DESKGRAM
  1. pavlovaraya

#pavlovaraya Photos & Videos

pavlovaraya - 38 posts

Shah Alam Alerttt Cerita semalam Since sis masih ade lg bahan, sape nak? Will be heading to shah alam tomorrow. Available in box of 9. Mango curd drizzle. Last order malam ni ye jgn mintak esok idok la sempatttt. Pick up seksyen 11 shah alam. #pavlovaraya

Mini Pavlova Classic Berries untuk surprise delivery ke Bukit Tinggi Klang. Thank you Farah and Ismat πŸ’•. And happy birthday to you Ismat! #pavlova #minipavlova #pavlovaraya #pavlovaportklang #pavlovaklang #pavlovashahalam #foodstagram #dessertstagram #classicberriesminipavlova

Pavlova cake. Available for tempahan raya haji. Book yours now! Delivery will be on 9-10 August. #pavlovacake #kekpavlova #bigpavlova #pavlova #pavlovacakeshahalam #pavlovaportklang #pavlovaklang #pavlovashahalam #foodstagram #dessertagram #pavlovaraya #kekraya #baking #bakingwithlove

Buh my special cream sebelum letak buah. This special cream added extra bonus mark for my pavlova selain meringue. Rata-rata customer memang suka special cream ni. Siapa lagi yang suka πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹? . . . #pavlova #minipavlova #minipavlovaportklang #minipavlovaklang #minipavlovashahalam #foodstagram #meringuedisc #meringue #pavlovaraya #rainbowpavlova #rainbowpavlovadisc #pavlovadisc

Thank you Sis Nadrah πŸ’œ. Potluck di office. #babypavlova #smallpavlova #pavlovaraya #pavlovaportklang #pavlovaklang #pavlovashahalam

Double pavlova for open house.. Double the taste, double the funπŸ€—πŸ€—πŸ€—... #pavlovaraya #doublepavlova #pavlovaputrajaya #pavlovacyberjaya #pavlovapuchong #kuihraya2019

Tempahan untuk raya dibuka bermula hari ini. nak buat makan2, jamuan raya, rumah terbuka atau saje2 mengidam pun boleh πŸ˜‰. Extra charge for toppings. Tapi... @brownies.tales nak bagi FREE TOPPING untuk brownies atau pavlova untuk 3 orang terakhir yang tag sekurangnya 3 orang rakan. Kita akan pilih tepat jam 10 malam esok 11/06/19. *boleh tag sebanyak mgkn. *cod available for certain areas. #browniestales #brownies #browniesmurah #browniesmurahsedap #browniesraya #browniestower #browniesmelaka #browniesmelakamurah #browniesmelakasedap #browniesbukitkatil #browniesayerkeroh #browniesayermolek #browniesbukitlintang #pavlova #pavlovaraya #pavlovamelaka #pavlovasedap #pavlovamurah #minipavlova #pavlovaayermolek #pavlovaayerkeroh #pavlovers #minipavlovas #pavlovalover #aidilfitri2019 #desserts #desserttable #dessertlovers #foodporn

Raya Dessert. . Pickup/Delivery 3rd-4th June. Area Port Klang/Klang/Shah Alam. . Whatsapp Di 0182654513 or click whatsapp link from bio profile. . #rayadessert #pavlovaraya #cakepavlova #pavlovaportklang #pavlovaklang #pavlovashahalam #minipavlova #baking #instadessert #dessert #babypavlova

Extra!!! Classic Berries Mini Pavlova. First come first serve ya. Whatsapp sis dulu ya sebelum dtg pickup 0182654513. #minipavlova #pavlova #classicberriesminipavlova #pavlovaklang #pavlovashahalam #pavlovaportklang #pavlovaraya #cakepavlova

Korang buka puasa makan apa tadi? . Esok In Shaa Allah ada extra bake Classic Berries Mini Pavlova. Pickup after 1pm. Click link whatsapp di profile for inquiries. . #pavlova #minipavlova #minipavlovashahalam #minipavlovaportklang #minipavlovaklang #pavlovaraya #cakepavlova #classicpavlova #berriespavlova #chocolatepavlova

BABY PAVLOVA ! New size on the list. 2 boxes of baby pavlova untuk iftar dengan sedara-mara semalam. Ini bite size comel ye. Sangat sesuai untuk majlis-majlis ramai especially untuk raya ni kan. Senang nak gigit, tak perlu bersungguh nganga besor besor sampai comot hodoh muka nak makan πŸ˜€. Kalau Di, Di suka makan dengan sudu fefeeling gittew. Tapi ramai customer Di makan pakai bare hand je. Haha. Tu yg comot2 makan kena nganga besar. Haa ni dah release new size BABY PAVLOVA ni. Masalah anda dah settle! Cepat grab ! Tempahan untuk RAYA DESSERT close lagi 3 hari sahaja! Whatsapp Di 0182654513 atau click link di profile. #babypavlova #pavlova #minipavlova #pavlovaportklang #pavlovaklang #pavlovashahalam #pavlovaraya

