DESKGRAM
  1. rawatdalamanwanita

#rawatdalamanwanita Photos & Videos

rawatdalamanwanita - 1.2k posts

Apa yang best sanggat JAMU DEWI DARA by SDM??😊 Okey saya nak share cikit info tentang JDD👇👇 Jika anak dara amalkan secara konsisten, JDD membantu seimbangkan hormon, merawat senggugut, mengatasi masalah jerawat, mengatasi masalah badan berbau, menormalkan kitaran period serta melawaskan pembuangan. Jika mak dara amalkan secara konsisten , JDD membantu atasi masalah ketidakseimbangan hormon kerana faktor usia dan tekanan. JDD juga membantu mengatasi kenaikan berat badan, so body maintain, cutting tetap cun, dalaman sentiasa terjaga, kekal rapat dan padat 😍 Aset² dalaman tetap melentik dan kencang.Wajah sentiasa ada seri.JDD juga membantu merencatkan pertumbuhan cycst dn fibroid. Sanggat sesuai untuk wanita berpantang kerana ia boleh kecutkn rahim, menghangatkn urat yg sejuk, memberi tenaga, melancarkn perjalaan darah serta menambah susu ibu. Jika nenek dara amalkan secara konsisten Insyallah semakin bertenaga, dapat mengurangkn sakit² urat dan badan serta melancarkn pengaliran darah. Nenek mudah untuk bersolat dan beramal. Banyak khasiat JDD, sanggat berbaloii diamalkan oleh setiap wanita 😍 #jamudewidarabysdm #rawatdalamanwanita #Herbawanita

SUSU RIZQI BAIK UNTUK IBU DALAM PANTANG. ibu yang sedang berpantang best kan kalau susu badan ibu banyak makin montel la baby awak nanti...bila minum susu rizqi ni luka jahitan bersalin pon cepat sembuh xkira sama ada ibu bersalin normal or cezer... Badan pon bertenaga je..selain tu juga kulit ibu pon nnti rasa lembut je..mcm2 la nanti ibu akan rasa kebaikannyer susu rizqi ni.. . Ade yang tgh hamil atau tgh tggu hari ke tu?? Jom grab susurizqi untk minuman tambahan sewaktu berpantang nanti banyak sgt manfaat untuk ibu dan baby tau..xrugi cuba ❤ . http://www.wasap.my/0197792704/naksusurizqi . #mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

SUSU RIZQI BAIK UNTUK IBU DALAM PANTANG. . ibu yang sedang berpantang best kan kalau susu badan ibu banyak makin montel la baby awak nanti...bila minum susu rizqi ni luka jahitan bersalin pon cepat sembuh xkira sama ada ibu bersalin normal or cezer... . Badan pon bertenaga je..selain tu juga kulit ibu pon nnti rasa lembut je..mcm2 la nanti ibu akan rasa kebaikannyer susu rizqi ni.. . Ade yang tgh hamil atau tgh tggu hari ke tu?? Jom grab susurizqi untk minuman tambahan sewaktu berpantang nanti banyak sgt manfaat untuk ibu dan baby tau..xrugi cuba ❤ . http://www.wasap.my/0197792704/naksusurizqi . #mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

MINUM SUSU RIZQI SEJAK PREGNANT SEUSIA 3 BULAN LAGI..ALHMDLLAH HB X PERNAH DROP MAINTAIN BACAAN 11 12 GITU.. . selain hb maintain badan pon sentiasa bertenaga sokmo walaupon kerja penat.baby lahir kulit bersih pinkish2 ramai org puji sampai sepupu pon tergoda nak minum susurizqi kerana sepupu juga sedang hamil. . . Lepas bersalin niat nak ambil wl pula katenyer sebab wl 2in1 sambil merawat dalaman dan luaran pon bole jadi cntik ❤ . Beliau juga menggunakan feminin wash by mamadil.. . -pengguna- . ada yang berminat nak cuba set mamadil terutama susurizqi dan women love ni?? Jom click ⤵️⤵️ . http://www.wasap.my/0197792704/nakmamadil . #mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

Tips Kembali Dara Diharap dengan petua ini dapat mengubah hidup anda suami isteri. Kebahagian rumahtangga sangat perlu dititikberatkan agar kekal bahagian hingga ke anak cucu. F*r*j yang longg*r sangat menganggu dalam hubungan suami isteri dan sering berakhir dengan krisis. F*r*j yang rapa*t, isteri yg manja, sihat dan prihatin ia akan mengeratkan lagi hubungan suami isteri dan mengekalkan kebahagiaan rumahtangga. Rasa bermanfaat? Jom kita pakat SHARE. 😍✌️ #JamuBersihDalaman #PakarKesihatanDalamanWanita #PerapatPulihDara #JamuDewiSuci #mantap #kentutfaraj #kentutvagina #rawatdalamanwanita #AGENTDROPSHIPWANTED

Dengan menggunakan JAMMU QHITA 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :- 1)Body yang MANTAP 😋 2)Breast yang MONTOK 🍒 3)Punggung yang GEBU 🍑 4)Miss v yang KETAT 😚 5)Rambut yang semakin LEBAT 😍 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak

TIME PEKNEN KALAU DAPAT SERANGAN SAKIT GIGI MEMANG PERIT . Siksanya bila tengah hamil kita di serang sakit gg kan? Nak2 pulak tengah mabuk alahan alahai mmg bertambah siksa x trkata... . Susu kambing ni baik untuk tambah kalsium sewaktu preggy..kalau awak ade masalah yg sama dan sedang hamil #SUSURIZQI mamadil la solusinya ❤ . Berminat nak cuba? Click ⤵️⤵️⤵️ . http://www.wasap.my/0197792704/nakmamadil . #mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

