DESKGRAM
  1. insta

#insta Photos & Videos

insta - 104.5m posts

Like 🔵 Comments 🔵 Share 🔵♥ ✔💯🔝 जर अश्याच छान पोस्ट रेग्युलर पाहायच्या असतील तर ⤵⤵⤵ Turn ON Post Notification . . 🔵Must Follow : ⤵⤵ ✌@patiljee_official ✌ ✌@patiljee_official ✌ . . . 😍😍🔥🔥💨💨💫💫💖💖 . .  आपल्या शाखा ⤵⤵ 🔵Follow करा :🔵 ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ . @patiljee_official @mahendrapatiljee @dhruvpatiljee . ⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆ . . _________________________ #ins  #insta  #love  #lovely  #marathi  #instamarathi #traditional  #festival  #look  #proud  #energy  #beauty #marathimulgi  #stylemarathi  #bridalgoals  #lookmarathi #picmarathi  #clickmarathi  #gf   #Maharashtra #marathiboy  #marathiculture  #Maharashtra_ig  #trad #marathi_stuff  #instagram #instalive  #swami #quite #patiljee तुम्हाला जर आपल्या पोस्ट आवडत असतील तर तुम्ही तुमच्या पेजवर सुद्धा टाकू शकता फक्त क्रेडिट द्यायला विसरू नका

Wenn dich jemand immer wieder verletzt, frag dich nicht, warum er das tut, sondern warum du das immer wieder zulässt.🥀 #insta #instagood #instagirl👑 #germangirl🇩🇪 #german #bewhatyouwanttobe #perfectjustthewayyouare

Немного о традиционной рождественской еде. Тушеная квашеная капуста с серым горохом и беконом и конечно клинтвейн. #рига #европа #рождество #отпуск #insta #instagood #like #likes #лайк

I'm not really a cat person 🤣 Tabby Town Cat and Dog Cafe - Silang, Cavite, Philippines Full video link is in the bio. Check out my latest vlog. Link is in the bio . . . . . . #thepadabas #padavlogs #vlog #youtuberuae #instagrammers #igers #instamood #instadaily #picoftheday #pics #insta #tabbytowncatcafe #tabbytown #silang #cats #dogs #catcafe #dogcafe #tagaytay #instastyle #style #cavite #catsofinstagram

മലർ മിസ്സിനെ ഓർക്കുന്നുണ്ടോ......?? .......................,.....................,.............. കിടു സ്റ്റാറ്റസ് വീഡിയോ വേണോ ?എന്നാ ഒന്നും നോക്കണ്ട വേഗം @ka_a_la_n_ Follow ചെയ്തോ .... Follow : @ka_a_la_n_ Follow : @ka_a_la_n_ Follow : @ka_a_la_n_ Follow : @ka_a_la_n_ Follow : @ka_a_la_n_ Follow : @ka_a_la_n_ Follow : @ka_a_la_n_ Follow : @ka_a_la_n_ Follow : @ka_a_la_n_ Follow : @ka_a_la_n_ ഇങ്ങ്‌ കേറിവാ... മോനൂസേ... 😍 😍 😍 .. .. .. #mallusongs #malayalamstatus #whatsappstatus #mallureposts #malayalamtypography #entekeralam #beingmalayali #malayalamquotes #mallus #crazymalayalam #lovemalayalam #moodygramkerala #keralagram #keraladiaries #mallugram #insta #instagood #instadaily #instagram #keralabride #karikkufresh #karikku #mammoty #mohanlal #kannur #thrissur #thalapathy @saipallavi.senthamarai @nivinpaulyactor #loveactiondrama

얼어죽게따..

