuci mata 😎. Corak yang hot pun da ada. Rambang mata uols 😍 . . <<<< UPDATED >>>> . . đŸŒčSQ PREMIUM PRINTEDđŸŒč . . ✅1 Cadar Tebal ✅2 Sarung Bantal ✅Saiz : Super Queen ✅Ukuran : 230cm x 250cm ✅Sesuai untuk Katil Queen dan King HARGA : PRINTED RM160 PRINTED NEW DESIGN RM170 RM12 POS SEMENANJUNG RM22 POS SABAH SARAWAK ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ . Berminat? . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

Pencinta rona biru 💙💙 . . Cadar premium printed da restok. Jom cuci mata. Corak yang hot pun da ada. Rambang mata uols 😍 . . <<<< UPDATED >>>> . . đŸŒčSQ PREMIUM PRINTEDđŸŒč . . ✅1 Cadar Tebal ✅2 Sarung Bantal ✅Saiz : Super Queen ✅Ukuran : 230cm x 250cm ✅Sesuai untuk Katil Queen dan King HARGA : PRINTED RM160 PRINTED NEW DESIGN RM170 RM12 POS SEMENANJUNG RM22 POS SABAH SARAWAK ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ . Berminat? . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

Salam ceria semua 💛💛 . Selamat berhujung minggu bersama keluarga tersayang💕 . Cadar rona kuning menceriakan hari anda. . Bunganya kuning daunnya hijau. Dari ke pagi hingga ke petang tak jemu ku memandang 😉 . Berminat? . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

Selamat Malam ❀ . 'Tiada yang lebih indah dan mendamaikan perasaan selain kemaafan'💕 . Nyaman suasana bilik tidur dengan cadar premium real patchwork. . Cadar cantik dengan perincian lining & motif bunga-bungaan menambah tarikan pada set cadar nie. . Berminat? . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

Testimoni patchwork quilt. . Cantik ke lawa 😍😍 . Customer guna patchwork quilt saiz super queen pada katil king & tilam 13 inci. Berbaloi kan! . Jimat & cantik berseri-seri kamar tidur.😉 . . đŸŒčCadar Patchwork Super QueenđŸŒč (Sesuai sebagai cadar tilam/selimut) . . 🌾Saiz : Super Queen 🌾Ukuran : 230cm x 250cm 🌾Material : 100% Cotton depan & belakang (boleh guna depan dan belakang) setanding kualiti premium . 🌾Set Mengandungi ✔1 Cadar Quilt Tebal . . . HARGA : RM99đŸ”„đŸ”„ . . Postage : RM12 Semenanjung RM22 Sabah / Serawak Berminat? . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

🌾Super single printed 3in1🌾 Set Mengandungi :- .. ✅1 CADAR ✅2 SARUNG BANTAL HARGA : RM 95 Postage RM11.50 Semenanjung Postage RM20.50 Sabah Sarawak Berminat? . DM atau Whatsapp umi ke 0143017574 . đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ· . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Top #cadarqueenpatchwork posts

New Arrival ! ! . Close up🔎 . đŸŒčSQ PREMIUM PRINTEDđŸŒč . [SPECIAL DESIGN] . ✅1 Cadar Tebal ✅2 Sarung Bantal ✅Saiz : Super Queen ✅Ukuran : 230cm x 250cm ✅Sesuai untuk Katil Queen dan King ✅Jahitan lebih halus dan padat. . . HARGA JUAL : RM170 RM12 POS SEMENANJUNG RM22 POS SABAH SARAWAK ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ . Nak? . DM @ Whatsapp ke link di bio. . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

New Arrival ! ! . Close up🔎 . đŸŒčSQ PREMIUM PRINTEDđŸŒč . [SPECIAL DESIGN] . ✅1 Cadar Tebal ✅2 Sarung Bantal ✅Saiz : Super Queen ✅Ukuran : 230cm x 250cm ✅Sesuai untuk Katil Queen dan King ✅Jahitan lebih halus dan padat. . . HARGA JUAL : RM170 RM12 POS SEMENANJUNG RM22 POS SABAH SARAWAK ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ . Nak? . DM @ Whatsapp ke link di bio. . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

New Arrival! ! . Jom cuci mata . Close up 🔎 . đŸŒčSQ PREMIUM PRINTEDđŸŒč . READY STOCK . . ✅1 Cadar Tebal ✅2 Sarung Bantal . ✅Saiz : Super Queen ✅Ukuran : 230cm x 250cm ✅Sesuai untuk Katil Queen dan King HARGA : RM160 RM12 POS SEMENANJUNG RM22 POS SABAH SARAWAK . Berminat? . DM @ Whatsapp ke link di bio. . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