. SERLAHKAN KEJELITAANMU DENGAN ❤️VISARI❤️ . Mengandungi Herba Aktif, HERBA TUMBUHAN Pueraria Mirifica, Ianya dikenali juga sebagai Kwao Krua yg banyak ditemui di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand dan Myanmar. Di Thailand, ianya dipanggil *Kwao Krua Kao*. ❤️Terutamanya untuk memantapkan aset Wanita seperti punggung dan payudara.❤️ Ianya juga bertindak sebagai . • agent anti penuaan yang bagus utk kesihatan kulit, kuku, rambut •menghilangkan jerawat •yg ada masalah period dpt menstabilkan hormon, •masalah keputihan •sakit tumit •angin dalam badan •sakit ari ari •sering letih & lenguh badan dan lain-lain yang berkaitan dengan masalah dalaman Wanita . #jamuvisari #awetmuda #antipenuaan #rawatrahim #bodylentik #breastmontok #periodproblems #periodcramps #sakittumit #rawatdalamanwanita #pcos

Jamu qhita body perfection barang hott🔥🔥🔥💥 . Tak kan nak tunggu orang lain dah cantik lentik putih mantop gebus baru korang nak cuba. Jom tengok apa jammu qhita . . . ❤️Kulit gelap JADI PUTIH GEBU ❤️Kulit kusam JADI BERSERI ❤️Badan kurus JADI BERISI ❤️Badan gemuk JADI LANGSING ❤️Perut menggeleber JADI RAMPING ❤️Body straight JADI ADA CUTTING ❤️Payudara kendur JADI TEGANG MONTOK ❤️Punggung leper JADI LENTIK ❤️Miss v longgar JADI KETAT ❤️Suka marah jadi EMOSI TERKAWAL ❤️Keputihan banyak TEROS HILANG! ❤️Nafsu kurang JADI BERSEMANGAT ❤️BADAN lesu TEROS BERTENAGA . . . LAGI? 🌹boleh jadi milkbooster untk yg breastfeed mom😍 🌹SESUAI UNTUK YG NAK IKHTIAR HAMIL😍MUDAH HAMIL . . . Kesannya?? 😎korang rasa berkeyakinan,tak rasa rendah diri/malu 😎Husband/boyfriend/tunang cemburu kalau orang lain tengok korang!! EX pulak menyesal tinggalkan korang😍 . . RM 50 untuk 30biji.. Sebiji sehari je.. Produk dah tentu berkesan!! Lepas tu semua fungsi yg korang nak ada. All in 1 tau.. lagi jimat! ORIGINAL JAMU QHITA . . . 01111008007 01111008007 01111008007 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

KHASIAT JAMMU QHITA . 1-mencantikkan kulit 2-menaikkan seri wajah 3-mencantikkan bentuk badan 4-menambahkan size payudara 5-mengecutkan rahim & bahagian peranakan 6-memelihara kesihatan, kecantikkan wajah & tubuh badan. . WHATSAPP FOR ORDER👇👇👇 📲01111008007 📲01111008007 📲01111008007 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

PAYUDARA KENDUR? KECIK? SIZE BESAR SEBELAH? PUNGGUNG TAK MONTOK? . . . Jangan Risau VISARI boleh bantu korang cantikkan kembali Aset2 Berharga korang tu! Selain dari menjaga Miss V dan dalaman Wanita, Jamu VISARI Juga boleh mendapatkan Payudara & Punggung yang montok dan cantik! . VISARI juga mampu tinggatkan keghairahan dan kebahagiaan dalam rumahtangga. . BREAST, BOOTY & BODY MANTAP... MISS V KETAT kesan seawal 5 hari‼️ . #jamuvisari #awetmuda #antipenuaan #rawatrahim #bodylentik #breastmontok #periodproblems #periodcramps #sakittumit #rawatdalamanwanita #pcos #vaginaketat #punggungmontok

IBU HAMIL JANGAN AMBIL MUDAH JIKA HB AWAK LOW..JOM ATASI DENGAN SUSU RIZQI.. . Checkup regular hb maintain 13.9 asbab minum susu rizqi.. . Sebelum minum hb 10.8 selepas ambil susurizqi hb naik jadi 13. Peknen sebelm ni x pernah sampai 13. ALHMDLLAH.. . Susurizqi di perkaya dgn bhn2 mkanan sunnah banyak khasiat untuk ibu dan baby ❤ . Nak cuba? Just click ⤵️⤵️⤵️ . http://www.wasap.my/0197792704/nakmamadil . #mamadilpasirgudang #mamadiljohor #mamadilsingapore #mamadilkotamasai #mamadilserialam #mamadilulutiramjohor #mamadiltebraujohor #mamadillarkin #mamadilmalaysia #mamadilsusustrawbery #mamadilwomenloveoriginal #rawatsakitkulit #milkbooster #rawatsakitkulitpsiorosis #rawatasma #rawatdarahrendah #rawatselesema #rawatdalamanwanita #rawatperiodtdkteratur #jamuawetmuda

Suplemen Herba Alami bantu menurunkan berat badan secara semulajadi, merawat dalaman wanita luar dan dalam, Inchloss paling pantas berkesan! . . Nak sis bantu? Whatsapp 013 9090306 . . #sisbantu #suplemen #herbacepatkurus #herbakurus #herbadetox #nakkuruscepatselamat #kuruscepat #jomkurus #jomfollow #photooftheday #visitmyig #igmalaysia #igers #murah #fitness #myfitnesspal #fitnessmotivation #bodyfit #Inchloss #youcanloseweightfromhome #youcandoit #cantikalami #obatherbalalami #dherbs #terlajaklaris #rawatdalamanwanita #instagram #instafamous

