DESKGRAM
  1. creamwdec

#creamwdec Photos & Videos

creamwdec - 1.6k posts

Krim WDTA ni botol dia kecik je. Tapi korang nak tau tak sebotol tu sesilap boleh tahan dekat 2/3 bulan. Dah la comey, senang nak bawa kemana-mana. . Harga tu kalau nak dibandingkan dengan manfaat yang korang dapat memang berbaloi libu libu lemon. . . Acer bayangkan calit-calit kat 3 point nadi je, tapi boleh cerahkan kulit satu badan, hilangkan jerawat, hilangkan jeragat, naikkan seri muka, dalaman mantoppp dan awet muda. . . Perghhh kalau nak dikira satu-satu supplement boleh habis ribu riban. Ni WDTA tapaw semua. Korang rilek je dok silang kaki atas sofa empuk sesambil mencalit. . . Kalau umah blackout pon boleh calit tauu. Rabaaa raba je calit siap. Nampak tak sikit punya MUDAH nak pakai WDTA ni. . Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig) . ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance

🔍WDTA ni apa? Apa Kelebihannya? Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda #WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit. Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam. Kelebihan #WDTA ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan. . Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig) . ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance

Ni yang best dengan krim wd calit calit jer tanpa sedar tengok wajah makin cerah, jerawat makin menghilang, jeragat makin pudar, kedutan dah tiada lagi, makin tegang anjal yang terkejutnya makin nampak muda. _ Bukan pada wajah jer, badan rasa lebih ringan bila bangun pagi, aset pun makin mantap. 1 body cantik dengan 1botol wd hebat kan. Hanya calit jer pada nadi boleh cantik dalaman dan luaran, sangat luar biasa. _ Jom kita jadikan rutin harian kita dengan calit wd pagi dan malam sebelum tidur dan rasai kesan dia pasti memuaskan, tak rugi teruskan konsisten dengan wd. . Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig) . ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance

Bukan senang tau nak dapatkan halal certificate ni, dari raw material sampailah pembuatan memang jakim teliti. So tak perlu ragu2 dah dengan WDTA ni 😊 . Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig) . ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance

KANDUNGAN WOMEN DESIRE ESSENTIAL CREAM🌸 °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• _ 🌴Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda _ 🌴Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda. _ 🌴Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan. _ 🌴Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibt parut jerawat. _ 🌴Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat. _ 🌴Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering. _ 🌴Glycerin - Menghilangkan kesan parut kulit anda. _ 🌴Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser _ 🌴Niacinamide - Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. _ 🌴Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit. _ 🌴Dimethicone Topical - Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan. _ 🌴Hidrolyzed Sesame Protein - Menjadikan kulit licin lembut dan anjal. _ 🌴Xylitylglucoside - Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memeberhentikan pendarahan dengan segera. _ 🌴Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan. _ 🌴Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan. . Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig) . ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance

Uolss,nak tahu apa beza #WDTA dan #Skincare? _ WD ni hanya 1 krim saja tapi pelbagai manfaat. Hanya calit di 3 point nadi tapi meletopss kebabom 1 body. BEST ke BEST? _ Bila uolss dah cinta ikat mati dengan WDTA nie ada 4 perkara yang uolss terpaksa terima nak atau pun tak nak😁 _ 1. WDTA MENCERAHKAN _ 📌 Cerah kan kulit tona demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka je. _ 2. WDTA akan MENEGANGKAN _ 📌 Tegang kan seluruh pelusuk badan dia teroka untuk hilangkan kedutan. Mana sel sel yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru. _ 3. WDTA ni sedar tak sedar buat kita bertambah #AwetMuda💃 _ 📌 Tupp tupp hilang kedut kedut tepi mata. Alih alih takde dah double chin aritu. Pipi lebih runcing dan menawan. _ 4. WDTA ni MENGANJALKAN 📌Kalau dulu pipi dah melayut. Kendur menggeleber sana sini. Sekarang macam dibotox pulak 😆 _ Macam mana WDTA buat semua tu eh? _ Ini disebabkan di dalamnya terdapat bahan best seperti Pueraria_mirifica, akar_tree_peony, Niacinamide, Gluthathione dan Arbutin. _ Whatsapp ninie 013 360 3032 (klik link di bio ig) . ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance

Bismillah ❤️ Assalamualaikum Bulan ni ada something special cik umi nak bagi pada customer tersayang. Haaa awakkk la tu kesayangan cik umi.☺ Sebelum tu boleh tak tolong VOTE mana pilihan paling best cik umi nak bagi nanti 🥰 #LuckyDrawNOVEMBER * #PembelianNOVEMBERSahaja*

50 unit WD onzzz 🔥🔥🔥 Sapa cepat dia dapat! Korang tau. Berbaloi sangat cuba WD. Krim bukan biasher biasher. Krim WD ni tak sama macam krim kecantikan dekat luar sana tau. Nak tengok kesan INSTANT FIRMING tu camana. Wajib tengok sampai habis😍 Nak WD whatsApp ja terus. 0183934056 0183934056 0183934056 Atau picit link di bio ❤️ COD Taiping, Kamunting, Bukit Merah, Semanggol, Bagan Serai, Parit Buntar #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #icanseeyourvoice #ejendiperlukan #dealerdiperlukan #jusamore #lufyalaana #wdta #womendesireetripleadvance  #terapiinstagram #ajimaura

Dalam kandungan #WDTA terdapat bahan seperti pueraria mirifica yg boleh menegangkan apa yang kendur, tree peony singkirkan apa yang berkeladak dalam badan (buang toksin) yang menyebabkan kulit kusam menutupi kecantikan sebenar. . Calit calit cerah satu badan! Bagi yang asalnya memang cerah gebu, tapi disebabkan sunburn jadi gelap, WDTA bantu untuk cerahkan semula. . Ingat tau, hanya calit calit dekat nadi Boleh mencerahkan kulit bermasalah uolls. Sebab dalam WD ada gluthatione dan arbutin untuk mencerahkan kulit. Khasiat bahan dalam WD akan terus masuk ke pembuluh darah dan mengangkut ke seluruh badan kita. . . Orang ingat 2 bahan ni hanya untuk mencerahkan tapi jangan tak tahu bahan ini juga berfungsi sebagai agen anti penuaan juga. Itu sebab boleh jadi awet muda sentiasa . Yang masih belum nampak kecerahan itu, mohon bersabar sikit. Sebab gluthatione ni akan rawat masalah dalaman kita dulu. Then merawat masalah kulit yg lain dahulu seperti jerawat sebelum khasiatnya berfungsi untuk mencerahkan kulit. . . Sebab tu Aida selalu tekankan KONSISTEN kalau nak nampak perubahan hari demi hari. Proses pencerahan berlaku secara berperingkat. Kalau cerita tentang kebaikan WD ni memang tak pernah habis. . Whatsapp ninie 013 5460547 (klik link di bio ig) . ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene

Dalam kandungan #WDTA terdapat bahan seperti pueraria mirifica yg boleh menegangkan apa yang kendur, tree peony singkirkan apa yang berkeladak dalam badan (buang toksin) yang menyebabkan kulit kusam menutupi kecantikan sebenar. . Calit calit cerah satu badan! Bagi yang asalnya memang cerah gebu, tapi disebabkan sunburn jadi gelap, WDTA bantu untuk cerahkan semula. . Ingat tau, hanya calit calit dekat nadi Boleh mencerahkan kulit bermasalah uolls. Sebab dalam WD ada gluthatione dan arbutin untuk mencerahkan kulit. Khasiat bahan dalam WD akan terus masuk ke pembuluh darah dan mengangkut ke seluruh badan kita. . . Orang ingat 2 bahan ni hanya untuk mencerahkan tapi jangan tak tahu bahan ini juga berfungsi sebagai agen anti penuaan juga. Itu sebab boleh jadi awet muda sentiasa . Yang masih belum nampak kecerahan itu, mohon bersabar sikit. Sebab gluthatione ni akan rawat masalah dalaman kita dulu. Then merawat masalah kulit yg lain dahulu seperti jerawat sebelum khasiatnya berfungsi untuk mencerahkan kulit. . . Sebab tu Aida selalu tekankan KONSISTEN kalau nak nampak perubahan hari demi hari. Proses pencerahan berlaku secara berperingkat. Kalau cerita tentang kebaikan WD ni memang tak pernah habis. . Whatsapp ninie 013 5460547 (klik link di bio ig) . ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene

