DESKGRAM
  1. sehunsejeong

#sehunsejeong Photos & Videos

sehunsejeong - 1.4k posts

Q-Did you greet Sehun today at music bank? Sejeong: Yes I did when walking by I greeted him and said "Hyung-nim how are you doing?" πŸ˜‚πŸ’› She so cute πŸ˜‚πŸ’™ - #sehun #oohsehun #exo #sejeong #kimsejeong #gugudan #sehunsejeong #sesecouple #sejeongsehun #cute

Photocard sese cute 😍

191206 Sese today handsome & pretty music bank

Okay damn😍😍 #sese #sehunsejeong #exo #gugudan

Q. Did you greet Sehun today at music bank? Sejeong: Yes I did when walking by I greeted him and said "Hyung-nim how are you doing?" 🀣 Cr jhraeun

Mv nya udh di rilis guys πŸ˜‰. Yang belum lihat boleh klik link di bawah. https://youtu.be/Nwe72qZDgTc Mari dukung terus eonni @clean_0828 @dingo_music @gu9udan #oh_nadia_94 #oh_hana_94 #sesecouple_in_평창 #sejeongsehun businessquotes #sejeongioi #sejeong #sejeonggugudan #gugudansejeong #exovideo #exoplanet #sehunexo #sehuncute #sehunsejeong #alwaysreading #fanfaction #sesestand #sesecouple_in_평창

Sejeong nyapa sehun di acara kbs dong😭 Ekspresi Sejsong pas lagi ngomong kek Shy Shy cat gitu 😍 @oohsehun @clean_0828 #sehun #sejeong #exo #gugudan #sehunsejeong #bustednetflix #kbsmusicbank #nohalu #kpop

(Sejeong on her latest Vlive) Someone asked her either she greeted Sehun or not at Music Bank today and she answered YES, β€œIt’s been a while since we met each other, Hyungnim, are you doing well? I’m doing well~” 🀣🀣 Sejeong is so cute πŸ˜‚πŸ˜‚ I can imagine their awkward but cute at the same time interaction πŸ˜‚πŸ˜‚ credit to @adorablesejeong for the video 😘 and @my_clover96 for showing me this video πŸ˜† #sehun #sejeong #sehunsejeong #sejeongsehun #Busted #BustedNetflix #Netflix #BustedSeason2 #exo #gugudan #exosehun #gugudansejeong #κΉ€μ„Έμ • #μ˜€μ„Έν›ˆ #likeforlikes #likeforfollow #cute #cutecouples #ohsehun #ohsehunexo #kimsejeong #kimsejeonggugudan #couplegoals #kpop #likeforfollow

SESE ON KBS MUSIC BANK (061219) @oohsehun @clean_0828 #sehun #sejeong #sehunsejeong #sese #exo #bustednetflix #kbsmusicbank

Rubrik moments😍😍 #sese #sehunsejeong #exo #gugudan

Look how attentive Sehun. Even Sejeong is not watching of passing the phone to Sehun he took received it fastly😍😍 #sese #sehunsejeong #exo #gugudan

How adorable😍😍 #sese #sehunsejeong #exo #gugudan

Ini siapa ukhtea? Masya Allah kenapa kamu selalu semakin cantik. 😍😍 Sejeong-Tunnel on KBS Music Bank . Nungguin ada yang menebarkan moment2 sese / sejeong-exo 😁. #sejeong #kimsejeong #sehun #sehunsejeong #tunnel #dingo #musicbank #comeback

SeSe😍 #sese #sehunsejeong #exo #gugudan

Two lovers wearing similar coatsπŸ˜πŸ’› - #sehun #oohsehun #exo #sejeong #kimsejeong #gugudan #sehunsejeong #sesecouple #sejeongsehun

Today sese in music bank I hope there are sweet moments between themπŸ˜πŸ’›πŸ’™ -miss them 😍 - #sehun #oohsehun #exo #sejeong #kimsejeong #gugudan #sehunsejeong #sesecouple #sejeongsehun #momentos #sweetmoment