. Ramuan yg sama tetapi nama dan botol yg berlainan 😊 bak kata org kita tukar baju baru lah yek 😄... . . • 🍀 JELITA TIMUR by UMR Empires🍀 . 🍂 Ramuan berasaskan herba alam semulajadi. Rahsia dari pusaka titih bertitih dari pengamalan wanita dulu kala. . . ♻Melalui proses pembuatan dan pembungkusan di kilang bertaraf GMP . 🆙 Kelulusan pendaftaran dgn KKM 💯% . DI JAMIN SANGAT BERKESAN👍🏼👍🏼👍🏼 . 💪🏻 #bertenaga 💃🏻 #kuruscepat 🏃‍♂️ #cergasaktif 👭 #rawatdalamanwanita 🙋‍♀ #keyakinan 👩🏻‍🦰 #awetmuda 💏 #RapatDalam . . 📲 016-793 4782 . #jelitatimur #jamutok #buangtoksin #detox #dietketat #menusihat #lostappetite #nakcantik #nakkurus #pantasberkesan #goodmorning #goodnight #slimmingworld #fitnessmotivation #igers #instagood #instafamous #instafood #likeforlikes #followermalaysia #followforfollowback #jomkurus1malaysia #jomfollow

perbezaan ketara, i memang tak suka susu tapi jika nak kesan terbaik i terpaksa ambil dgn susu..so bila ambil jamu kena la jaga pantang dia..elakkan air bergas dan berkafein ye.. apa2 leh pm/dm sy ya.. no ws ada di bio ig.. rm50 1 botol mengandungi 30 kapsul 😘 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Saya nak kurus.. X nk ade lemak2 perut.. Benci mcmni 😭.. Penat makan prodak lain.. X menjadi2 jugk stress.. Nk kurus x lame dah nk raya nk dekat.. Terigin nak badan Saiz S hmmm kalau pakai baju kebaya peer lawa.. x payah habis duit beli ubat kurus hrge rm80 beratus2 habis buang mase la.. Dah banyak kali beli ubat kurus bile dah kurus dada xade punggung xade.. Kalau blh nk dapatkn semua berubahan.. Besarkan payudara miss v ketat xade keputihan, kulit cerah.. Rambut x gugur blh kurus.. X nk ke kalau nak . Jom la try jammu qhita 😍 ini la kelebihan jamu qhita sangat hebat. . 🌹🌹KELEBIHAN JAMMU QHITA 🌹🌹 . 🌺Mujarab menghilangkan jerawat/bintik2 halus terutamanya di belakang badan & lengan. 🌺 Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap. 🌺 Menaikkn seri wajah 🌺 Membesarkan payudara 🌺 Buang angin dlm badan 🌺 Kulit sangat halus & licin. 🌺 Kulit cerah sekata. 🌺 Memudarkan parut. 🌺 Bentuk badan semakin kemas&menarik. 🌺 Membersihkan “dalaman” wanita. 🌺 keputihan keluar di awal pengambilan. Semakin hari semakin bersih & bersih. 🌺 Mujarab untuk merapatkan rahim. 🌺 Melancarkan period. 🌺 Mencantikan payudara & pung gung. 🌺 Semakin cantik & menarik dengan pengambilan yg konsisten . Harga rm50 tidak termasuk postage . In Syaa Allah Sis cuba bantu hingga uolls nmpak remaja semula 😍😍 . 📲01111008007 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

kawan2 gelakan awk sebab body straight mcm tiang api ? . bf/husband pulak jenis gatal miang suke tgk prempuan hot2 yg body rencik😱😱😱 . Body awk plak xde cutting 😱 x de shape 💃🏻 xde curl 💃🏻 aset layu 😌 . Anda impikan body goal mcm tu 👆🏻 ? body sexy montok bergetah 💃🏻 berangan je klau x usaha jangan haraplah bole dpt dik oi. nk body mantap shape boek mcm ni 💃🏻💦🍑 consume je JAMU QHITA setiap hari kesanya bole npk dlm mse beberape minggu je . . x caya ? jom try dlu bru tahu mcm mne power ke x JAMU QHITA ni . x try xtahu dh try comfirm nk repeat beli lgi . comfirm bergetar habis lah tulang rusuk cik abg uolls nnti 😆 . . Nak dptkn JAMMU QHITA?? 01111008007 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

MASALAH KEPUTIHAN YG DIBIARKAN BOLEH MEMBAWA PADAH !!! . hampa nak tau x? Kajian telah menunjukkan, sebanyak 75% wanita yang sudah berkahwin berhadapan dengan masalah keputihan berikutan oleh hubungan intim. . Bukan tu ja, keputihan juga boleh membawa kepada penyakit yg kronik kerana ada faktor tertentu yang membolehkan ia terjadi. so, nk tunggu parah dlu bru nk merawat? jgn di fkirkn lg.. mencegah tu lbh baik dari merawat.. . #Juswhoda mampu menyelesaikn masalah anda.. Haaaaa tunggu apa lagi...👇👇👇👇👇👇 . 📱 Http://www.wasap.my/60194309505 . #jusjamuwhoda #rawatdalamanwanita #rawatkeputihan #jussejutakhasiat #miniagentwanted #serendahrm88 #WhodaRawang #Jus #Whoda #Rawang

PAYUDARA KENDUR? KECIK? SIZE BESAR SEBELAH? PUNGGUNG TAK MONTOK? . . . Jangan Risau VISARI boleh bantu korang cantikkan kembali Aset2 Berharga korang tu! Selain dari menjaga Miss V dan dalaman Wanita, Jamu VISARI Juga boleh mendapatkan Payudara & Punggung yang montok dan cantik! . VISARI juga mampu tinggatkan keghairahan dan kebahagiaan dalam rumahtangga. . BREAST, BOOTY & BODY MANTAP... MISS V KETAT kesan seawal 5 hari‼️ . #jamuvisari #awetmuda #antipenuaan #rawatrahim #bodylentik #breastmontok #periodproblems #periodcramps #sakittumit #rawatdalamanwanita #pcos #vaginaketat #punggungmontok

Hai guys 😍 #selamattengahhari Dah lunch ke uols.. . . Monday bluesss 😆 settle dah pagi td bekpes #JelitaTimur campur dalam air milo 😋 cara paling senang sis consume JT kt ofis.. . . Nak #jelita #cantik #awetmuda #kuruslangsing #sihatbertenaga #sihatluardalam #ketat #rawatdalamanwanita jom kita consume hari2 Jelita Timur ni.. mmg bagus sgt!! #pantasbuanglemak #detox #buangtoksin #buanglemaktepu #inchloss cepat dlm masa 1 week dh nmpk kesan!!! . . Berminat nk cuba?? Tekan link at bio profile 😉 Atau Whatsapp 📲 013 9090306 #herbacepatkurus #Herbakurus #youcanloseweightfromhome #cabarankurusonline #bazaarpaknil #visitmyig #viral #eatcleans #photooftheday #photoshoot #followermalaysia #follow4follow #instagood #instafamous #instagram