JANGAN RISAU KALAU KULIT MUKA SENSITIF, WD BUKAN PAKAI DI MUKA . Masih ada ke yang keliru dengan krim kalis usia ne? Mudah je awakk. Ingat WD, ingat NADI. . Sebab WD ne pakainya hanya di nadi. Pelik ke? Zaman teknologi ne takde yang pelik awakk. Ne la krim paling RARE di abad ini. Krim berteknologi NANO. . . Molekul krim ne tersangat lah halus sehingga tak dapat di rasa dengan mata kasar. Bila disapu memang cepat sangat meresap ke sanubari. Eh, meresap ke bawah lapisan kulit la. . Di nadi kan ada pembuluh darah yang mengepam laju darah ke seluruh badan. Maka, akan sampai lah segala zat-zat wd ne menjelajah dan membaiki setiap inchi badan kita. . Berbeza dengan krim biasa yang molekulnya besar, maka hanya untuk permukaan kulit sahaja. . . Unik kan krim WD ne ☺ . Whatsapp ninie 013 546 0547 (klik link di bio ig) . ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore #wdta #womendesireetripleadvance

Dalam kandungan #WDTA terdapat bahan seperti pueraria mirifica yg boleh menegangkan apa yang kendur, tree peony singkirkan apa yang berkeladak dalam badan (buang toksin) yang menyebabkan kulit kusam menutupi kecantikan sebenar. . Calit calit cerah satu badan! Bagi yang asalnya memang cerah gebu, tapi disebabkan sunburn jadi gelap, WDTA bantu untuk cerahkan semula. . Ingat tau, hanya calit calit dekat nadi Boleh mencerahkan kulit bermasalah uolls. Sebab dalam WD ada gluthatione dan arbutin untuk mencerahkan kulit. Khasiat bahan dalam WD akan terus masuk ke pembuluh darah dan mengangkut ke seluruh badan kita. . . Orang ingat 2 bahan ni hanya untuk mencerahkan tapi jangan tak tahu bahan ini juga berfungsi sebagai agen anti penuaan juga. Itu sebab boleh jadi awet muda sentiasa . Yang masih belum nampak kecerahan itu, mohon bersabar sikit. Sebab gluthatione ni akan rawat masalah dalaman kita dulu. Then merawat masalah kulit yg lain dahulu seperti jerawat sebelum khasiatnya berfungsi untuk mencerahkan kulit. . . Sebab tu Aida selalu tekankan KONSISTEN kalau nak nampak perubahan hari demi hari. Proses pencerahan berlaku secara berperingkat. Kalau cerita tentang kebaikan WD ni memang tak pernah habis. . Whatsapp ninie 013 5460547 (klik link di bio ig) . ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene

Dalam kandungan #WDTA terdapat bahan seperti pueraria mirifica yg boleh menegangkan apa yang kendur, tree peony singkirkan apa yang berkeladak dalam badan (buang toksin) yang menyebabkan kulit kusam menutupi kecantikan sebenar. . Calit calit cerah satu badan! Bagi yang asalnya memang cerah gebu, tapi disebabkan sunburn jadi gelap, WDTA bantu untuk cerahkan semula. . Ingat tau, hanya calit calit dekat nadi Boleh mencerahkan kulit bermasalah uolls. Sebab dalam WD ada gluthatione dan arbutin untuk mencerahkan kulit. Khasiat bahan dalam WD akan terus masuk ke pembuluh darah dan mengangkut ke seluruh badan kita. . . Orang ingat 2 bahan ni hanya untuk mencerahkan tapi jangan tak tahu bahan ini juga berfungsi sebagai agen anti penuaan juga. Itu sebab boleh jadi awet muda sentiasa . Yang masih belum nampak kecerahan itu, mohon bersabar sikit. Sebab gluthatione ni akan rawat masalah dalaman kita dulu. Then merawat masalah kulit yg lain dahulu seperti jerawat sebelum khasiatnya berfungsi untuk mencerahkan kulit. . . Sebab tu Aida selalu tekankan KONSISTEN kalau nak nampak perubahan hari demi hari. Proses pencerahan berlaku secara berperingkat. Kalau cerita tentang kebaikan WD ni memang tak pernah habis. . Whatsapp ninie 013 5460547 (klik link di bio ig) . ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdectripleadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene

Uolsss nak calit WD sikit je taw sebab krim WD ni Krim Bio Teknologi Nano bukan krim biasher biasher macam krim siang, krim malam tu yek. . . Molekul krim WD Sangatt halus 50x ganda dari sehelai rambuttt. Sebab tu la cara guna WD hanya sapu di nadi je sudah memadai.😁 . . Kalau uols guna kuantiti banyak, WD korangg la cepat abihh. . . Ayokk tak tau.🤣 . . 0183934056 0183934056 0183934056

KENAPA WD PERLU SAPU DI NADI.?⁣ ⁣ WD ni krim kecantikan teknogi nano. Cara gunanya sapu di nadi nadi je tauu. Cepat meresap 12x ganda ke pembuluh darah terus bertindak buang toksin dalam badan dan lancarkan perjalanan darah.⁣ ⁣ Kalau korang nak tau, nadi adalah tempat pengaliran darah paling laju dalam badan. Sebab tu wd ni cara gunanya di nadi. ⁣ ⁣ So, bila korang calit di nadi. Kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan korangg. ⁣ ⁣ Contoh paling senang, bila korang kena drip. Kenapa drip, kan boleh je makan ubatt. ⁣ ⁣ Haaa, drip adalah altenatif paling cepatt untuk buat ubat meresap kedalam badan berbanding pil. Pil ni korang kena telan dulu, pastu kena tunggu dia larut dalam darah, baru boleh rawat masalah. So dia ambik masa lama sikit berbanding drip.⁣ ⁣ SIAPA BOLEH GUNA WD.?⁣ ⁣ Semua orang boleh guna WD. Dari bayi sampailah orang tuaa. Cuma untuk bayi ngan kanak kanak ada caranya lah ye. Camne caranya, wajib beli wd ngan Kak Aan lulu. 😁⁣ ⁣ Orang laki pun boleh guna wd, tade masalah. Korang tak kan jadi sotong lembutt pun tau. Makin sado ade lerrr.⁣ ⁣ Untuk korang yang tengah preggy, bersalin, dalam pantang, menyusu baby lagii laaa Cik Umi suggestkann sebab memacam manfaat korang boleh dapat. ⁣ ⁣ Bessttt tauu. Tak cayee. Ajom lerr cuba. 😍⁣ ⁣ 📲 0183934056 ⁣ 📲 0183934056 ⁣ 📲 0183934056

Lelaki leh consume ke?⁣ ⁣ Hehe sentap membe yang tukang jual haa. Ofkos boleh you alls. Jangan risau tak tersajat or tersejat aih. Lagi awetmuda tau.⁣ ⁣ Cer teka umur brader ni. Sebelum guna WD memang terserlah la nampak wajahnya seiring umurnya. Dah nak dekat 40 tahun tau. Tak sempat habis pon sebotol dah dapat kesan cenggini ha. Nampak cam Hisham Hamid kan? ⁣ ⁣ Kulit kusam dan berusia terus terpadam. Dah nampak macam doploh han dah. Apa WD ni dah buat? Well calit di nadi ja. #Mudah yakmat. Krim pon pantas meresap. Krim #Nano_Teknologi kan. ⁣ ⁣ #PuerariaMirifica jalankan tugas tegang dan anjalkan balik kulit. #Arbutin dan #Glutathione pon topup sama rata sampai kulit si bujang manis ni terus cerah sekata.⁣ ⁣ Dari takmau selfie. Nahhhh. Lepas ni penuh gambar dalam galeri. Ewahhhhh. Iya iya lah. Membe puas pujuk nak minta gambar. Mau la selfie sekarang dah kompiden. Muka #awetmuda. Manis lecasssss.😍⁣ ⁣ 0183934056 ⁣ 0183934056 ⁣ 0183934056