New Arrival! ! . Jom cuci mata . Close up 🔎 . đŸŒčSQ PREMIUM PRINTEDđŸŒč . READY STOCK . . ✅1 Cadar Tebal ✅2 Sarung Bantal . ✅Saiz : Super Queen ✅Ukuran : 230cm x 250cm ✅Sesuai untuk Katil Queen dan King HARGA : RM160 RM12 POS SEMENANJUNG RM22 POS SABAH SARAWAK . Berminat? . DM @ Whatsapp ke link di bio. . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

Assalammualaikum & Selamat Pagi ❀ Sale 11.11 da bermula. Alhamdulillah. Special 11.11 hanya untuk 111 orang pelanggan bertuah sahaja 😍😍 . Diskaun sebanyak RM 11 akan diberikan bagi setiap pembelian bernilai RM111 dan ke atas . 1. Toto Patchwork QUEEN n KING 2. Super Queen n Super King Patchwork Embroidery 3. Semua jenis CADAR PREMIUM 4. Cadar Patchwork Printed 6in1 5. Semua combo item belian melebihi RM111 . Nak latest update. Jom cepat join us. Klik je 👇 . . https://chat.whatsapp.com/GrE4rTosZMI2OJFcH0vdW3 . . đŸ“ČDM @ Whatsapp ke 014 3017574 . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor .

Cadar kualiti premium Bukan biasa biasa. Tapi nak lelong harga menangis 😭😭 RM99 je ha. . . Berminat? . DM atau Whatsapp umi ke 0143017574 . đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ· . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #taiping #shahalam #selangor .

Selamat Tengahari đŸŒ»đŸŒ» . Testimoni dari customer 💕. Terima kasih kongsikan gambar. 😍😍 . Alhamdulillah customer suka.😄 . Cantik corak bunga sakura nie. Warna soft je. Cantik terletak & kemas bila guna cadar patchwork kan. . Jom grab. Harga RM 125 sahaja untuk set cadar patchwork full cotton 6in1. . Berkenan? . DM @ Whatsapp Umi ke link di bio untuk details. . . #SyaQist #TeamSyaQist #testimoniSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor

Pink pastel 💕 . Lembut je warna nie. Corak bunga-bungaan & perician lace menyerikan lagi cadar nie. Lawa sangat.😍😍 . . Sedap mata memandang. Alahai kalau berikan pada mak mesti mak teruja. Tak puas belek-belek cadar cantik nie & hari-hari nak guna. 😄 . #SyaQistbigSale beli 1 set cadar premium collection dapat free postage. Beli 2 set dapat free 🎁& free postage juga. . Moh ler lekaih grab. Berbaloi. Bukan cadar biasa-biasa tau. . Berminat? . DM / Whatsapp Umi ke link dibio. . đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ· . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor .

Corak 💚💚 mendamaikan hati yang memandang. Cadar Real patchwork 3in1. . Cadar luarbiasa. Tambat hati, bilik berseri.♄♄ . Set cadar best ni mengandungi :- ✔ 1 cadar (bedspread) ✔ 2 sarung bantal dwi lapisan ✔ Ukuran cadar Superqueen (230 x 250cm) . đŸŒ·Sesuai untuk katil queen & king đŸŒ·Cadar ini lebih tebal dari biasa đŸŒ·Jenis cantum-cantum jahitan tampalan đŸŒ· Jahitan lebih kemas dan padat đŸŒ· Ada yang bersulam/ lining / lace đŸŒ· Material 💯% pure cotton đŸŒ· Di jamin tidak luntur . Normal price RM193❌ . SPECIAL PRICE RM178.00 sahaja ‌ (Free Pos SM,➕RM 10 Pos SS) . #SyaQistbigSale beli 2 set dapat free 🎁& free postage juga. . Moh ler lekaih grab. Berbaloi. Bukan cadar biasa-biasa tau. . Berminat? . DM / Whatsapp Umi ke link dibio. . đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ·đŸŒ· . . #SyaQist #TeamSyaQist #lovelybabynmumpatchwork #cadarcantik #premiumcottonpatchwork #cadarcantikdanmurah #cadarkartunqueen #cadarpatchworkfullcotton #CadarPengantin #CadarKingpatchwork #CadarQueenpatchwork #CadarSingle #bedsheet #totokarpetpatchwork #babypatchwork #impiana #homedeco #kakideco #hellokitty #homedecoration #homesweethome #ideadekorasibilik #MeleTop #mirafilzah #malaccatown #ukm #taiping #shahalam #selangor .

Next Page