Dengan menggunakan JAMMU QHITA 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :- 1)Body yang MANTAP 😋 2)Breast yang MONTOK 🍒 3)Punggung yang GEBU 🍑 4)Miss v yang KETAT 😚 5)Rambut yang semakin LEBAT 😍 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂 . Jimat duit 1produk semua DAPAT . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN JAMMU QHITA :- ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah keputihan secara total. . . ✔ TAHAN 1 BULAN Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗 .JAMMU QHITA . . Ws segera 011-1100 8007 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

JAMMU QHITA . ➡️membesarkan payudara ➡️membesarkan punggung ➡️merampingkan pinggang ➡️mencantikkan tona kulit ➡️menyembuhkan luka dalaman ➡️mengetatkan miss v ➡️menghilankang bau miss v ➡️menghilangkan keputihan teruk ➡️menguatkan rambut ➡️memperlancarkan haid ➡️menambahkan seri wajah dan awet muda ➡️mengempiskan perut di waktu tidur ➡️mengawal selera makan ➡️menghilangkan lesu waktu pagi . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

DULU GEMUK MACAM GAJAH 🐘 SEKARANG MANTAP MACAM SUPERMODEL 💃 - - JAMMU QHITA ni special tau ❤ bukan aset je dia cover tapi body sekali boleh mantap 😱 - - Nak kurus boleh , nak gemok boleh , nak ada curve boleh 👯 semua boleh uolls 🌸 - - Rugi besauu kalau tak cuba 🍑 moh leh grab sekarang !! - - Whatapps 01111008007 or DM 👸 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Miss v umpama berlian. Sangat berharga dan harus dijaga dengan betul. Jadi, jangan ambil mudah. Kebersihan dalaman amat penting! Kena la wangi-wangi, bersih, ketat & grip lebih kan. Tambah2 wanita dah dah lahirkan anak secara normal. Dan Visari juga sgt bagus untuk rahim.😍 . #visari #jamuvisari #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmuda #vaginaketat #rawatdalamanwanita

SERLAHKAN KEJELITAANMU DENGAN ❤️VISARI❤️ • Mengandungi Herba Aktif, HERBA TUMBUHAN Pueraria Mirifica, •• Ianya dikenali juga sebagai Kwao Krua yg banyak ditemui di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand dan Myanmar. Di Thailand, ianya dipanggil *Kwao Krua Kao*. Terutamanya untuk memantapkan aset Wanita seperti punggung dan payudara. ••• Ianya juga bertindak sebagai . •agent anti penuaan yang bagus utk kesihatan kulit, kuku, rambut •menghilangkan jerawat •yg ada masalah period dpt menstabilkan hormon •masalah keputihan •sakit tumit •angin dalam badan •sakit ari ari •sering letih & lenguh badan dan lain-lain yang berkaitan dengan masalah dalaman Wanita •••• #jamuvisari #awetmuda #antipenuaan #rawatrahim #bodylentik #breastmontok #periodproblems #periodcramps #sakittumit #rawatdalamanwanita

Dengan menggunakan JAMMU QHITA 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :- 1)Body yang MANTAP 😋 2)Breast yang MONTOK 🍒 3)Punggung yang GEBU 🍑 4)Miss v yang KETAT 😚 5)Rambut yang semakin LEBAT 😍 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Tgk ni si JT dok berkepit tgh2 kat si labu 👻 Ada rahsia dia sebalik tu 😄 Patut la org kata JT ni berantooo 😆😆😆 Nak tau x apa sebab?? . Hahaha.. sebabnya mkn JT ni hari2 boleh jd lidi 😲 betoii kaa 😱 ye la.. konsume tanpa skip tau.. lemak2 tepu dlm badan yg bertahun simpan tu cepat je cair tau.. #detox mmg power la.. sbb tu rugi kl x cuba dr skrg 😂 . Makanan herba mmg bagus utk kesihatan dalaman dan luaran.. nak cantik, awet muda bermula dr skrg! Tgk je la #testimoniJelitaTimur makin mengancam skrg 💃 . Berminat ke nak cuba 😄 tak tergoda ke ngan testimoni kami (tgk kat ruangan komen 😉) Aajommm la wsapp sis . . 013 9090306 Stokis Jelita Timur . . . . . #sisbantu #suplemen #herbacepatkurus #herbakurus #herbadetox #nakkuruscepatselamat #kuruscepat #jomkurus #jomfollow #photooftheday #visitmyig #igmalaysia #igers #murah #fitness #myfitnesspal #fitnessmotivation #bodyfit #Inchloss #youcanloseweightfromhome #youcandoit #cantikalami #obatherbalalami #dherbs #terlajaklaris #rawatdalamanwanita #instagram #instafamous

Tak sangka boleh kurus mcm ni 😂.. mak anak 3 ni.. dh capai impian cutting anak dara 😍.. mcm x caya wehhh 😂😂 . . Masa mula2 beli JT ni ngan sis zai.. badan dia mmg cubby mcm sis zai dulu2 cubby mcm dia la 😂.. tp x sangka setelah konsisten hari2 dan sentiasa repeat order Jelita Timur.. akhirnya tiada mustahil lg bg mendptkan bentuk badan yg menjadi idaman setiap wanita 💃 . . Makanan herba ni mmg bagus utk badan kita.. terutamanya wanita.. bg yg nk merawat dalaman tu mmg bagus mkn herba2 ni.. dlm ramuan Jelita Timur dh lengkap.. nk rawat dalaman boleh, nk detox boleh, nk buang angin berlebihan boleh, rawat sendi2 boleh.. mcm2 lagi la 😄 yg best lemak2 tepu pun cepat je cair dlm badan tu.. sbb tu inchlost pantas je berkesan.. ramai yg bertukar saiz dh skrg 😄 . . . So kl ada yg nak sis bantu.. boleh wsapp je link at bio.. . . . . #sisbantu #suplemen #herbacepatkurus #herbakurus #herbadetox #nakkuruscepatselamat #kuruscepat #merdekasale #jomkurus #jomfollow #photooftheday #visitmyig #igmalaysia #igers #murah #fitness #myfitnesspal #fitnessmotivation #bodyfit #Inchloss #youcanloseweightfromhome #youcandoit #cantikalami #obatherbalalami #dherbs #terlajaklaris #rawatdalamanwanita