Ramai yang tanya sy ⁣ BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?⁣⁣ ⁣⁣ Ok, uolls baca sampai habis tauu. .⁣⁣ ⁣⁣ Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar).⁣⁣ ⁣⁣ MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??⁣⁣ ⁣ Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).⁣⁣ ⁣⁣ Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??⁣⁣ Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.⁣⁣ ⁣⁣ Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).⁣⁣ ⁣⁣ Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas.⁣⁣ ⁣⁣ Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.⁣⁣ ⁣⁣ Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor.⁣⁣ ⁣⁣ Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow FB tau utk info dan tips WD.😉⁣⁣ ⁣⁣ Berminat nak tahu lebih lanjut? .⁣⁣ ⁣⁣ 📲0183934056⁣⁣ 📲0183934056

Ramai yang tanya sy ⁣ BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?⁣⁣ ⁣⁣ Ok, uolls baca sampai habis tauu. .⁣⁣ ⁣⁣ Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar).⁣⁣ ⁣⁣ MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??⁣⁣ ⁣ Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).⁣⁣ ⁣⁣ Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??⁣⁣ Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.⁣⁣ ⁣⁣ Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).⁣⁣ ⁣⁣ Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas.⁣⁣ ⁣⁣ Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.⁣⁣ ⁣⁣ Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor.⁣⁣ ⁣⁣ Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow FB tau utk info dan tips WD.😉⁣⁣ ⁣⁣ Berminat nak tahu lebih lanjut? .⁣⁣ ⁣⁣ 📲0183934056⁣⁣ 📲0183934056

Ramai yang tanya sy ⁣ BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?⁣⁣ ⁣⁣ Ok, uolls baca sampai habis tauu. .⁣⁣ ⁣⁣ Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar).⁣⁣ ⁣⁣ MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??⁣⁣ ⁣ Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).⁣⁣ ⁣⁣ Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??⁣⁣ Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.⁣⁣ ⁣⁣ Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).⁣⁣ ⁣⁣ Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas.⁣⁣ ⁣⁣ Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.⁣⁣ ⁣⁣ Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor.⁣⁣ ⁣⁣ Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow FB tau utk info dan tips WD.😉⁣⁣ ⁣⁣ Berminat nak tahu lebih lanjut? .⁣⁣ ⁣⁣ 📲0183934056⁣⁣ 📲0183934056

Ramai yang tanya sy ⁣ BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?⁣⁣ ⁣⁣ Ok, uolls baca sampai habis tauu. .⁣⁣ ⁣⁣ Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar).⁣⁣ ⁣⁣ MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??⁣⁣ ⁣ Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).⁣⁣ ⁣⁣ Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??⁣⁣ Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.⁣⁣ ⁣⁣ Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).⁣⁣ ⁣⁣ Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas.⁣⁣ ⁣⁣ Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.⁣⁣ ⁣⁣ Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor.⁣⁣ ⁣⁣ Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow FB tau utk info dan tips WD.😉⁣⁣ ⁣⁣ Berminat nak tahu lebih lanjut? .⁣⁣ ⁣⁣ 📲0183934056⁣⁣ 📲0183934056

Ramai yang tanya sy ⁣ BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?⁣⁣ ⁣⁣ Ok, uolls baca sampai habis tauu. .⁣⁣ ⁣⁣ Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar).⁣⁣ ⁣⁣ MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??⁣⁣ ⁣ Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).⁣⁣ ⁣⁣ Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??⁣⁣ Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.⁣⁣ ⁣⁣ Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).⁣⁣ ⁣⁣ Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas.⁣⁣ ⁣⁣ Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.⁣⁣ ⁣⁣ Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor.⁣⁣ ⁣⁣ Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow FB tau utk info dan tips WD.😉⁣⁣ ⁣⁣ Berminat nak tahu lebih lanjut? .⁣⁣ ⁣⁣ 📲0183934056⁣⁣ 📲0183934056

Ramai yang tanya sy BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?⁣ ⁣ Ok, uolls baca sampai habis tauu. .⁣ ⁣ Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar).⁣ ⁣ MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??⁣ Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).⁣ ⁣ Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??⁣ Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.⁣ ⁣ Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).⁣ ⁣ Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas.⁣ ⁣ Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin.⁣ ⁣ Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor.⁣ ⁣ Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow FB tau utk info dan tips WD.😉⁣ ⁣ Berminat nak tahu lebih lanjut? .⁣ ⁣ 📲0183934056⁣ 📲0183934056

STOK WD bakal SOLD OUT Oktober ni.😭😲 Mohlaa kite grab simpan wat stok sendiri , habis ngangaa nunggu ehh . . 📲 0183934056 📲 0183934056

Saya ni baru intai krim ni sis tapi confius nak order brpa... Nak jugak kulit licin glowing macam orang lain. Hehe . Okeyy untuk awak yang baru nak cuba wdta ni, saya suggest ambil combo 2unit terus. JIMAT rm40 dari harga asal. Boleh pakai 3-4 bulan pulak tuu . Bila pakai 2unit kesan dia tak sama tau mcm dari seunit. Yg dalaman bermasalah, toksin penuh dalam badan tu mungkin kesan lambat dari biasa sebab krim ni cuci dulu dalaman kita. Buang parasit jahat yg rosakkan kulit secara senyap . Jadi automatic wdta akan detect bila dalaman problems. Lepas je proses tadi, sel kulit akan dibaiki semula seperti baru, tu yang mula keluar kulit glowing tuhh. Berseri seri jurr . Offer ni selagi stok masih ada uolss Boleh terus wasap 0183934056 untuk order ❤️

Cik Umi rasa rasalah. Masalah kulit kusam dan berjerawat ni sungguh mengganggu. Korang rasa camana? Memang tak konfiden langsung nak jumpa orang. Jerawat pulak sekali naik macam main bunga api. Nak halau pon. Hmmmm susah bebenor nak hilang. ⁣ ⁣ Krim kecantikan Cik Umi ni boleh hilangkan susah hati korang tu. Ada ekstrak akar tree peony yang akan nyahkan toksin dari dalam badan. Arbutin pulak akan mencerahkan kulit kusam tu. Pastu ada pulak ekstrak akar scutellaria baicalenses mengawal pertumbuhan jerawat.⁣ ⁣ Mudahnya krim ni. Calit calit jer dekat nadi. Siap. Mudah dan jimat masa. Ratanya memang happy bila masalah kulit kusam dan jerawat selesai dek penangan WD ni. Customer is happy. ⁣ ⁣ Masalah yang sama mengganggu korang? Jangan segan silu na contact Cik Umi⁣ ⁣ 📲0183934056 ⁣ ⁣ #TMPFighter290319

Ramai cust pelik Tak percaya ⁣ ⁣ Kenapa ramai yang tegur makin berseri?? 🤔⁣ ⁣ UNIK DAN ISTIMEWA nya WD nisapu kat nadi nadi je dah cukup untuk explore dalaman rawat bagi sihat dan cantik satu badan.⁣ ⁣ Kenapa kat NADI ?⁣ ⁣ Awet Muda WD nadi kecantikanku eceewahh 😂 ⁣ ⁣ Di nadilah PEMBULUH DARAH TERBESAR di mana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan. ⁣ ⁣ Kandungan dan zat zat bahan yang ada dalam WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zat nya akan terus meresap mengikut pantas nya pengaliran darah secara optimum. ⁣ ⁣ WD sekarang Triple Advance dah di upgrade NEW FORMULA. Kesan 3x ganda lebih pantasss.⁣ ⁣ Sebab tu la cust yang sapu nadi je pun bagi feedback kulit makin cerah berseri , makin muda, jerawat hilang, jeragat pudar, kulit tegang hilang double chin, anjal toink toink ⁣ ⁣ Bukan produk setahun jagung sayang 5 tahun di pasaran online bersama lebih 10k pelbagai testimoni. Tapi kami UP bab cantik awet muda saja. 80% pengguna REPEAT ORDER 😍⁣ ⁣ #TeamMokyamPower

Ramai cust pelik Tak percaya ⁣ ⁣ Kenapa ramai yang tegur makin berseri?? 🤔⁣ ⁣ UNIK DAN ISTIMEWA nya WD nisapu kat nadi nadi je dah cukup untuk explore dalaman rawat bagi sihat dan cantik satu badan.⁣ ⁣ Kenapa kat NADI ?⁣ ⁣ Awet Muda WD nadi kecantikanku eceewahh 😂 ⁣ ⁣ Di nadilah PEMBULUH DARAH TERBESAR di mana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan. ⁣ ⁣ Kandungan dan zat zat bahan yang ada dalam WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zat nya akan terus meresap mengikut pantas nya pengaliran darah secara optimum. ⁣ ⁣ WD sekarang Triple Advance dah di upgrade NEW FORMULA. Kesan 3x ganda lebih pantasss.⁣ ⁣ Sebab tu la cust yang sapu nadi je pun bagi feedback kulit makin cerah berseri , makin muda, jerawat hilang, jeragat pudar, kulit tegang hilang double chin, anjal toink toink ⁣ ⁣ Bukan produk setahun jagung sayang 5 tahun di pasaran online bersama lebih 10k pelbagai testimoni. Tapi kami UP bab cantik awet muda saja. 80% pengguna REPEAT ORDER 😍⁣ ⁣ #TeamMokyamPower