New FMV is out visit youtube to view the full vid just search Sehun & Sejeong Moments Busted season 2 #sese #sehunsejeong #gugudan #exo

This two 😍😍 Tunnel and Obsession is out🀘 #sese #sehunsejeong #exo #gugudan

-Sehun Mbc FM 4U tomorrow -Sejeong tunnel . Sehun intentionally or not? I think yess 🀣 . Outfitnya sama loh.. hayoloh sehun lagi kan yang ngode" 😌 Yakin pake banget. Abis stalking" ignya sejeong tuh, akhirnyaa πŸ€£πŸ˜†πŸ˜ . . #sehun #exo #sejeong #gugudan #busted #sehunsejeong #ohsehun #kimsejeong #sehunexo #sejeonggugudan #sesecouple #sese #hunjeong #sesecoup

If you don't like Sejeong that doesn't matter, if my post about Sejeong Sehun bothers you, you can block my account. You don't have to act like a dog that isn't fed by the employer, you give me lots of messages, completely useless. You know? haters will be hated. πŸ“Œ : I don't know you and you don't know me so please leave πŸ™πŸΌ #sejeong #sehun #kimsejeong #ohsehun #sejeongsehun #sehunsejeong #gugudanexo #exogugudan #sesecouple #sejeongcomeback

Up ga ni ??? Author : @oh_hana_94 Cover 1 by : @byalizrobear Cover 2 by : @aizza_kc Cast : @clean_0828 @oohsehun @real__pcy Reklame dari cerita @loeysoo26__ Publish in wattapad !!! Buat nggasi saran bisa langsung DM Nadia atau enggak chat via wa : 088807921925. #businessquotes #sejeongioi #sejeong #sejeonggugudan #gugudansejeong #exovideo #exoplanet #sehunexo #sehuncute #sehunsejeong #alwaysreading #fanfaction #sesestand #sesecouple_in_평창

believe me when he did this on his instagram acc i’ll be nonstop screaming and shouting, yelling, and i’ll print the screenshot and put it on my bedroom wall. BYE. #sehun #sejeong #sehunsejeong #sejeongsehun #Busted #BustedNetflix #Netflix #BustedSeason2 #exo #gugudan #exosehun #gugudansejeong #κΉ€μ„Έμ • #μ˜€μ„Έν›ˆ #likeforlikes #likeforfollow #cute #cutecouples #ohsehun #ohsehunexo #kimsejeong #kimsejeonggugudan #couplegoals #kpop #likeforfollow

So Sweet in the jungle 😍😍 πŸ˜‚ #sehun #exo #sejeong #gugudan #busted #sehunsejeong #ohsehun #kimsejeong #sehunexo #sejeonggugudan #sesecouple #sese #hunjeong #sesecoup

Sesuai janji nihh.. Serasi gak nihh 😍😍😍 #sehun #exo #sejeong #gugudan #busted #sehunsejeong #ohsehun #kimsejeong #sehunexo #sejeonggugudan #sesecouple #sese #hunjeong #sesecoup

Sejeong hand😍😍 omoπŸ’™πŸ’™ Tunnel and Obsession πŸ₯° Watch Busted Season for those who are not yet watch #sese #sehunsejeong #exo #gugudan