7” fruitty pavlova RM45 only Topping: strawberries,kiwis and blueberries Whatsapp now for booking ! 0174959461 #pavlovamurah #pavlovajitra #pavlovaalorsetar #pavlovaraya

Pavlova for Raya.Thank you kak Kamalia for the order. . SELAMAT HARI RAYA AIDILFIRI MAAF ZAHIR & BATIN . #pavlova #minipavlova #syjual #pavlovaraya #pavlovaipoh

#Pavlovaraya

Last Minute Order From Kazen aka Famous Baker From Kedah.hhii.. tq Darlim ?Munifah Mohammadd #16pcsminipavlova #pavlovaraya #kekkotabharu #kelantanbakers #pavlovakotabharu #minipavlova

Selagi ada eggwhite dlm fridge. Yg penting biarkan pd suhu bilik sblm digunakan . Insha Allah jadi . #pavlovaraya . #rayagift to my fren linda .

#pavlovaraya . Segala jenis pasaraya cari stoberi x jumpa. Yg jumpa buah kiwi je. Kiwi pun kiwi laaaa. #manistahappotongkaki .

Retak menanti belah . #pavlovaraya . For my birthday girl , #farhah

Atas request ciksue kite. Buat lah jugak. Maafkan ambe kalu dok jadi. Kite dah lama tak buat. Dok ingak doh.. #pavlova #pavlovaraya #rayaganukite

Kisah pagi tadi. Safely delivered to Kak Lela @laylafarid , #MenaraPNS #BangsarSouthCity Happy pavlova~ing MyFranchise!! #raya #pavlovaraya #potluck #pavlova #PavlovaMalaysia #PavlovaSedapKurangManis #pavlovasedap #pavlovaklangvalley #pavlovakl

All 100 pcs ini Nani yang punyaaa.. ! Haha.. tq Nani.. bertahun2 xjumpa bersua kembali.. . Classic Pavlova for Raya Celebration Bank Rakyat. Slamat Hari Raya semuaaaa!! . #PavlovaSedapKurangManis #pavlovasedap #pavlova #PavlovaMalaysia #ClassicPavlova #pavlovacheras #pavlovakl #PavlovaKlangValley #BankRakyat #MenaraKembarBankRakyat #raya #pavlovaraya #TRSKitchen #TRSRaya #TRSDessert

Done delivered to Ms Najwa Halim! Tq dearie.. Selamat menikmati kesedapan pavlova #therichsiblings yaaa .. kikikiii . . #pavlova #PavlovaMalaysia #pavlovaraya #ClassicPavlova #pavlovabangi #pavlovacheras #TRSKitchen #TRSDelivery #TRSDessert #pavlovawangsamaju

Tq Ms.Adlina @adlinaemery dearie..dah repeat lagi Mini Pavlova - Classic dari #therichsiblings .. Selamat Minum Petang! ;) . #pavlova #PavlovaMalaysia #pavlovaraya #doubledeckpavlova #ClassicPavlova #pavlovabangi #pavlovacheras #TRSKitchen #TRSDelivery #TRSDessert #pavlovawangsamaju

Double Deck Classic Pavlova!! Weehoooo~ Tq dear Ms Fatimah Jameelah. Repeat order lagi dgn #therichsiblings .. =) . #pavlova #PavlovaMalaysia #pavlovaraya #doubledeckpavlova #ClassicPavlova #pavlovabangi #pavlovacheras #TRSKitchen #TRSDelivery #TRSDessert

Notis Makluman. Maaf sgt2.. Tempahan #pavlova dari #TRSKitchen utk tarikh 8 Ogos pun dah PENUH. Kami terpaksa tutup tempahan.. Maaf sgt2 ya. Dan terima kasih kpd semua yg terus sokong #therichsiblings =) #pavlovaraya #pavlovakl #pavlovacheras #pavlovakajang #pavlovabangi

Notis Makluman. Maaf sgt2.. Tempahan #pavlova dari #TRSKitchen utk tarikh 28 Julai - 3 Ogos telah PENUH. Kami terpaksa tutup tempahan.. Maaf sgt2 ya. Dan terima kasih kpd semua yg terus sokong #therichsiblings =) #pavlovaraya #pavlovakl #pavlovacheras #pavlovakajang #pavlovabangi

Classic Pavlova - Strawberries sajaaa! Ononnommm! Safely delivered to Ms Nia. Tq dear.. :) . Mcm ni, M size, RM30. Delivery RM10 per trip for Klang Valley area, Kajang, Bangi, Putrajaya. WA 011.2800.6376 utk pertanyaan dan tempahan ya.. . #pavlovaraya #raya #PavlovaSedapKurangManis #pavlovasedap #pavlova #PavlovaMalaysia

Morning delivery to Ms Adlina at #WangsaMaju . Tq dearie dear.. Utk makan2 sendiri & Kids Raya Gathering. Hope semuaaa org sukaaa.. yeayyy! #pavlovaraya #raya #PavlovaSedapKurangManis #pavlovasedap #pavlova #PavlovaMalaysia