Ramai cust pelik Tak percaya ⁣ ⁣ Kenapa ramai yang tegur makin berseri?? 🤔⁣ ⁣ UNIK DAN ISTIMEWA nya WD nisapu kat nadi nadi je dah cukup untuk explore dalaman rawat bagi sihat dan cantik satu badan.⁣ ⁣ Kenapa kat NADI ?⁣ ⁣ Awet Muda WD nadi kecantikanku eceewahh 😂 ⁣ ⁣ Di nadilah PEMBULUH DARAH TERBESAR di mana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan. ⁣ ⁣ Kandungan dan zat zat bahan yang ada dalam WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zat nya akan terus meresap mengikut pantas nya pengaliran darah secara optimum. ⁣ ⁣ WD sekarang Triple Advance dah di upgrade NEW FORMULA. Kesan 3x ganda lebih pantasss.⁣ ⁣ Sebab tu la cust yang sapu nadi je pun bagi feedback kulit makin cerah berseri , makin muda, jerawat hilang, jeragat pudar, kulit tegang hilang double chin, anjal toink toink ⁣ ⁣ Bukan produk setahun jagung sayang 5 tahun di pasaran online bersama lebih 10k pelbagai testimoni. Tapi kami UP bab cantik awet muda saja. 80% pengguna REPEAT ORDER 😍⁣ ⁣ #TeamMokyamPower

Siapa tak happy 2 minggu guna WD je JERAWAT semua kecut Sebelom ni pakai krim muka,krim siang, krim malam, krim kunyit semua hampeh. . . Sebab tu kita kena pahamm masalah kita bukan 100% berpunca dari luaran semata, dalaman tu pernah detox? . Selama bertahun kita makan minum ni ade pernah tanya kesihatan dalaman macam mana . Bila dalaman berkeladak, saluran saluran banyak tersumbat sana sini, tu yang mula keluar sna sini cik jerrr ,bukan sikit sikit yang jenis nanah nanah tuu weeii, belum kira yg masalah resdung lagi . Boleh bayang tak saluran saluran dalam badan kita tu mintak tolong HELP ME HELP ME haaa ape ingat die tak pandai cakap omputih ke . Itu la beza wd dari produk yang lain, WD bertindak dari dalam yang selama ni kita pandang sepi jee, sekali dah die meletop keluarkan lahar macam gunung berapi baru tawu mengelibass korang . Nak cantik awet muda dari dalam wasap Cik Umi. Kita calit pada nadi jer awaa kesan satu badan jerawat belakang pun lari lintang pukang krim berTeknologi NANO WD bukan krim cantik biasher biasher 😅 👇👇👇 . . 📲 0183934056 #NakDiskaunPunMuleh *terms and conditions

Siapa tak happy 2 minggu guna WD je JERAWAT semua kecut Sebelom ni pakai krim muka,krim siang, krim malam, krim kunyit semua hampeh. . . Sebab tu kita kena pahamm masalah kita bukan 100% berpunca dari luaran semata, dalaman tu pernah detox? . Selama bertahun kita makan minum ni ade pernah tanya kesihatan dalaman macam mana . Bila dalaman berkeladak, saluran saluran banyak tersumbat sana sini, tu yang mula keluar sna sini cik jerrr ,bukan sikit sikit yang jenis nanah nanah tuu weeii, belum kira yg masalah resdung lagi . Boleh bayang tak saluran saluran dalam badan kita tu mintak tolong HELP ME HELP ME haaa ape ingat die tak pandai cakap omputih ke . Itu la beza wd dari produk yang lain, WD bertindak dari dalam yang selama ni kita pandang sepi jee, sekali dah die meletop keluarkan lahar macam gunung berapi baru tawu mengelibass korang . Nak cantik awet muda dari dalam wasap Cik Umi. Kita calit pada nadi jer awaa kesan satu badan jerawat belakang pun lari lintang pukang krim berTeknologi NANO WD bukan krim cantik biasher biasher 😅 👇👇👇 . . 📲 0183934056 #NakDiskaunPunMuleh *terms and conditions

Siapa tak happy 2 minggu guna WD je JERAWAT semua kecut Sebelom ni pakai krim muka,krim siang, krim malam, krim kunyit semua hampeh. . . Sebab tu kita kena pahamm masalah kita bukan 100% berpunca dari luaran semata, dalaman tu pernah detox? . Selama bertahun kita makan minum ni ade pernah tanya kesihatan dalaman macam mana . Bila dalaman berkeladak, saluran saluran banyak tersumbat sana sini, tu yang mula keluar sna sini cik jerrr ,bukan sikit sikit yang jenis nanah nanah tuu weeii, belum kira yg masalah resdung lagi . Boleh bayang tak saluran saluran dalam badan kita tu mintak tolong HELP ME HELP ME haaa ape ingat die tak pandai cakap omputih ke . Itu la beza wd dari produk yang lain, WD bertindak dari dalam yang selama ni kita pandang sepi jee, sekali dah die meletop keluarkan lahar macam gunung berapi baru tawu mengelibass korang . Nak cantik awet muda dari dalam wasap Cik Umi. Kita calit pada nadi jer awaa kesan satu badan jerawat belakang pun lari lintang pukang krim berTeknologi NANO WD bukan krim cantik biasher biasher 😅 👇👇👇 . . 📲 0183934056 #NakDiskaunPunMuleh *terms and conditions

Doa dari customer juga rezeki tau. Bukan sekadar jual beli. Cik Umi cuba praktikkan. Bina hubungan yang baik bersama customer. Thanks atas doanya kak. Terharu🥰

YEAYYYY ADA HARGA PROMOSI WD .SEMPENA ANNIBERSARY WD 5TAHUN 😍⁣ ⁣ Ada sepraiss dari HQ,⁣ ⁣ Alhamdulillah, sempena 5 TAHUN KAMI DI PASARAN, dah terbang merata pon si kecik ni di dalam mahupon di luar negara. Jadi, untuk menghargai ke semua pelanggan kami. ⁣ ⁣ Dengan bahagianya dan sukacitanya. Kami nak bagi TAWARAN HARGA PROMOSI HEBAT Buat anda semua sempena Anniversarry 5 tahun WD di pasaran bermula 1HB AUGUST 2019.⁣ ⁣ Jadi sebar sebarkan berita gembira ni buat semua pengguna WD tersayang untuk rebut peluang keemasan ni selagi promosi masih berlangsung.⁣ ⁣ Yang nak cuba cuba ponn ,silalahhhh ambil peluang ni dengan baik tau. Jangan sampai gigit jari lagi bila promosi dah di tutup.⁣ ⁣ Jom Sharekan berita ni ramai ramai.⁣ ⁣ "Happy Anniversary WD 5TH YEARS"⁣ ⁣ Semoga WOMEN DESIREE TERUS MELEKAT DI HATI ANDA SEMUA.⁣ ⁣ We Love You ❤️⁣ ⁣ Transformasi kejelitaan anda bermula di sini

⁣ Aduhai, bukan senang nak dapat kulit idaman. Zaman kelam ni dah lama berlalu. Sejak kenal WD,semuanya nyata berubah luar dan dalam.⁣ ⁣ Tapi bukan sehari dua nak dapat cemni. Now dah 5 tahun WD di pasaran. Best guna WD ni sebab MUDAH guna. ⁣ ⁣ SIMPLE. Calit kat nadi tangan, nadi leher, ari ari settle! Tak sampai seminit shiapp!😉⁣ ⁣ Kalut kalut nak pi keja pun relax ja buleh calit. Dalam WD ni ada #Arbutin dan #Gluthathione yang bertindak mencerahkan kulut kita tona demi tona. ⁣ ⁣ Tak hairan lah, ramai pengguna kami makin berusia makin cun sejak calit WD. Mak mak dok sebelah anak dah nampak macam adik ngan kakak. Bangga rasa🙊⁣ ⁣ 1 WD unit RM 100. Sekarang promosi RM80 sahaja⁣ ⁣ Kesan maksima beli 3 unit terus RM240. JIMAT RM60. Oppppsss baru umur reverse 5 tahun ke belakang. Haaa gittuwww. ⁣ ⁣ Order terus ke wasap :⁣ 📲0183934056⁣ 📲0183934056⁣ 📲0183934056⁣ ⁣ Selalu usya ig story untuk promosi😍⁣ Atau⁣ Follow 👉 @wdta_susuk_moden dan picit link di bio ❤️⁣