Tak terkata gembira rasanya bila berat dah turun.. . badan pun ringan.. kl sebelum ni termengah-mengah.. nak berjalan jauh lg la rasa penat je.. . . Bertapa seksanya badan berat kategori obes ni nk solat.. sis sllu tgk kawan sis bila dia solat susah dia nk duduk tahiyat.. kesian sgt tgk dia.. bila badan obes ni mcm2 penyakit nk dtg.. . Jadi lebih baik ambil tindakan awal.. sis pernah rasa seksanya badan obes ni 😂.. smua benda tersekat.. sejak amal #JelitaTimur beratt mulai turun slow2.. badan pun dh ringan skrg.. Alhamdulillah.. . . syukur dgn Suplimen #terbaik ni bahan2 pun dari #herbaAlami je.. mmg byk membantu utk #detox.. . . #sisbantu akan selesaikan masalah korang yg mengalami berat badan.. . . Whatsapp 013 9090306 . . #testimonidirisendiri #herbakurus #herbadetox #nakkuruscepatselamat #kuruscepat #merdekasale #jomkurus #jomfollow #photooftheday #visitmyig #igmalaysia #igers #murah #fitness #myfitnesspal #fitnessmotivation #bodyfit #Inchloss #youcanloseweightfromhome #youcandoit #cantikalami #obatherbalalami #dherbs #terlajaklaris #rawatdalamanwanita

🌼jammu qhita tu apa?? jammu qhita ialah sejenis jamu yg kursus utk wanita masa kini nak cantik slim solid.. . 🌼harga jammu qhita?? harga JQ cukup berbaloi dan mampu milik utk suri rumah dan anak2 dara..ia hanya Rm50 sahaja sebotol.. . 🌼cara amal jammu qhita?? cukup senang,1 biji sebelum tidur..hanya 1 biji sehari sudah cukup,tak perlu banyak2 . 🌼pantang larang jammu qhita?? kalau boleh elakkan minum ais, nak minum boleh tapi jgn la tiap2 hari ya..elakkan kafein.. . 🌼berminat dengan jammu qhita tak perlu tunggu stock hbs..boleh pm no sis kat bawah 📲011-1100 8007 📲011-1100 8007 📲011-1100 8007 . Atau klik je link kat bio.. Mudah sesangat . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Ada orang tu lagi kan dia nak mantaps , nak cantiks dan sanggup ikat perut semata mata nak beli produk mahal ratus ratus 😣 - - Ala buat apa laa seksa diri beli produk memahal tuu sedangkan uolls boleh dapat body idaman dengan hanya RM 50 🤗 - - Membazir jelah mahal mahal ni belum tentu ngam dengan badan tau ❌ kalau tak ngam kan sia sia 😢 - - Cuba JAMMU QHITA jer uolls 🍑 aset montoks , body mantap , missv ketat , skin getting better 😋 mcm2 lagi only with JAMMU QHITA 💋 - - Whatsapp sekarang la nanti habis stock lambatt lagi nak restock . Whatsapp laju laju📣 01111008007 or click link at bio. - #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

🌻 Siapa yang digalakkan mengambil suplimen JELITA TIMUR ?? . . 👉 Wanita berumur 15 tahun dan ke atas... 👫👩👨 👉 Semua golongan yang makan sikit TAPI berat badan mudah naik... . 👉 Semua golongan yang jenis KUAT selera makan 👉 Mereka yang nak cantik dan jaga penampilan semasa RAYA / HADIRI MAJLIS - MAJLIS . 👉 Mereka yang nak lepaskan BMI untuk interview Polis, Askar, Bomba... 👮⛑👷 👉 Mereka yang selalu kerja penat macam misi / nurse, guru, pekerja kilang dan bekerja shift... 🏦🏨🏥🚑🚒🚓🚍🚅🚈⛽🚔 👉 Wanita yang ada masalah kesihatan dalaman contohnya keputihan atau period yang tidak teratur • • 🍀 JELITA TIMUR by UMR Empires 🍀 . . 🍂 Ramuan berasaskan herba alam semulajadi. Rahsia dari pusaka titih bertitih dari pengamalan wanita dulu kala. . . ♻ Melalui proses pembuatan dan pembungkusan di kilang bertaraf GMP . . 🆙 Kelulusan pendaftaran dgn KKM 💯%DI JAMIN SANGAT BERKESAN👍🏼👍🏼👍🏼 . . 💪🏻 #bertenaga 💃🏻 #kuruscepat 🏃‍♂️ #cergasaktif 👭 #rawatdalamanwanita 🙋‍♀ #keyakinan 👩🏻‍🦰 #awetmuda 💏 #RapatDalam . . . Nak kami bantu?? Tekan link di bawah Http://www.wasap.my/+60139090306/JelitaTimur

MUDAH SANGAT NAK MILIKI PAYUDARA MANTOP , GEBU & ANJAL 👙💦 . 📌 CUMA 1 KAPSUL SEHARI SAJA . 🍑 PAYUDARA montok seksi , bukan en suami je pandang tak berkedip . Sendiri tengok pun tergoda , auuwww ! Package ponggong tonggek melentiks dan missV sentiasa muda remaja , menggeget 😍 . 🍑 Ada yang tak habis sebotol dah stop ,takut PAYUDARA BESAR sangat . Berkesan habis ! Yang penting MESRA PENYUSUAN . 🌸 MANFAAT JAMMU QHITA 🌸 👍 Fountain makanan tambahan belia. 👍 Peningkatan Payudara dan ketegasan. 👍 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat. 👍 Mengetatkan faraj dan peremajaan. 👍 Kesihatan faraj dan libido 👍 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin. 👍 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh. 👍 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut. 👍 Berkesan untuk penurunan berat badan. 👍 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan 👍 Meningkatkan aliran darah 👍 Mencegah risiko osteoporosis 👍 Menentang gejala menopause . WHATSAPP +601111008007 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