In frame model @optimistic_specie Like 😍 comment 😍 follow Dm your beautiful pic for shoutout #shoutoutofbestpeople #model #modeling #cute #insta #pose #shoutout

Pizza kuali lagi,kali ni utk bekal anak gi sekolah.. 100% masak atas api,tak perlu oven.. Resepi utk 5x pizza👇👇 Tepung gandum 1kg Air suam 2 cawan Mauripan 1 peket Minyak masak 2 sudu Gula 1 sudu Secubit garam *uli bahan di atas sekurang2nya 5 minit ye😂😂 Berpeluh2 la jgk😄 🍕Bahan topping👇👇 Sos pasta tradisional-jenama bebas. Boleh letak macam2 topping, Hot dog/ayam/cendawan butang/nanas/tomato/cheese/seafood Tumis bawang holland n bawang putih..bila dah wangi..masuk bahan basah yg lain.contoh..ayam,hotdog n cendawan.. tumis sampai masak ye..perasakan dgn garam dan lada hitam..ketepikan. 🍕Step by step👇👇 1.gaul tepung dgn minyak.. 2.tambah air. uli tepung sekurang2nya 5 minit, bila dah x melekat kat tangan,tutup dgn tuala,rehatkan 1 jam. *sukatan air perlukan 2 cawan, tp 1cawan air tu,tuang mauripan dlm tu,masuk secubit gula..lps 2-3 minit,dah muncul buih2,baru campur dan uli tepung jadi doh. 2.slpas 1jam,doh tadi dah naik 2x ganda. Tumbuk2 doh tu biar angin dia keluar. 3.bahagi doh pd 5 bahagian atau lebih. 4.bentukkan doh,bila dah elok bulat dan leper,letak atas kuali. 5.Masak api kecik je. 10-15 minit ikut ketebalan pizza yg anda buat. Tutup dgn tudung periuk. Tak perlu letak minyak or letak lapik..masak je doh tu atas kuali 6.klu suka kerak pizza tu rangup,kena masak doh tu dulu sblm isi topping.. 7.klu suka lembut gebu mcm roti,letak topping atas doh mentah,baru masak.. susun siap2 atas kuali ye..baru senang sbb x perlu nak angkat2 doh tu..sbb topping tu berat..nanti berat n susah nak letak atas kuali/pan pulak.. 8.cheese tu ambil masa 3-4mnit utk cair ye.. *nka cpt..buat pkai roti nan/arab.. *resepi doh ni blh buat donut,roti dan pau.. Kredit: Murni Rahmat Follow ig @bawangchannel rapat² ok 😘 #resepisedap #resepi #rasa #menu #instaartist #insta #instagram #dessert #breakfast #teabreak #lunch #dinner #supper #sedap #intermittentfasting #makeupartist #blousemurah #tudung #love #ceritamakan #petua #cantik #kurus #kakijalan #cutie #holiday #positivequotes #vibes #tudung

🤔🤔🤔👁️👁️.... I swear this shid is on point... so I know when to hold em, annnd when to fold em.... . . . . ✴️✴️✴️✴️✴️✴️ @throwed_memes ✴️✴️✴️✴️✴️✴️ . 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 *NOTHING ELSE TO SEE BELOW HERE BUT HASHTAGS.... 👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽👆🏽 . . . #throwedmemes #Throwed1Hunnid #TeamGemini#Insta #HoodMemes #Ctfu #NoChill #Lmfao #Lmao #Funny #Laugh #PettyAss #MemeKing #Memes #NoChillButton #DankMeme  #RandomMeme #2k19 #itiswhatitis #WhySoSerious #instagood #UgoodImgood #ImJustSayinTho #LetsArgue #OooWeeMayne

Mengabarkan Sore ini Jumat 6 Desember 2019 Dari Randegan Karangjati Kec.Sampang Kab.Cilacap . . #jalan #jalanjalan #jalanraya #insta #instalike #instagramers #instagram #breakingnewsofficial

"Del Caribe mismo no he podido desarraigarme, en ninguna otra parte, yo hubiera podido escribir lo que he escrito, Si todo es tomado de la vida real." . Gabriel García Márquez . . Ser Caribe es sólo para personas con Clase. 🌴🌅 . . #Caribe . #photography #igers #picoftheday #likeforlikes #likes #flashback #tb #fbf #bestoftheday #photo #iger #like4like #tbt #throwback #photographer #vibe #instagram #model #insta #vibezofinsta #phooftheday #worldphotography #ilovephotography #ilovelandscapes #moodygrams #bokeh #vsco #naturephotography #wanderlust_tribe