"Pakai dekat muka macam krim biasa tu ya sis?" . . Ada lagi yang tak tau cara pakai WD ni bukanlah macam cara awak pakai krim pelembap siang atau malam tu. . . Cara pakainya semudah hafal sifir 1. Calit hujung jari senipis kulit bawang putih, sapukan pada nadi utama badan awak iaitu: . . 1. Pergelangan tangan 2. Leher 3. Ari-ari (bahagian ini mewakili rahim) . . Kemudian buat pusingan secara lawan jam sebanyak 7-12 kali. Cepat ja krim WD ni meresap ke dalam kulit tau. Sebab krimnya halus mulus, lebih halus dari kita punya liang roma. Tak melekit pun. 😊 . . Pakai lepas mandi sebab masa tu kulit masih lembap kan, lebih mudah WD ni bertindak. . . Manfaat WD ni sangat banyak, yang utama ialah untuk anjalkan balik kulit yang mula kendur, tegangkan kulit wajah dan badan, cerahkan kulit dengan selamat dan boleh jadi awet muda juga, tau. . . Ha yang ada masalah jerawat atau jeragat pun boleh cuba WD juga tau. . , Cemana WD settlekan semua masalah tu? Dalam WD ada NIACINAMIDE dan ARBUTIN iaitu ramuan yang boleh bertindak sebagai anti penuaan dan cerahkan kulit. . . Pastu, WD juga ada GLUTHATHIONE yang mampu cerahkan kulit dengan selamat dan bertindak menjadi pendekar yang melindungi kulit kita dari radikal bebas. . . Barulah kulit kekal awet muda berseri di pagi raya! ❤️ . . Nak grab HARGA DISKAUN SEMPENA WD 5 TAHUN DI PASARAN RM 80 SM/SS JIMAT RM20 . . 📲0183934056 📲 0183934056 📲 0183934056

"Pakai dekat muka macam krim biasa tu ya sis?" . . Ada lagi yang tak tau cara pakai WD ni bukanlah macam cara awak pakai krim pelembap siang atau malam tu. . . Cara pakainya semudah hafal sifir 1. Calit hujung jari senipis kulit bawang putih, sapukan pada nadi utama badan awak iaitu: . . 1. Pergelangan tangan 2. Leher 3. Ari-ari (bahagian ini mewakili rahim) . . Kemudian buat pusingan secara lawan jam sebanyak 7-12 kali. Cepat ja krim WD ni meresap ke dalam kulit tau. Sebab krimnya halus mulus, lebih halus dari kita punya liang roma. Tak melekit pun. 😊 . . Pakai lepas mandi sebab masa tu kulit masih lembap kan, lebih mudah WD ni bertindak. . . Manfaat WD ni sangat banyak, yang utama ialah untuk anjalkan balik kulit yang mula kendur, tegangkan kulit wajah dan badan, cerahkan kulit dengan selamat dan boleh jadi awet muda juga, tau. . . Ha yang ada masalah jerawat atau jeragat pun boleh cuba WD juga tau. . , Cemana WD settlekan semua masalah tu? Dalam WD ada NIACINAMIDE dan ARBUTIN iaitu ramuan yang boleh bertindak sebagai anti penuaan dan cerahkan kulit. . . Pastu, WD juga ada GLUTHATHIONE yang mampu cerahkan kulit dengan selamat dan bertindak menjadi pendekar yang melindungi kulit kita dari radikal bebas. . . Barulah kulit kekal awet muda berseri di pagi raya! ❤️ . . Nak grab HARGA DISKAUN SEMPENA WD 5 TAHUN DI PASARAN RM 80 SM/SS JIMAT RM20 . . 📲0183934056 📲 0183934056 📲 0183934056

"Pakai dekat muka macam krim biasa tu ya sis?" . . Ada lagi yang tak tau cara pakai WD ni bukanlah macam cara awak pakai krim pelembap siang atau malam tu. . . Cara pakainya semudah hafal sifir 1. Calit hujung jari senipis kulit bawang putih, sapukan pada nadi utama badan awak iaitu: . . 1. Pergelangan tangan 2. Leher 3. Ari-ari (bahagian ini mewakili rahim) . . Kemudian buat pusingan secara lawan jam sebanyak 7-12 kali. Cepat ja krim WD ni meresap ke dalam kulit tau. Sebab krimnya halus mulus, lebih halus dari kita punya liang roma. Tak melekit pun. 😊 . . Pakai lepas mandi sebab masa tu kulit masih lembap kan, lebih mudah WD ni bertindak. . . Manfaat WD ni sangat banyak, yang utama ialah untuk anjalkan balik kulit yang mula kendur, tegangkan kulit wajah dan badan, cerahkan kulit dengan selamat dan boleh jadi awet muda juga, tau. . . Ha yang ada masalah jerawat atau jeragat pun boleh cuba WD juga tau. . , Cemana WD settlekan semua masalah tu? Dalam WD ada NIACINAMIDE dan ARBUTIN iaitu ramuan yang boleh bertindak sebagai anti penuaan dan cerahkan kulit. . . Pastu, WD juga ada GLUTHATHIONE yang mampu cerahkan kulit dengan selamat dan bertindak menjadi pendekar yang melindungi kulit kita dari radikal bebas. . . Barulah kulit kekal awet muda berseri di pagi raya! ❤️ . . Nak grab HARGA DISKAUN SEMPENA WD 5 TAHUN DI PASARAN RM 80 SM/SS JIMAT RM20 . . 📲0183934056 📲 0183934056 📲 0183934056

Siapa tak happy 2 minggu guna WD je JERAWAT semua kecut Sebelom ni pakai krim muka,krim siang, krim malam, krim kunyit semua hampeh . Sebab tu kita kena pahamm masalah kita bukan 100% berpunca dari luaran semata, dalaman tu pernah detox? . Selama bertahun kita makan minum ni ade pernah tanya kesihatan dalaman macam mana . Bila dalaman berkeladak, saluran saluran banyak tersumbat sana sini, tu yang mula keluar sna sini cik jerrr ,bukan sikit sikit yang jenis nanah nanah tuu weeii, belum kira yg masalah resdung lagi . Boleh bayang tak saluran saluran dalam badan kita tu mintak tolong HELP ME HELP ME haaa ape ingat die tak pandai cakap omputih ke . Itu la beza wd dari produk yang lain, WD bertindak dari dalam yang selama ni kita pandang sepi jee, sekali dah die meletop keluarkan lahar macam gunung berapi baru tawu mengelibass korang . Nak cantik awet muda dari dalam wasap Cik Umi. Kita calit pada nadi jer awaa kesan satu badan jerawat belakang pun lari lintang pukang krim berTeknologi NANO WD bukan krim cantik biasher biasher 😅 👇👇👇 📲 0183934056 #NakDiskaunPunMuleh *terms and conditions

Posto posto. Sapa punya ni? 🙋‍♀️

Saya ni baru intai krim ni sis tapi confius nak order brpa... Nak jugak kulit licin glowing macam orang lain. Hehe . Okeyy untuk awak yang baru nak cuba wdta ni, saya suggest ambil combo 2unit terus. JIMAT rm40 dari harga asal. Boleh pakai 3-4 bulan pulak tuu . Bila pakai 2unit kesan dia tak sama tau mcm dari seunit. Yg dalaman bermasalah, toksin penuh dalam badan tu mungkin kesan lambat dari biasa sebab krim ni cuci dulu dalaman kita. Buang parasit jahat yg rosakkan kulit secara senyap . Jadi automatic wdta akan detect bila dalaman problems. Lepas je proses tadi, sel kulit akan dibaiki semula seperti baru, tu yang mula keluar kulit glowing tuhh. Berseri seri jurr . Offer ni selagi stok masih ada uolss Boleh terus wasap 0183934056 untuk order atau klik link di bio ❤️