PERCUMA #JamuDewiDara yang bernilai RM48 dengan setiap pembelian #JamuDewiSuci dengan harga hanya RM65. #Tawaran #berbaloi sah sehingga 12 malam ini sahaja. DM@Text Kak Rieta 0173378482 #JamuSeriDewiMalam #PakarKesihatanDalamanWanita #JamuDewiDara #JamuDewiSuci #mantap #kentutfaraj #kentutvagina #rawatdalamanwanita #AGENTDROPSHIPWANTED

. PAYUDARA KENDUR? KECIK? SIZE BESAR SEBELAH? PUNGGUNG TAK MONTOK? . . . Jangan Risau VISARI boleh bantu korang cantikkan kembali Aset2 Berharga korang tu! Selain dari menjaga Miss V dan dalaman Wanita, Jamu VISARI Juga boleh mendapatkan Payudara & Punggung yang montok dan cantik! . VISARI juga mampu tinggatkan keghairahan dan kebahagiaan dalam rumahtangga. . BREAST, BOOTY & BODY MANTAP... MISS V KETAT kesan seawal 5 hari‼️ . #jamuvisari #awetmuda #antipenuaan #rawatrahim #bodylentik #breastmontok #periodproblems #periodcramps #sakittumit #rawatdalamanwanita #pcos #vaginaketat #punggungmontok

. Ramuan yg sama tetapi nama dan botol yg berlainan 😊 bak kata org kita tukar baju baru lah yek 😄... . . • 🍀 JELITA TIMUR by UMR Empires🍀 . 🍂 Ramuan berasaskan herba alam semulajadi. Rahsia dari pusaka titih bertitih dari pengamalan wanita dulu kala. . . ♻Melalui proses pembuatan dan pembungkusan di kilang bertaraf GMP . 🆙 Kelulusan pendaftaran dgn KKM 💯% . DI JAMIN SANGAT BERKESAN👍🏼👍🏼👍🏼 . 💪🏻 #bertenaga 💃🏻 #kuruscepat 🏃‍♂️ #cergasaktif 👭 #rawatdalamanwanita 🙋‍♀ #keyakinan 👩🏻‍🦰 #awetmuda 💏 #RapatDalam . . 📲 016-793 4782 . #jelitatimur #jamutok #buangtoksin #detox #dietketat #menusihat #lostappetite #nakcantik #nakkurus #pantasberkesan #goodmorning #goodnight #slimmingworld #fitnessmotivation #igers #instagood #instafamous #instafood #likeforlikes #followermalaysia #followforfollowback #jomkurus1malaysia #jomfollow

Malunyaa kalau si suami tegur bab bunyi² ni. Macam mana nak buat❓😫 Nasib baik jumpe #PPD! Bukan setakat nak bagi ketat je, kentut faraj pun dah takde! Si suami pun perasan angin dah hilang🤭. Jom rawat sekarang. Jangan malu² DM@Text Kak Rieta sekarang! #JamuSeriDewiMalam #PakarKesihatanDalamanWanita #JamuDewiDara #PerapatPulihDara #JamuDewiSuci #mantap #kentutfaraj #kentutvagina #rawatdalamanwanita #AGENTDROPSHIPWANTED

NO MORE PUTEH 💃💃💃 . Apa tue??? kuning? puteh puteh dkt bhgn intim u? 😱 . hisshh....malu sungguh aaih kalau encik shuben tegur cenggitu kaann 😨 . soo...jangan la dok biaq ja cek adik...kakak ooi 🙄 jommm...rawat segera 😷 . hanya guna #pantylinerBioSeleza 💁 mula tuu kenalah tukar 2, 3 kali sehari...tgk sejauh mana kritikalnya cek puteh tuu kaann..🙆 . pastu...cuci miss V tuu dgn #Femi9IntimateWash tiap kali buang air🚾 . insyaAllah ..bila kerap kita amalkan...mmg hilang penyakit cek puteh tuu...miss V pon sihat...wangi jer....dan yg penting encik shuben kat sblh dah tak komplen apa2 lg dah...asyik nak dok dekat dgn kiter jerr 😍 nak CUBA? roger #kakIlah laju2 naa 🤗 📲 0124992073 🙋 wasap.my/60124992073/bioseleza jomm..kita sama2 ikhtiar #sihat...demi famili tersayang 💗 #PadAntiKanser #RawatDalamanWanita #BukanDariBahanKitarSemula

. SERLAHKAN KEJELITAANMU DENGAN ❤️VISARI❤️ . Mengandungi Herba Aktif, HERBA TUMBUHAN Pueraria Mirifica, Ianya dikenali juga sebagai Kwao Krua yg banyak ditemui di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand dan Myanmar. Di Thailand, ianya dipanggil *Kwao Krua Kao*. ❤️Terutamanya untuk memantapkan aset Wanita seperti punggung dan payudara.❤️ Ianya juga bertindak sebagai . • agent anti penuaan yang bagus utk kesihatan kulit, kuku, rambut, •menghilangkan jerawat •yg ada masalah period dpt menstabilkan hormon, •masalah keputihan •sakit tumit •angin dalam badan •sakit ari ari •sering letih & lenguh badan dan lain-lain yang berkaitan dengan masalah dalaman Wanita . #jamuvisari #awetmuda #antipenuaan #rawatrahim #bodylentik #breastmontok #periodproblems #periodcramps #sakittumit #rawatdalamanwanita #pcos

. SERLAHKAN KEJELITAANMU DENGAN ❤️VISARI❤️ . Mengandungi Herba Aktif, HERBA TUMBUHAN Pueraria Mirifica, Ianya dikenali juga sebagai Kwao Krua yg banyak ditemui di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand dan Myanmar. Di Thailand, ianya dipanggil *Kwao Krua Kao*. Terutamanya untuk memantapkan aset Wanita seperti punggung dan payudara. Ianya juga bertindak sebagai . • agent anti penuaan yang bagus utk kesihatan kulit, kuku, rambut, •menghilangkan jerawat •yg ada masalah period dpt menstabilkan hormon, •masalah keputihan •sakit tumit •angin dalam badan •sakit ari ari •sering letih & lenguh badan dan lain-lain yang berkaitan dengan masalah dalaman Wanita . #jamuvisari #awetmuda #antipenuaan #rawatrahim #bodylentik #breastmontok #periodproblems #periodcramps #sakittumit #rawatdalamanwanita #pcos