Nmpk tak rupe die yg marshmellow tue..hmmm..masuk je dlm mulut..cair..sdp!!!πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Puas ati mkn homemade ni..hehe.. #pavlovaraya #perak #dolcedellicious

#nofilter Mango Madness!!! Upgrade your fruits on #ClassicPavlova #TRSKitchen !! L size Classic Pavlova with Lily Mango only RM50. . WA 011.2800.6376 utk tempahan atau pertanyaan. . #pavlova #pavlovamalaysia #pavlovaraya #pavlovasedap #PavlovaSedapKurangManis

#babypavlova #pavlovaraya untuk makan2,thank you #kreatif4usweetooth ,pm atau whatsapp 0123241820 untuk order

#pavlova #pavlovaraya (",)

Keep calm and focus on frosting #pavlova

Fikirkan dessert untuk Open House? Buah tngan nk bagi bakal mak mentua? Jamuan hari raya? Makan sendiri pon bole ;p Mari la order #pavlovaraya saya lgi byk order lgi banyak diskaun sy bg :) Whatsapp 0192427441 #pavlova #bynadeajamal #dessert #openhouse #hariraya #aidilfitri2013 #syawal1434h #jamuanraya #rumahterbuka #rayaonfire2013

Pavlova raya! Yg ni duk diam2 dlu dlm peti sejuk delivery mlm .. #pavlova #bynadeajamal #pavlovaraya

Pavlova raya β™₯ #pavlova #bynadeajamal #pavlovaraya

Top #pavlovaraya posts

Keep calm and focus on frosting #pavlova

#babypavlova #pavlovaraya untuk makan2,thank you #kreatif4usweetooth ,pm atau whatsapp 0123241820 untuk order

#pavlova #pavlovaraya (",)

7” fruitty pavlova RM45 only Topping: strawberries,kiwis and blueberries Whatsapp now for booking ! 0174959461 #pavlovamurah #pavlovajitra #pavlovaalorsetar #pavlovaraya

Shah Alam Alerttt Cerita semalam Since sis masih ade lg bahan, sape nak? Will be heading to shah alam tomorrow. Available in box of 9. Mango curd drizzle. Last order malam ni ye jgn mintak esok idok la sempatttt. Pick up seksyen 11 shah alam. #pavlovaraya

BABY PAVLOVA ! New size on the list. 2 boxes of baby pavlova untuk iftar dengan sedara-mara semalam. Ini bite size comel ye. Sangat sesuai untuk majlis-majlis ramai especially untuk raya ni kan. Senang nak gigit, tak perlu bersungguh nganga besor besor sampai comot hodoh muka nak makan πŸ˜€. Kalau Di, Di suka makan dengan sudu fefeeling gittew. Tapi ramai customer Di makan pakai bare hand je. Haha. Tu yg comot2 makan kena nganga besar. Haa ni dah release new size BABY PAVLOVA ni. Masalah anda dah settle! Cepat grab ! Tempahan untuk RAYA DESSERT close lagi 3 hari sahaja! Whatsapp Di 0182654513 atau click link di profile. #babypavlova #pavlova #minipavlova #pavlovaportklang #pavlovaklang #pavlovashahalam #pavlovaraya

Raya Dessert. . Pickup/Delivery 3rd-4th June. Area Port Klang/Klang/Shah Alam. . Whatsapp Di 0182654513 or click whatsapp link from bio profile. . #rayadessert #pavlovaraya #cakepavlova #pavlovaportklang #pavlovaklang #pavlovashahalam #minipavlova #baking #instadessert #dessert #babypavlova

Tempahan untuk raya dibuka bermula hari ini. nak buat makan2, jamuan raya, rumah terbuka atau saje2 mengidam pun boleh πŸ˜‰. Extra charge for toppings. Tapi... @brownies.tales nak bagi FREE TOPPING untuk brownies atau pavlova untuk 3 orang terakhir yang tag sekurangnya 3 orang rakan. Kita akan pilih tepat jam 10 malam esok 11/06/19. *boleh tag sebanyak mgkn. *cod available for certain areas. #browniestales #brownies #browniesmurah #browniesmurahsedap #browniesraya #browniestower #browniesmelaka #browniesmelakamurah #browniesmelakasedap #browniesbukitkatil #browniesayerkeroh #browniesayermolek #browniesbukitlintang #pavlova #pavlovaraya #pavlovamelaka #pavlovasedap #pavlovamurah #minipavlova #pavlovaayermolek #pavlovaayerkeroh #pavlovers #minipavlovas #pavlovalover #aidilfitri2019 #desserts #desserttable #dessertlovers #foodporn

Korang buka puasa makan apa tadi? . Esok In Shaa Allah ada extra bake Classic Berries Mini Pavlova. Pickup after 1pm. Click link whatsapp di profile for inquiries. . #pavlova #minipavlova #minipavlovashahalam #minipavlovaportklang #minipavlovaklang #pavlovaraya #cakepavlova #classicpavlova #berriespavlova #chocolatepavlova