Krim WD ni merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano. Sebab tu, bila sis calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita. . Nadi kita ni sis, ada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan. . Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasnya pengaliran darah secara optimum. . Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya. . . ✅Menganjalkan dan menegangkan ❗️(Mampu membentuk wajah yang tembam menjadi lebih V shape), Kesan kulit wajah jadi tegang macam buat rawatan lifting dekat spa. Pipi umpama pakai botox. Yang mana perbelanjaan untuk dapatkan kesan macam tu pon beribu ribu sebulan. Tapi dengan WD perbelanjaan kurang dari RM100. ✅Mencerahkan ❗️Dengan adanya kandungan bahan seperti Gluthathione dan Arbutin. Mampu mencerahkan kulit umpama ambil sumplement whitening yang lain. Tapi dengan WD tak perlu shake shake atau telan pil. Just sapu kat 3 point nadi je setiap hari. Mudah kan? Yer lah teknologi advance. ✅Awet Muda ❗️Semua Kandungan bahan yang ada pada WD adalah sangat baik untuk merawat kulit wajah kita. Yang mana sel sel baru akan pantas terbentuk dan jaringan kolagen semakin kuat dengan adanya zat zat yang ada dalam kandungan bahan WD antaranya Peauraria Mirifica, Gluthatione, Arbutin dan Ekstrak Peony . . Mudah jer. Calit pada nadi! So simple! . . 1 WD unit RM 100. Sekarang promosi RM80 sahaja Kesan maksima beli 3 unit terus RM240. JIMAT RM60. Oppppsss baru umur reverse 5 tahun ke belakang. Haaa gittuwww. Order terus ke wasap : 📲0183934056 📲0183934056 📲0183934056 Selalu usya ig story untuk promosi😍 Atau Follow 👉 @wdta_susuk_moden dan picit link di bio ❤️

SAYA NAK AWETMUDA! ⁣⁣ ⁣⁣ Jika uols tanya mimi cemana nak muka berseri walhal dah pakai skincare, inilah jawapannya. Tak lain tak bukan WDTA lah punya kerja ni. Kalau dulu kulit kusam pakai segala makeup pun tak naik seri muka.⁣⁣ ⁣⁣ Penggunaan WD secara konsisten boleh dapatkan hasil yang mabeles. Iye calit hanya pada nadi je sbb WDTA diformulasikan dengan kaedah teknologi nano. 50 kali ganda lebih halus dari sehelai rambut menjadikan zat kandungan terserap sehingga ke seluruh badan. Meresap ke dalam pembuluh darah terus merawat kulit kita.⁣⁣ ⁣⁣ WD bukan krim kecantikan biasher biasher tau, ramai pengguna WD cakap wd ni krim ajaib dan multifungsi.⁣⁣ ⁣⁣ ✔Bertindak untuk mencuci darah kotor, buang toksin, buang sel mati dan aktifkan sel sel baru. Sebab tu siapa yang dah guna krim WD ni akan dapat effect kulit muka yang cantik, berseri dan pinkish. Sebab sel sel dalam badan yg dah mati dah di bina dengan sel sel baru. Jaringan kolagen kembali aktif macam zaman remaja dulu.⁣⁣ ⁣⁣ Best kan? Sesuai sangat bagi yang tak cukup masa untuk tampil cantik tanpa telan, makan, shake shake. Calit calit ajeee.⁣⁣ ⁣⁣ Sebab tu kita sarankan untuk KONSISTEN. Kulit makin hari makin cantik. Satu persatu kebaikkan WDTA akan uols rasai. Yang ada masalah kulit jerawat jeragat, nampak tua dari usia ajom cepat dapatkan WDTA sekarang.⁣⁣ ⁣⁣ PROMOSI WD MASIH AVAILABLE. ⁣⁣ ⁣⁣ 1 WD RM80, JIMAT RM20. ⁣⁣ Grab terus 3 WD untuk hasil yang LETOP! ⁣⁣ ⁣0183934056⁣ ⁣

PELIKNYA.KENAPA WD SAPU DI NADI?? Ha mai nak explain↘️ WD ni krim yang menggunakan bioteknologi nano.Yang mampu membuat resapan jauh ke dalam kulit untuk membina sel sel baru dan menguatkan jaringan kolagen. WD ni bukan skincare, Bukan krim biasa, tak sama macam krim yang lain.Sebab guna teknologi yang advance gituuu.Sebab tu hanya perlu sapu di nadi nadi untuk dapat kesan yang baik pada kulit. Yerlah dah nama pun teknologi yang advance kan? . Cara guna pun advancelah.Takkan sama cara guna macam krim yang biasa. Yang pasti BERKESAN.Ramai yang puas hati dengan keajaiban krim WD yang luar biasa ni. Jadi tak hairan la calit kat nadi je tapi kesannya seluruh badan kita dapat. Best kan? Patut pun makin konsisten guna makin cantik awet muda semua kesayangan kakchik. #wdta #teamkakchikhebat #teammokyampower

Saya ni baru intai krim ni sis tapi confius nak order brpa... Nak jugak kulit licin glowing macam orang lain. Hehe . Okeyy untuk awak yang baru nak cuba wdta ni, saya suggest ambil combo 2unit terus. JIMAT rm40 dari harga asal. Boleh pakai 3-4 bulan pulak tuu . Bila pakai 2unit kesan dia tak sama tau mcm dari seunit. Yg dalaman bermasalah, toksin penuh dalam badan tu mungkin kesan lambat dari biasa sebab krim ni cuci dulu dalaman kita. Buang parasit jahat yg rosakkan kulit secara senyap . Jadi automatic wdta akan detect bila dalaman problems. Lepas je proses tadi, sel kulit akan dibaiki semula seperti baru, tu yang mula keluar kulit glowing tuhh. Berseri seri jurr . Offer ni selagi stok masih ada uolss Boleh terus wasap 0183934056 untuk order ❤️

KUSAM DAN GELAP BERTUKAR CERAH DAN REMAJA. ⁣ ⁣ Lepas calit calit #WD kat 3 point nadi utama, tengoklah hasilnya. Ini pun selepas konsisten tanpa curang.⁣ ⁣ Jadi bila dalaman kita bersih dari toksin. Jaringan kolagen kembali aktif dan bertaut rapat dan bina sel sel baru. Metabolisma pulak stabil. Perubahan wajah dan fizikal memang booster habis ler.⁣ ⁣ Kandungan dalam #WD ada #Niacinamade, #Gluthathion dan #Arbutin mampu melindung dari sinar UV menjadikan kulit jeragat, kusam dan gelap. Krim kecantikan ni pulak mampu mencerahkan kulit dari dalam. Kulit jadi lebih terawat dan lebih awetmuda ⁣ ⁣ Bukan kulit jer cerah, Postur muka berbentuk cantik tegang dan anjal. Seluruh body pun nampak perbezaanya.⁣ ⁣ Nak rasa terancam mengalahkan anakdara remaja. Jomlah calit calit sama sama. 😆⁣ ⁣ 1 WD unit RM 100. Sekarang promosi RM80 sahaja⁣ ⁣ Kesan maksima beli 3 unit terus RM240. JIMAT RM60. Oppppsss baru umur reverse 5 tahun ke belakang. Haaa gittuwww. ⁣ ⁣ Order terus ke wasap :⁣ 📲0183934056⁣ 📲0183934056⁣ 📲0183934056⁣ ⁣ Selalu usya ig story untuk promosi😍⁣ Atau⁣ Follow 👉 @wdta_susuk_moden dan picit link di bio ❤️⁣