. SERLAHKAN KEJELITAANMU DENGAN ❤️VISARI❤️ . Mengandungi Herba Aktif, HERBA TUMBUHAN Pueraria Mirifica, Ianya dikenali juga sebagai Kwao Krua yg banyak ditemui di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand dan Myanmar. Di Thailand, ianya dipanggil *Kwao Krua Kao*. Terutamanya untuk memantapkan aset Wanita seperti punggung dan payudara. Ianya juga bertindak sebagai . • agent anti penuaan yang bagus utk kesihatan kulit, kuku, rambut, •menghilangkan jerawat •yg ada masalah period dpt menstabilkan hormon, •masalah keputihan •sakit tumit •angin dalam badan •sakit ari ari •sering letih & lenguh badan dan lain-lain yang berkaitan dengan masalah dalaman Wanita . #jamuvisari #awetmuda #antipenuaan #rawatrahim #bodylentik #breastmontok #periodproblems #periodcramps #sakittumit #rawatdalamanwanita #pcos

Dapatkan Jamu Visari sekarang, start consume dan rasai perubahan yang ketara.Jamu Visari ada lah supplement yang akan membantu kita, golongan wanita yang kerap menghadapi masalah-masalah yang dalaman terutamanya. Banyak khasiat yang terdapat didalam sebotol Jamu Visari . Kecantikkan bermula daripada dalaman, jadi apa kita perlu buat untuk nampak lebih berseri, kita perlu rawat dalaman terlebih dahulu. . Jamu Visari boleh diamalkan oleh anak dara atau remaja seawal 14 tahun, juga wanita menyusukan bayi, wanita berpantang dan juga wanita yang sudah menopause.❤️ . #visari #jamuvisari #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmuda

. Kita kan Sis, Adik2..Kakak2...Jika Rahim dan dalaman kita ni tidak dijaga dan dirawat dengan baik, akan mendatangkan kemudaratan kelak. Berikut tanda rahim lemah dan rosak yang harus dipandang serius. 👇 . 1.Prolaps Uterus ( keluar tombong )💢 Risiko prolaps uterus ini meningkat kepada wanita yang berusia lebih tua. Ia terjadi apabila otot dan ligamen yang menjadi penampung uterus jadi lemah dan kemungkinan ia boleh turun ke bahagian pundi kencing.  Risikonya, pesakit tersebut akan mengalami keadaan seperti kebocoran air kencing dan sakit semasa/selepas melakukan hubungan seksual. . 2. Menorrhagia💢 Menorrhagia adalah keadaan di mana pendarahan haid yang terlalu panjang. Biasanya terjadi apabila wanita berkenaan mengalami hormon hipofisis sekaligus menyebabkan anemia iaitu jumlah sel darah merah yang rendah. . 3.Penyakit radang panggul💢 Pelvic Inflammatory Disease (PID) atau penyakit radang panggul disebabkan infeksi bakteria atau orgasme yang masuk ke dalam serviks lalu menyebarkan jangkitan ke bahagian organ yang lain seperti rahim, dinding rahim dan tiub follopian.  Tanda-tandanya seperti ketidakselesaan, keputihan, bau busuk dan sukar membuang urin serta jangkitan di saluran kencing. . 4. kanser rahim💢 Kanser rahim atau disebut sebagai kanser endometrium sering menjadi ketakutan buat para wanita kerana bilangan pesakit itu kian bertambah dari masa ke semasa.

. Dapatkan Jamu Visari sekarang, start consume dan rasai perubahan yang ketara.Jamu Visari ada lah supplement yang akan membantu kita, golongan wanita yang kerap menghadapi masalah-masalah yang dalaman terutamanya. Banyak khasiat yang terdapat didalam sebotol Jamu Visari . Kecantikkan bermula daripada dalaman, jadi apa kita perlu buat untuk nampak lebih berseri, kita perlu rawat dalaman terlebih dahulu. . Jamu Visari boleh diamalkan oleh anak dara atau remaja seawal 14 tahun, juga wanita menyusukan bayi, wanita berpantang dan juga wanita yang sudah menopause.❤️ . #visari #jamuvisari #youngperfection #wanitateragung #Rahsiasuamisayang #awetmuda

. Antara Masalah DALAMAN WANITA yang sering di alami oleh semua wanita.. . 1. EMOSI TERGANGGU 2. PERIOD TAK TERATUR 3. SENGGUGUT 4. HORMON TAK STABIL 5. TUMBUH JERAWAT PASIR 6. LESU 7. KEPUTIHAN . UNTUK PESANAN / INFOR KLIK LINK DI IG BIO Atau DM Terus pada kami 😉 #jamuvisari #awetmuda #antipenuaan #rawatrahim #bodylentik #breastmontok #periodproblems #periodcramps #sakittumit #rawatdalamanwanita #pcos

Top #rawatdalamanwanita posts

Dah cuba macam-macam produk untuk besarkan aset tapi tak BERKESAN? Hampa kan😭 . Rasa malas nak try mana-mana produk dah lepas ni? . Okay, Meera nak war-warkan jamu paling bagus dekat uolls ni.. sebab apa bagus? Harga memang mampu milik! Dia punyaa kesan sangat cepat!! Siapa yang tak nak aset mantap dengan cepat kan? . Meh grab sebotol pun dah reciks, tak perlu berbotol-botol takut terlajak besar, ngerii pulak orang nengok🤣 JAMU PASTI menjadi!!!! Dah lah murah, Berkesan! Ada free gift lagi!!😍😍 siapa nak pm Meera laju-laju . 📲01111008007 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #jammuqhitaofficial #jammuqhitaoriginal #jammuqhitahq #jammuqhitabodyperfection #jammuqhitaviral #bodypadu #asetmantap #bodylentik #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Malas Pakai Banyak SKINCARE 😪😪😪 . Malas banyak pakai SKINCARE jangan risau hanya dengan Kemam² serbuk magic pink nie muka anda pun boleh terjaga tau die merawat dari dalam malah boleh mencantikkan juga.. . Selain kemam² serbuk magic pink juga boleh di jadikan SCRUB dan FACE MIST jimatkan Tak Payah nak beli SCRUB dan FACE MIST lagi.. #magicalcpure #magicalcpurepenuhkejutan #rawatkulitkusam #rawatkulitkering #bolehbuatscrub #facemist #rawatdalamanwanita #teamAFviral08931