♤If you are honestly happy , fuck what people thinks♤ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #instagood #insta #instafeed #instadaily #followforfollowback #likeforlikes #lifestyle #bestoftheday #picoftheday #capture #starboynation🌙 #blogger #fitness #dress #instalike #dope #toptags #photooftheday #loveyourself

불금인데 집에서 이러고있다 현호는 퇴근이 아직멀었다 지정아꼬셔서 마라탕 먹으러 가야지 야호 #좋아요 #😘

════ஜ۩۞۩ஜ═══════ ⚜ Kəşf'ətdən gələnlər follow ⚜ ═════ஜ۩۞۩ஜ═══════ ⚜ Paylaşdı @R1zi_xd ⚜ ═════ஜ۩۞۩ஜ═══════ ⚜ 🎬 Videoları кayd edin 😌 ⤴⚜ ═════ஜ۩۞۩ஜ═══════ ⚜ Yorum Atın 💬✏⚜ ═════ஜ۩۞۩ஜ══════ #instagram #insta #instagood #instapic #instas #instasg #aztagram #qizlar #likeforlikes #likeforfollow #followme #follow #azerbaijan #baku #instaazerbaijan #instabaku #azeaktive #azeactive #aktiv #aktivler #aktivler💙❤️💚🇦🇿🇦🇿🇦🇿 #aze #tagforlikes #keşfet #kesfet #ayakkabi #instalike #autolike #avtolike #instagram #insta #instagood #instapic #instas #instasg #aztagram #qizlar #likeforlikes #likeforfollow #followme #follow #azerbaijan #baku #instaazerbaijan #instabaku #azeaktive #azeactive #aktiv #aktivler #aktivler💙❤️💚🇦🇿🇦🇿🇦🇿 #aze #tagforlikes #keşfet #kesfet #ayakkabi #instalike #autolike #avtolike #takip

585° 🤩🤩💍💍💍 💎 @azayli_gold ----------------------------------------------------------------- Əlavə sual və sifariş ucun direct'e və ya whatsapp'a yazin 0517858505 Metrolara pulsuz catdrilma Unvana catdirilma 🚗🏡 #azayligold #gold #qizil #qizilsaat #saat #uzuk #jewllery #baku #moskvaunivermagi #diamond #fashion #fashionbaku #uzuk #damla #qolbag #sirqa #qizilinalisi #satish #deb #icon #mum #cum #follow #like #beyen #likeme #insta #instahodd

Угадайте страну по фото!😉✈️ #instagram #instagood #insta #instalike

Top #insta posts

Дико извиняюсь что без мейка и укладки, как говориться подловили на работе мои девочки @kanarskaya_ylia и @sheiko01031991 🥰🥰🥰 помните видео , где я смогла удержать всю банду из 11 хвостиков ? А теперь только с большим трудом могу максимум 4х усадить ))) растут как на дрожжах 😅 кто хочет себе такой букетик , пишите в Директ , возможна фотосессия, а так же приобретение такого чудо медведя хаски 😍😍😍 #алтайскийкрай #Городбарнаул #хаски #сибирскийхаски #моялюбовь #собакадругчеловека #волки #продажащенковхаски #продажа #купитьщенка #siberianhusky #Love #sport #husky_barnaul #husky #Whitehusky #snowWolf #wolf #huskypuppy #instahusky #instahuskies #insta #instagram

•••••••••••••••••••• #fashion #fashionblogger #fashionlover #instagood #instagram #insta #instadaily #black #blackhair #itsme #helloeveryone #on🔥

Tadi ada teteh2 manggil mangkanya gua nengok, pas nengok ko ga ada ilang goblok 🤪😅 . . . . . #hits #anakhits #anakhitsbanget #jakarta #likeforlike #like4like #lfl #lfl💛 #insta #instagood #instagram #instadaily #photo #photography #photooftheday #photographer #photoshoot #photos #igers #remaja #remajahits

Next Page