Sikit ni je guna? Serius ke? BOLEH JADI ke dgn calit Calit banyak ni jer?😏 Jangan tak percaya tau. Memang ni jer kuantiti yangg diperlukan untuk setiap sapuan pada nadi. Boleh tahan sehingga 3-5 minggu (ada juga yang guna tahan 2@3 bulan).Jimat! Tak perlu calit banyak. Krim ni diformulasi dengan teknologi NANO. Kadar penyerapannya adalah 12 kali ganda lebih pantas. Tak perlu risau kalau terkena air lepas sapu, sebab ia akan terus masuk ke pembuluh darah yang terdapat pada nadi kita dan akan terus meresap ke seluruh badan sejurus selepas sapuan. Ia bukan hanya melekat kat kulit, dan bukan juga hanya melekat kat nadi. Tapi ia dibawa ke seluruh saluran darah dalam badan untuk proses rawatan. Jadi, kenapa masih ragu ragu? Sedangkan kita tak perlu susah susah nak bancuh ke, kemam ke, suntik sampai tinggalkan kesan sampingan ke, telan telan ke. CUMA CALIT JER. Sapuan pada luar kulit jer pun, tak perlu risau.💯% selamat dan TERSANGATLAH MUDAH. Kat mana mane atau sesibuk mana pun pasti boleh/sempat calit. Tak kenal maka tak cinta. Bila dah kenal, jangan pula salahkan jika Korang 'terrrrrrrjatuh cinta' dengan si cinonit WDTA ni kerana ia mampu mengubah diri dan hidup Korang. Kalau nak tahu, kenalah cuba sendiri. Kepada yang dah cuba tu, konsistenlah, dan guna ikut tips yang diberikan. Mudahan semua impian korang menjadi realiti.💕💕 Whatsapp ninie 0183934056 (klik link di bio ig) ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION

Saya ni baru intai krim ni sis tapi confius nak order brpa... Nak jugak kulit licin glowing macam orang lain. Hehe . Okeyy untuk awak yang baru nak cuba wdta ni, saya suggest ambil combo 2unit terus. JIMAT rm40 dari harga asal. Boleh pakai 3-4 bulan pulak tuu . Bila pakai 2unit kesan dia tak sama tau mcm dari seunit. Yg dalaman bermasalah, toksin penuh dalam badan tu mungkin kesan lambat dari biasa sebab krim ni cuci dulu dalaman kita. Buang parasit jahat yg rosakkan kulit secara senyap . Jadi automatic wdta akan detect bila dalaman problems. Lepas je proses tadi, sel kulit akan dibaiki semula seperti baru, tu yang mula keluar kulit glowing tuhh. Berseri seri jurr . Offer ni selagi stok masih ada uolss Boleh terus wasap 0183934056 untuk order ❤️

Uolls nak tak kulit glowing macam dak sam ni? Sam ni calit wd boleh dapat kulit camni.Sebelumnya kulit kusam yakmat dari jauh boleh nampak kusam dia.Stressss betol. Alhamdulillah asbab calit wd kulit kusam sudah berlalu pergi.Kini hanya kulit glowing je melanda diri.Lefff sangaddd🥰🥰 Jangan tunggu lelama cecepat calit wd bagi kulit sinar baruuuu 1 WD unit RM 100. Sekarang promosi RM80 sahaja Kesan maksima beli 3 unit terus RM240. JIMAT RM60. Oppppsss baru umur reverse 5 tahun ke belakang. Haaa gittuwww. Order terus ke wasap : 📲0183934056 📲0183934056 📲0183934056 Selalu usya ig story untuk promosi😍 Atau Follow 👉 @wdta_susuk_moden dan picit link di bio ❤️

Top #creamwdec posts

Arghhh!!! SAKIT KEPALA RASA MACAM NAK PECAH! . Ini di sebabkan..Beban tanggungjawap yang terpaksa di pikul SEHARIAN.. . MEMBUATKAN KITA STRESS..Bila stress mula pening kepala melampau...sampai tak tahan rasa sakitnya. . Tapi setelah bertemu WDEC..Kesemuanya HILANG BEGITU SAHAJA... . Thanks WDEC😍😍😍 . Whatsapp ninie. ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ . ♡ FREE GIFT ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

DARAH BEKU @ DARAH KOTOR Yang tersimpan di dalam rahim biasanya boleh mengakibatkan penyakit CYST. . Alhamdulillah dengan Women Desiree Essential cream Mampu melancarkan perjalanan darah haid dan mengeluarkan darah darah beku yang tersimpan di dinding rahim semasa proses haid berlaku. . Alhamdulillah lebih banyak penyakit dapat di cegah apabila kita mampu merawat dalaman. . Semua dengan izin Allah.kita usaha je untuk mendapatkan kualiti hidup yang terbaik . Whatsapp ninie. ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ . ♡ FREE GIFT ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

>TERINGIN HAMIL DENGAN MUDAH< . Women Desiree Essential Cream.Krim comel yang mampu membuatkan Impak berganda kepada kehidupan anda sebagai wanita. . Ianya mampu menyuburkan rahim dengan cara menstabilkan hormon di dalam tubuh badan anda terlebih dahulu. . Apabila hormon sudah stabil..proses dalam tubuh badan juga akan menjadi NORMAL. . tak susah pon..perbetulkan dalaman..yang lain bakal menyusul..Impian takkan jadi kenyataan tanpa usaha. . Jom usahakan dengan krim comel kami...tak susah pon sis..calit2 ajer..mudah kan?? . Berminat untuk dapatkan info lebih lanjut??pm inbox kami segera 😊 . Whatsapp ninie. ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ . ♡ FREE GIFT ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

Berita baik untuk semua yang baru nak mencuba @ pengguna setia WDEC ! Promosi WDEC masih berjalan ♥ . Apa istimewanya WDEC ni? . . ********************************* FUNGSI & KELEBIHAN WDEC: ********************************* 1) nk turunkan berat badan/kurus/slim 2) nk buang segala lemak2 3) masalah perut buncit 4) nk hilangkan stretchmarks 5) nk hilangkan parut pada muka dan badan 6) masalah jerawat muka dan badan 7) masalah jeragat muka dan badan/nk kecilkan liang2 pori pd wajah. 9) nk kecilkan peha 10) nk bentuk muka yg lebih runcing/V-shape 11) nk anjalkan/tegangkan/pejalkan/besarkan payudara 12) ketatkan miss-V mcm anak dara 13) masalah angin2 dlm badan 14) resdung/alergik 15) asma/lelah 16) migrain/selalu sakit kepala 17) stress/moody/cepat marah 18) sakit bahu/belakang 19) sakit lutut/betis 20) period tak normal 21) senggugut 22) keguguran rambut yg melampau 23) dah lama berkahwin tp masih belum dapat zuriat 24) tumit kaki pecah/merekah 25) masalah kulit kering/bersisik 26) masalah kulit berminyak 27) kulit kusam/ada eyebag 28) punggung "jatuh" 29) masalah ada "misai" perempuan 30) masalah susah tidur malam 31) nk putih badan dan muka dgn sekata 32) kulit sensitif/ruam/eczema 33) nampak wajah lebih tua drpd usia sebenar 34) masalah peranakkan jatuh. 35) surutkan bisul. 36) terkena lecuran air panas atau minyak . Whatsapp ninie. ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ . ♡ FREE GIFT ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

Berita baik untuk semua yang baru nak mencuba @ pengguna setia WDEC ! PROMOSI JIMAT RM 20 untuk setiap unit WDEC masih berjalan ♥ . Apa istimewanya WDEC ni? . . ********************************* FUNGSI & KELEBIHAN WDEC: ********************************* 1) nk turunkan berat badan/kurus/slim 2) nk buang segala lemak2 3) masalah perut buncit 4) nk hilangkan stretchmarks 5) nk hilangkan parut pada muka dan badan 6) masalah jerawat muka dan badan 7) masalah jeragat muka dan badan/nk kecilkan liang2 pori pd wajah. 9) nk kecilkan peha 10) nk bentuk muka yg lebih runcing/V-shape 11) nk anjalkan/tegangkan/pejalkan/besarkan payudara 12) ketatkan miss-V mcm anak dara 13) masalah angin2 dlm badan 14) resdung/alergik 15) asma/lelah 16) migrain/selalu sakit kepala 17) stress/moody/cepat marah 18) sakit bahu/belakang 19) sakit lutut/betis 20) period tak normal 21) senggugut 22) keguguran rambut yg melampau 23) dah lama berkahwin tp masih belum dapat zuriat 24) tumit kaki pecah/merekah 25) masalah kulit kering/bersisik 26) masalah kulit berminyak 27) kulit kusam/ada eyebag 28) punggung "jatuh" 29) masalah ada "misai" perempuan 30) masalah susah tidur malam 31) nk putih badan dan muka dgn sekata 32) kulit sensitif/ruam/eczema 33) nampak wajah lebih tua drpd usia sebenar 34) masalah peranakkan jatuh. 35) surutkan bisul. 36) terkena lecuran air panas atau minyak . Whatsapp ninie. ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ . ♡ FREE GIFT ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