Ini kenapa postingan mereka look alike bangett. Dari 2 postingan seje yang dipantai dan Sehun di gurun. Nampak dari Viewnya kelihatan banget tuh sehun emang sengaja ngepost kek gitu. Proporsi pengambilan gambar juga kelihatan mirip. Post ke 3 dari atas, maybe dibikin beda gitu ya,maybe emang niat, dan biar gak kelihatan curiga kalo emang si sehun niat nyamaain feednya dengan sejeong. Postan ke 2 dari atas itu jam ngepostnya sama coii πŸ˜† entah emang sengaja atau engga, tapi kalo menurut pendapatku itu sehunnya mungkin sambil dukung jeje atas kambek solonya itu loohh. Dan post yang terakhir bikin aku senyum" sendiri. Kenapa??? Coba lihat deh itu tempatnya. Ga sama iya, tapi viewnya similiar banget. kafe/restoran belakangnya kaca gitu dan lagi makan dong. Dan juga lihat pencahayaannya mirip. Bajunya Serasi warna dan model baju kek jaman" jadul gitu wkwk. Dan ngepostnya tuh dari kemaren kek kejar"an gitu loohh lucu gak sih. So sweet juga sih si sehun. Setahu aku sih tapi gatau juga, takutnya dikira sok tau hehe, sehun juga pernah pas ultah yoona ngepost foto di ig sampe jumlahnya itu tanggal ultah yoona? Bener gak sih? Karena(pada saat belum bertemu sejeong πŸ˜‚) yoona cewe yang deket banget sama sehun. Nah dari situ aku bisa simpulin nih sehun tuh aslinya diem" menghanyutkan, diem" dah pacaran aja ma sejeong. Aaa haluu maaff πŸ˜† maksudnya diem" dukung seje dengan cara yang unik dan bikin sese kapel meronta" (apa sih) 🀣. Dan inget gak pas sejeong syuting drama? Denger"artis busted lainnya kek park minyoung, lee seunggi (kalo salah maaf ya, aku cuma denger" aja dari komennya netijen wkwk) itu sehun ngasih food court ke mereka pas syuting dramanya masing". Dan sejeong pas itu juga lagi syuting drama. Dan pertanyaannya kenapa sehun gak ngasih food court (bener gak sih pengejaannya πŸ˜‚) ke sejeong? Menurut aku nih mungkin ga dibolehin sama sejeong nanti takutnya fansnya sehun ntar marah" gitu deh. Halu banget ya allahh hambamu iniπŸ˜‚ #sehun #exo #sejeong #gugudan #busted #sehunsejeong #ohsehun #kimsejeong #sehunexo #sejeonggugudan #sesecouple #sese #hunjeong #sesecoup

Q6: if you are animal, which animal will you be? "When i was filming LMHYS, Siwon eonni who played the drama as my sister told me that i am like a goldfish, i'm active but confuse and always forgetful, i'm like an orange coloured fish flapping, and the face suits me as well, that's why i'm touched knowing i'm like a goldfish" β™‘ #sejeong #godsejeong #kimsejeong #sejeonggugudan #gugudan #ioi #school2017 #λ„ˆμ˜λ…Έλž˜λ₯Όλ“€λ €μ€˜ #학ꡐ2017 #busted #busted2 #netflix #sejeongaegyo #masksinger #knowingbrothers #lfl #fff #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #fffπŸ’‹ #꽃길 #터널 #tunnel #flowerroad #sejeongioi #ioisejeong #sese #sejeongsehun #sehunsejeong #sesecouple #letmehearyoursong

Top #sehunsejeong posts

Today sese in music bank I hope there are sweet moments between themπŸ˜πŸ’›πŸ’™ -miss them 😍 - #sehun #oohsehun #exo #sejeong #kimsejeong #gugudan #sehunsejeong #sesecouple #sejeongsehun #momentos #sweetmoment

Q-Did you greet Sehun today at music bank? Sejeong: Yes I did when walking by I greeted him and said "Hyung-nim how are you doing?" πŸ˜‚πŸ’› She so cute πŸ˜‚πŸ’™ - #sehun #oohsehun #exo #sejeong #kimsejeong #gugudan #sehunsejeong #sesecouple #sejeongsehun #cute

Photocard sese cute 😍

Q. Did you greet Sehun today at music bank? Sejeong: Yes I did when walking by I greeted him and said "Hyung-nim how are you doing?" 🀣 Cr jhraeun

Wah sejeong so cute πŸ˜‚πŸ’› Also sehun's reaction is very niceπŸ˜‚πŸ’™ - #sehun #oohsehun #exo #sejeong #kimsejeong #gugudan #sehunsejeong #sesecouple #sejeongsehun #busted #bustednetflix #busted_sehun #busted_sejeong #cute

Next Page