Tak terkata gembira rasanya bila berat dah turun.. . badan pun ringan.. kl sebelum ni termengah-mengah.. nak berjalan jauh lg la rasa penat je.. . . Bertapa seksanya badan berat kategori obes ni nk solat.. sis sllu tgk kawan sis bila dia solat susah dia nk duduk tahiyat.. kesian sgt tgk dia.. bila badan obes ni mcm2 penyakit nk dtg.. . Jadi lebih baik ambil tindakan awal.. sis pernah rasa seksanya badan obes ni 😂.. smua benda tersekat.. sejak amal #JelitaTimur beratt mulai turun slow2.. badan pun dh ringan skrg.. Alhamdulillah.. . . syukur dgn Suplimen #terbaik ni bahan2 pun dari #herbaAlami je.. mmg byk membantu utk #detox.. . . #sisbantu akan selesaikan masalah korang yg mengalami berat badan.. . . Whatsapp 013 9090306 . . #testimonidirisendiri #herbakurus #herbadetox #nakkuruscepatselamat #kuruscepat #merdekasale #jomkurus #jomfollow #photooftheday #visitmyig #igmalaysia #igers #murah #fitness #myfitnesspal #fitnessmotivation #bodyfit #Inchloss #youcanloseweightfromhome #youcandoit #cantikalami #obatherbalalami #dherbs #terlajaklaris #rawatdalamanwanita

Tgk ni si JT dok berkepit tgh2 kat si labu 👻 Ada rahsia dia sebalik tu 😄 Patut la org kata JT ni berantooo 😆😆😆 Nak tau x apa sebab?? . Hahaha.. sebabnya mkn JT ni hari2 boleh jd lidi 😲 betoii kaa 😱 ye la.. konsume tanpa skip tau.. lemak2 tepu dlm badan yg bertahun simpan tu cepat je cair tau.. #detox mmg power la.. sbb tu rugi kl x cuba dr skrg 😂 . Makanan herba mmg bagus utk kesihatan dalaman dan luaran.. nak cantik, awet muda bermula dr skrg! Tgk je la #testimoniJelitaTimur makin mengancam skrg 💃 . Berminat ke nak cuba 😄 tak tergoda ke ngan testimoni kami (tgk kat ruangan komen 😉) Aajommm la wsapp sis . . 013 9090306 Stokis Jelita Timur . . . . . #sisbantu #suplemen #herbacepatkurus #herbakurus #herbadetox #nakkuruscepatselamat #kuruscepat #jomkurus #jomfollow #photooftheday #visitmyig #igmalaysia #igers #murah #fitness #myfitnesspal #fitnessmotivation #bodyfit #Inchloss #youcanloseweightfromhome #youcandoit #cantikalami #obatherbalalami #dherbs #terlajaklaris #rawatdalamanwanita #instagram #instafamous

NAK BADAN MENGGODA ?? 💞Breast Menyacak Besar 💞Cekang Montok 💞Punggung Lentik 💞Body Montok 💞Kulit putih setanding injection 💞awet muda 💞rambut cantik dan subur 💞Keputihan Hilang Seawal 3 Hari . Jom pikat hati suami Isteri hebat suami pun sayang . Isteri kembali... 😻Ramping 😻Rapat 5x daripada yang asal 😻Bertenaga 😻Sihat 😻Menawan . Nak cantik nak segak jangan malu jangan segan ☺ Berminat ??? Wasap sis yeww.!!! Nanti kite sembang2😊 . 📲01111008007 . #supplementwanita #jamuwanita #jamumontok #jamumantap #jamulentik #jamuketat #jamumoden #jamumall #jamuviral #jamuhomemade #rawatmasalahwanita #rawatkeputihan #rawatdalamanwanita #jammuqhita #pinklady #jamususukdara #jamukacipmalam #jamuratumalaya #jamujeratsuami #jamusweetdara #jamujelita #jamutunteja #jamumalaysia #jammuqhitamalaysia #jammuqhitakemaman #teamjammuqhita #teammiarazak #miarazak #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan

Lambat saja cuci dah rasa tak selesa ada yang melekit-lekit dan kekadang tu basah je. Padahal adik ni masih anak dara lagi. Setiap hari pergi school pakai panty liner dan kerap ke toilet.Sebulan berhabis beli panty liner sahaja. Itu petanda adik ada keputihan dan masalah dalaman. Jangan sampai dah terkena jangkitan kuman dik. Adik-adik yang ada problem macam ni jangan gusar Ok. Boleh rawat dengan produk SDM. Bagaimana nak rawat?? Jom sembang2 ke 0197348458 #MaskerIntim #PencuciWanitaSDM #WomensCucci #seridewimalam #setrawatanrahim #rawatdalamanwanita #ikhtiarhamil #setkesuburan #AGENTDROPSHIPWANTED

Bila rahim sejuk, Darah jadi beku' Itu punca senggugut, cyst, fibroid Serta rahim kembang dan cik bunga longgar. Rahim panas adalah rahim yang sihat. Bagaimana mahu panaskan?? sila whatsapp ke +60197348458 #JamuDewiDara #WomensCucci #seridewimalam #setrawatanrahim #rawatdalamanwanita #ikhtiarhamil #setkesuburan #AGENTDROPSHIPWANTED

Mana-mana pergi mesti bawa JAMU DEWI DARA.Susu melimpah dengan meriahnya. Alhamdulillah, baby pun kenyang dapat susu pekat & banyak. Berminat pm/whatsapp ke 0197348458 #JamuDewiDara #seridewimalam #setrawatanrahim #rawatdalamanwanita #AGENTDROPSHIPWANTED

Next Page