Berita baik untuk semua yang baru nak mencuba @ pengguna setia WDEC ! PROMOSI JIMAT RM 20 untuk setiap unit WDEC masih berjalan ♥ . Apa istimewanya WDEC ni? . . ********************************* FUNGSI & KELEBIHAN WDEC: ********************************* 1) nk turunkan berat badan/kurus/slim 2) nk buang segala lemak2 3) masalah perut buncit 4) nk hilangkan stretchmarks 5) nk hilangkan parut pada muka dan badan 6) masalah jerawat muka dan badan 7) masalah jeragat muka dan badan/nk kecilkan liang2 pori pd wajah. 9) nk kecilkan peha 10) nk bentuk muka yg lebih runcing/V-shape 11) nk anjalkan/tegangkan/pejalkan/besarkan payudara 12) ketatkan miss-V mcm anak dara 13) masalah angin2 dlm badan 14) resdung/alergik 15) asma/lelah 16) migrain/selalu sakit kepala 17) stress/moody/cepat marah 18) sakit bahu/belakang 19) sakit lutut/betis 20) period tak normal 21) senggugut 22) keguguran rambut yg melampau 23) dah lama berkahwin tp masih belum dapat zuriat 24) tumit kaki pecah/merekah 25) masalah kulit kering/bersisik 26) masalah kulit berminyak 27) kulit kusam/ada eyebag 28) punggung "jatuh" 29) masalah ada "misai" perempuan 30) masalah susah tidur malam 31) nk putih badan dan muka dgn sekata 32) kulit sensitif/ruam/eczema 33) nampak wajah lebih tua drpd usia sebenar 34) masalah peranakkan jatuh. 35) surutkan bisul. 36) terkena lecuran air panas atau minyak . Whatsapp ninie. ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ . ♡ FREE GIFT ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

♥ WOMEN DESIRE V HYGIENE ♥ . √ Pembersih Pribadi Wanita exclusive!! √ 100% Di Jamin BERKESAN,Seawal cucian PERTAMA. √ Sesuai untuk Semua peringkat usia √ 200% bahan semulajadi dari PATI REBUSAN Sireh & Manjakani. . 100% Pengguna kami sangat berpuashati akan kesan penggunaan produk ini. Memang berbaloi dengan Harga,Kualiti dan yang paling penting IANYA AMAT BERKESAN! . * Penggunaan untuk 3-4bulan.Jimat Dan Berbaloi2 * Lain dari yang lain. * Kos anda hanya RM 0.50 SEHARI. * Produk Bumiputera dengan KKM ! . KANDUNGAN DALAM WOMEN DESIRE V HYGIENE :- ✔ Pati Rebusan Sireh. ✔ Manjakani. . KELEBIHAN WOMEN DESIRE V HYGIENE ♡ ***************************************** ✔ Memperbaiki peredarah darah ✔ Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria ✔ Menghilangkan kegatalan/ruam faraj ✔ Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan ✔ Mencegah dan merawat keputihan ✔ Mengetatkan vagina, mengembalikan ketegangan dan menguatkan otot faraj ✔ Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin ✔ Mencerahkan kulit dan pelihat sekitar miss-V dan peha ✔ Membantu mencantik, menghalus serta menganjalkan kulit dan bibir miss V ✔ Terbukti secara klinikal berupaya merawat jangkitan kulat / bakteria pada vagina yang menyebabkan masalah keputihan, bau, kegatalan juga lendir berlebihan ✔ Meningkatkan keghairan seksual suami isteri ✔ Ramuan yang terkandung 100% adalah bahan semulajadi dari REBUSAN PATI SIREH &MANJAKANI. ★ PEKAT,LIKAT, WANGI & MENYEGARKAN. . Whatsapp ninie. ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ . ♡ FREE GIFT ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

♥ WOMEN DESIRE V HYGIENE ♥ . √ Pembersih Pribadi Wanita exclusive!! √ 100% Di Jamin BERKESAN,Seawal cucian PERTAMA. √ Sesuai untuk Semua peringkat usia √ 200% bahan semulajadi dari PATI REBUSAN Sireh & Manjakani. . 100% Pengguna kami sangat berpuashati akan kesan penggunaan produk ini. Memang berbaloi dengan Harga,Kualiti dan yang paling penting IANYA AMAT BERKESAN! . * Penggunaan untuk 3-4bulan.Jimat Dan Berbaloi2 * Lain dari yang lain. * Kos anda hanya RM 0.50 SEHARI. * Produk Bumiputera dengan KKM ! . KANDUNGAN DALAM WOMEN DESIRE V HYGIENE :- ✔ Pati Rebusan Sireh. ✔ Manjakani. . KELEBIHAN WOMEN DESIRE V HYGIENE ♡ ***************************************** ✔ Memperbaiki peredarah darah ✔ Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria ✔ Menghilangkan kegatalan/ruam faraj ✔ Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan ✔ Mencegah dan merawat keputihan ✔ Mengetatkan vagina, mengembalikan ketegangan dan menguatkan otot faraj ✔ Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin ✔ Mencerahkan kulit dan pelihat sekitar miss-V dan peha ✔ Membantu mencantik, menghalus serta menganjalkan kulit dan bibir miss V ✔ Terbukti secara klinikal berupaya merawat jangkitan kulat / bakteria pada vagina yang menyebabkan masalah keputihan, bau, kegatalan juga lendir berlebihan ✔ Meningkatkan keghairan seksual suami isteri ✔ Ramuan yang terkandung 100% adalah bahan semulajadi dari REBUSAN PATI SIREH &MANJAKANI. ★ PEKAT,LIKAT, WANGI & MENYEGARKAN. . Whatsapp ninie. ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ . ♡ FREE GIFT ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

♥ WOMEN DESIRE V HYGIENE ♥ . √ Pembersih Pribadi Wanita exclusive!! √ 100% Di Jamin BERKESAN,Seawal cucian PERTAMA. √ Sesuai untuk Semua peringkat usia √ 200% bahan semulajadi dari PATI REBUSAN Sireh & Manjakani. . 100% Pengguna kami sangat berpuashati akan kesan penggunaan produk ini. Memang berbaloi dengan Harga,Kualiti dan yang paling penting IANYA AMAT BERKESAN! . * Penggunaan untuk 3-4bulan.Jimat Dan Berbaloi2 * Lain dari yang lain. * Kos anda hanya RM 0.50 SEHARI. * Produk Bumiputera dengan KKM ! . KANDUNGAN DALAM WOMEN DESIRE V HYGIENE :- ✔ Pati Rebusan Sireh. ✔ Manjakani. . KELEBIHAN WOMEN DESIRE V HYGIENE ♡ ***************************************** ✔ Memperbaiki peredarah darah ✔ Membersih, menyegar, merawat dan menghalang jangkitan bakteria ✔ Menghilangkan kegatalan/ruam faraj ✔ Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan ✔ Mencegah dan merawat keputihan ✔ Mengetatkan vagina, mengembalikan ketegangan dan menguatkan otot faraj ✔ Mempercepatkan pemulihan luka selepas bersalin ✔ Mencerahkan kulit dan pelihat sekitar miss-V dan peha ✔ Membantu mencantik, menghalus serta menganjalkan kulit dan bibir miss V ✔ Terbukti secara klinikal berupaya merawat jangkitan kulat / bakteria pada vagina yang menyebabkan masalah keputihan, bau, kegatalan juga lendir berlebihan ✔ Meningkatkan keghairan seksual suami isteri ✔ Ramuan yang terkandung 100% adalah bahan semulajadi dari REBUSAN PATI SIREH &MANJAKANI. ★ PEKAT,LIKAT, WANGI & MENYEGARKAN. . Whatsapp ninie. ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ ♥ 013 360 3032 ♥ . ♡ FREE GIFT ♡ FREE POS ♡ FREE CONSULTATION . #wdec #womendesiree #womendesireeessentialcream #krimwdec #wdeccream #wdeclovers #wdeclover #krimhormon #wdecbyninie #wdecadvance #wdecmurah #krimhormonwanita #sayajual #womendesire #womendesireessentialcream #sayajualwdec #creamwdec #womendesireevhygiene #womendesirevhygiene #vhmurah #vhoriginal #femininewashwomendesiree #wdvh #jusamore #amore

Next Page